Критикуйте:
Цитата:
Начальнику інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Сумській області
Бульдовичу С.В.
40000, м. Суми,
вул. Шишкарівська, 9
Заявник: ФИО
АДРЕСА
тел. _______________
Заява
про проведення перевірки
Я, ФИО, проживаю за адресою: АДРЕСА (2 поверх) та являюсь співвласником багатоквартирного житлового будинку № __ по вулиці ВУЛИЦЯ (далі Будинок).
На протязі квітня 2014 року невідомі люди-будівельники проводять ремонт нежитлового приміщення (1 поверх) та підвалу будинку, а також зводять споруди на прибудинковій території. На даний момент пробито два отвори під двері в несучій стіні, проведено демонтаж конструкцій всередині приміщень, а також зведено споруду на проїзді до під’їздів. Ця споруда збудована на відстані менше двох метрів від стіни будинку та в беспосередній близкості від мого балкону (навпроти). Висота споруди сягає моїх вікон, навіть дещо вища.
На звернення пред’явити дозвільні документи на будівництво, будівельники пояснюють що документи ніби-то існують.
Оскільки споруда будується на придомовій території (проїзді до під’їздів), що погіршує умови експлуатації і проживання громадян, а також споруджується в беспосередній близкості до мого майна й створює незручності мені, несе загрозу пошкодження та незаконного проникнення до мого житла, вважаю дані дії незаконними та такими, що порушують права мешканців будинку.
На основі вищесказаного, прошу провести перевірку, на предмет законності проведення ремонтних робіт (перепланування) в нежитлових приміщеннях та будівництва споруди на прибудинковій території багатоквартирного будинку за адресою: АДРЕСА, та повідомити мене, чи дотриманий порядок проведення ремонтних робіт (перепланування) нежитлових приміщень та будівництва нерухомого об’єкту (споруди), на адресу: АДРЕСА, ФИО
У випадку виявлення факту незаконного проведення ремонтних робіт (перепланування) та самовільного будівництва споруди, прошу винести припис про усунення порушень законодавства та демонтаж самовільно збудованої споруди.
Про результати перевірки та прийняті міри прошу повідомити мене в терміни, передбачені ЗУ «Про звернення громадян».
___________________ ФИО
Такое же, наверное, кину и местному прокурору