Текущее время: 02 дек 2024, 06:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 12:04 
Борец

Val Helsing писал(а):
GenDOSa
Хорошо что пошло дело! Ждем хороших новостей ;)

Для разрядки. Вот снимок "поля боя"
Изображение

Проблемная часть начинается через 200 м. после пересечения невидимой границы между областями. Далее - вообще жах!
Так вот. Заезжаем в пятницу на нашу дорогу и еще в Запорожской обл. с третьего раза замечаем, что чего-то поменялось - ямы исчезли :o :o :o
На всякий случай едем аккуратно, по старой памяти соблюдаем межямную траекторию. В месте, где даже Камазы останавливались чтобы проехать нежно не верю глазам - ямы нет! Она засыпана щебнем и мощно укатана. Вылез из машины посмотреть на это. Точно! Засыпана и укатана.
Возмущенный разум начал закипать! Руки потянулись за вилами. Шашка рассекает воздух... Ведь я же ему (Баламбековичу) три дня назад звонил!!! Достаю телефон и уже мысленно закатываю его в асфальт...
С такого смурняка спихнула жена - едем дальше! Через 30 м. созерцаем родные ямы, разруху, обломки.
И тут я понял, что у них щебенка закончилась. И понимаю самое главное - она закончилась у Запорожских дорожников. Они просто делали дорогу недалеко и от доброты душевной засыпали остатками щебня 200 м чужой дороги в Днепропетровской области. :lol:
А меня уже чуть "кондратий" не хватил от возмущения.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 14:21 
Борец

GenDOSa писал(а):
Чем меньше "крутизна" организации, тем более контактные люди и тем больше информации они расскажут.

Ой кино, вино и домино!!!
Чем меньше "крутизна" организации, тем больше отбивают у организма подчиненных думательные функции.
Письмо было отправлено нарочным и его ОТКАЗАЛИСЬ принимать!!! Мол начальника нет на месте, а мы без него не можем никак принять письмо! Диктатура у них налицо!!!

Не буду осуждать дамочку, которая просто выполнила распоряжение своего начальника. (я - далеко, а он - рядом.). Но электронная копия письма у них осталась. (Другу, нарочному - респект. МО-ЛО-ДЕЦ )

Перезвонил. Не ругался. Просто сказал дамочке, что в данный момент ЛИЧНО ОНА нарушила закон, зачитал ей Стаття 19. Оформлення запитів на інформацію:
3. Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача.

попросил ее прочитать две последних страницы, там где ответственность и сроки. Спросил - как она не примет письмо с уведомлением о вручении?

Ее расколбасило. Пообещала завтра позвонить лично.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 15:33 
Борец

Други ГУРУ в борьбе с разрухой, прошу Вашей мудрой коррекции заявления
Сообщение, не относящиеся к теме
ДАІ МВС України
04171, м. Київ-171
вул. Лук'янiвська, 62
тел.(044)272-3660

Київ, вул. МОСКОВСЬКА буд.____ кв.____
тел.
ЗАЯВА

Згідно ст.2 Закону України «Про міліцію» одним з основних завдань міліції є
«…забезпечення безпеки дорожнього руху…».
Відповідно до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 341 «Державтоінспекція відповідно до покладених на неї завдань…. здійснює контроль за дотриманням правил утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів та правил користування ними…».

Понад 14 місяців, уздовж придомовий території буд.№___ та буд.№___ по вул. Московський , існують вибоїни
глибиною від 6 до 10 см. та площею від 0,12 та понад 0,9 м2 (фотографії тільки декількох вибоїн надані у додатку 2).

Згідно п.3.1.2. ДСТУ 3587–97 Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзді. Вимоги до експлуатаційного стану, «Гранична глибина окремих осідань, вибоїн не повинна перевищувати 4 см для доріг І – III категорій і груп А, Б вулиць і доріг населених пунктів; 6 см – для решти категорій і груп». Таким чином, зазначена ділянка при домовий дороги, не відповідає правилам утримання автомобільних доріг та вулиць. Проте вже більш 1,5 років, ремонт цієї ділянки та доведення її стану до вимог діючих норм та стандартів не проводиться.

Згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями) користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил власник транспортного засобу має право на безпечні та зручні умови для руху.
Ст. 16 Закону України «Про дорожній рух» вiд 30.06.1993 № 3353-XII (із змінами та доповненнями) гарантує, що водій має право отримувати необхідну допомогу від посадових осіб та організацій, що беруть участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху.
На реалізацію п. 2.12. Правил водій зобов’язаний у відповідності до
приписів абз. е) п. 2.3. Правил повідомляти Державтоінспекції про виявлені факти створення перешкод для дорожнього руху.
Згідно ст. 3 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні покладається на Державну автомобільну інспекцію.

Керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 16, 52-1 Закону України «Про дорожній рух», ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги», ст.ст. 1, 7, 15, 20 Закону України „Про звернення громадян”, ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», п. 2.12. Правил дорожнього руху, ст. 140 КУпАП, ст. 367 ККУ, п.п. 3.16., 3.2., 3.6., 5.2.1. Інструкції з питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України №111 від 27.03.2009 р., на виконання обов’язку повідомляти про виявлені факти створення перешкод для руху та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху,

ПРОШУ:

1. Прийняти дану заяву до розгляду та розглянути її у встановлений ст. 20 ЗУ
«Про звернення громадян» строк, а саме, невідкладно.
2. Повідомити мені реєстраційний номер по данні справі з «Журналу реєстрацій заяв та повідомлень про правопорушення».
3. Провести перевірку викладених у заяві фактів.
4. Відповідно до своїх повноважень виявити посадову особу відповідальну за недотримання правил (утримання автомобільних доріг та вулиць у терміни зазначені у ДСТУ 3587–97), норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні зазначеної ділянки дороги .
5 . Скласти відносно цієї особи протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 128-1 Кодексу про адміністративні правопорушення України та доправити протокол до суду.
5. Вислати мені копію протоколу щодо адміністративного порушення по данні справі;
6. Письмово повідомити мене в строки передбачені ЗУ «Про звернення громадян», про результати розгляду даної заяви та вчинені Управління ДАІ ГУМВС України в Києві дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження до суду чи органів прокуратури дій Управління в разі його бездіяльності.
7. У випадку відмови винести мотивоване визначання про відмову, роз’яснивши при цьому порядок його оскаржень.

Додатки:

1.Фрагмент карти м. Києва з позначенням червоним кольором ділянки з пошкодженням дорожнього покриття – 1 аркуш;
2. Фотографії вибоїни на ділянці у вздовж при домовій дороги (1 аркуш).

З Повагою,

«_____» травня 2012р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 16:10 
Борец

crv_kiev писал(а):

Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил Дорожнього Руху власник транспортного засобу має право на безпечні та зручні умови для руху.
Ст. 16 Закону України «Про дорожній рух» вiд 30.06.1993 № 3353-XII (із змінами та доповненнями) гарантує, що водій має право отримувати необхідну допомогу від посадових осіб та організацій, що беруть участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху.
На реалізацію п. 2.12. Правил водій зобов’язаний у відповідності до приписів (???)

Правил Дорожнього руху - будет корректнее
А там, где ??? - не понял

crv_kiev писал(а):

ПРОШУ:

4. Відповідно до своїх повноважень виявити посадову особу відповідальну за недотримання правил (утримання автомобільних доріг та вулиць у терміни зазначені у ДСТУ 3587–97), норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні зазначеної ділянки дороги .
5 . Скласти відносно цієї особи протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 128-1 Кодексу про адміністративні правопорушення України та доправити протокол до суду.
6. Вислати мені копію протоколу щодо адміністративного порушення по данні справі;

В общем - отлично.
Только один нюанс:
п.4, п.5, п.6 - ГАИ отморозится и отпишет, что сейчас направили припис. (да мы сами в первый раз такой бардак видим!!!) А наказать - немає підстав. Тільки дізналися про проблему!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 17:04 
Борец

GenDOSa
На реалізацію п. 2.12. Правил водій зобов’язаний у відповідності до приписів абз. е) п. 2.3.
Правил повідомляти Державтоінспекції про виявлені факти створення перешкод для дорожнього руху.

Так было в одной из "коз". Что надо подправить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 17:36 
Постоялец

crv_kiev
В принципе все верно.
Но я бы все-таки советовал первое письмо слать в виде информ-запроса а не заявы, для экономии времени. Т.к. 99% что первый их ответ будет невменяемый.
И тогда можно будет уже через неделю писать либо жалобу, либо дальнейшие запросы/заявы.

По самой заяве:
Номера пунктов только поправить (5й два раза).
По мелочи - п.5 требований чуток неверный. Не знаю почему, все раньше писали "Скласти протокол згідно ст. 128-1 та доправити протокол до суду", но сейчас изучаю КУпАП - Глава 17 "ПІДВІДОМЧІСТЬ СПРАВ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ":
Ст.221: суды рассматривают только часть 4 ст.140 (тоесть нарушение правил при содержании дорог повлекшее аварийную ситуацию).

Ст.222: Все остальные случаи нарушений по 128-1 и 140 рассматривает "начальник або заступник начальника відділення (відділу, управління, департаменту), командир або заступник командира окремого підрозділу Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України, начальник відділу внутрішніх справ або особа, яка виконує його обов'язки;"

Так что получается правильно будет где-то так:
5 . Скласти відносно цієї особи протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 128-1 (140) КУпАП, та винести постанову.

А то протокол-то они составят, а на постанову забьют - соответственно никакого штрафа... Но как уже сказали - сейчас это все равно не важно, п.5 никто выполнять не будет сразу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 17:54 
Постоялец

GenDOSa
Про щебень - этого стоило ожидать :(
Думаю нужно сразу писать инфо-запрос этому бекмамбетовичу - "был ли это ремонт, или это грязь намело?". Можно добавить требования из ДСТУ.
По идее, для него оба варианта проигрышные: если это был ремонт - хищение бюджетных денег, если ремонта еще небыло - то придется еще и этот щебень убирать.

Цитата:
Письмо было отправлено нарочным и его ОТКАЗАЛИСЬ принимать!!! Мол начальника нет на месте, а мы без него не можем никак принять письмо! Диктатура у них налицо!!!

По этой теме где-то мне недавно попадалось. В таком случае нужны свидетели, и нужно составлять "акт отказа приема заявления". Надо было было ее морально давить, после ее отказа - включить видео-запись на телефоне и повторить свои требования...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 17:57 
Борец

Val Helsing Дружище спасибо!
Т.е. должно быть так:
ПРОШУ:

2. Повідомити мені реєстраційний номер по данні справі з «Журналу реєстрацій заяв та повідомлень про правопорушення».
5 . Скласти відносно цієї особи протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 128-1 (140) КУпАП, та винести постанову.
6. Вислати мені копію протоколу щодо адміністративного порушення по данні справі.
7. Письмово повідомити мене в строки передбачені ЗУ «Про звернення громадян», про результати розгляду даної заяви та вчинені Управління ДАІ ГУМВС України в Києві дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені тим самим моє конституційне право на оскарження до суду чи органів прокуратури дій Управління в разі його бездіяльності.
8. У випадку відмови винести мотивоване визначання про відмову, роз’яснивши при цьому порядок його оскаржень.

Val Helsing писал(а):
А то протокол-то они составят, а на постанову забьют - соответственно никакого штрафа... Но как уже сказали - сейчас это все равно не важно, п.5 никто выполнять не будет сразу.

Я в этом не профи. Сейчас подготовлю 5ть таких заявлений (ну естественно с помощью форумчан в виде коррекции).

Последний раз редактировалось crv_kiev 14 май 2012, 18:11, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 18:07 
Постоялец

crv_kiev
Да. И тогда уж:

6. Вислати мені копію протоколу та постанови щодо адміністративного порушення по данній справі.

По части оформления в виде информ-запроса смотри тут.
Только там нужно расширеннее написать всю нормативку (законы, постановы, дсту и т.д.).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2012, 18:11 
Борец

Вчера отправил 7 заяв такого типа от разных жителей, тем самым, пытаюсь "троллить"... или эта деятельность в унитаз? :(
Начальнику Управління ДАІ
ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Хмельницького, 54

Київ, вул. ххххх буд.______кв_____
тел. ___________________
З А Я В А
На ділянці придомових проїздів поруч з:
1. Біля буд.№ хх (з обох боків дому) по вул.ххххх (Печерський район)
(також біля зачиненої ресторації ххх).
2. У вздовж заїзду з вулиці ххххх до дому хх у вздовж проїзду по придомовій
території двора дому хххххх (додаток 1) існують дуже глибокі вибоїни, що ускладнюють рух транспортних засобів. Кількість вибоїн на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди».
На підтвердження додаються фотознімки декількох вибоїн на позначеній ділянці придомових проїздів (див. Додаток 2).
Спираючись на вищевказане, вибоїни ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстренного гальмування та маневрування, можуть спричиняти виникнення аварійних ситуацій, кількість та розміри вибоїн перевищує гранично допустимі показники, передбачені законодавством України.
Керуючись засадами Інструкції з питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України №111 від 27.03.2009,
а саме п. 3.16, 3.2, 3.6, 5.2.1
ПРОШУ:
1. Здійснити перевірку обставин, викладених у заяві;
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які ускладнюють рух транспортних засобів у терміни, передбачені законодавством до органу / установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки придомових проїздів.
3. Прошу поінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки придомових проїздів.
ДОДАТКИ:
1. Фрагмент карти м. Києва з позначенням червоним кольором ділянки з пошкодженням дорожного покриття – 1 аркуш;
2. Фотографії декількох вибоїн – 1 аркуш.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2012, 08:34 
Борец

crv_kiev писал(а):
Вчера отправил 7 заяв такого типа от разных жителей, тем самым, пытаюсь "троллить"... или эта деятельность в унитаз? :(

Очень даже правильное решение! Мы тоже автофорумом кооперировались...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2012, 10:09 
Борец

Val Helsing писал(а):
Про щебень - этого стоило ожидать :(
Думаю нужно сразу писать инфо-запрос этому бекмамбетовичу - "был ли это ремонт, или это грязь намело?". Можно добавить требования из ДСТУ.
По идее, для него оба варианта проигрышные: если это был ремонт - хищение бюджетных денег, если ремонта еще небыло - то придется еще и этот щебень убирать.

Был весьма удивлен, обнаружив еще 150-200 метров подсыпанной дороги. Но уже на битумной основе.
Изображение Изображение
Изучение "Технических правил ремонта и содержания автомобильных дорог общего пользования" не подтвердило соблюдение норм при выполнении работ - п.п 7.3, 7.4.7
Райавтодор пока на звонки не отвечает...

Val Helsing писал(а):
По этой теме где-то мне недавно попадалось. В таком случае нужны свидетели, и нужно составлять "акт отказа приема заявления". Надо было было ее морально давить, после ее отказа - включить видео-запись на телефоне и повторить свои требования...

Ну грузить друга-нарочного такой задачей никто не будет.
Самый простой вариант - приехать самому. Но в 7:00 они еще не работают, а в 19:00 они уже не работают.
На звонки пока не отвечают.
В принципе отправить им же заказным письмом из самой же Томаковки можно.
Рожаю до обеда, а там придумаю что и как...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2012, 11:24 
Борец

GenDOSa писал(а):
Изучение "Технических правил ремонта и содержания автомобильных дорог общего пользования" не подтвердило соблюдение норм при выполнении работ - п.п 7.3, 7.4.7
Райавтодор пока на звонки не отвечает...
...
Рожаю до обеда, а там придумаю что и как...

Письмо зарегистрировано! №56 от 14.05.2012.
Георгий Балабекович поведал, что нагоняй устроен...
Долго не соглашался, что эти вопросы к ним. Пришлось настоять, что именно к ним...
Операция "Ы". Цитаты:
Петухов. Вот что мы имеем на сегодняшний день.
Трус. Не мы, а Вы.
Петухов. Что нас может спасти от ревизии.
Трус. Простите, не нас, а Вас.
...
Петухов. Ну, ближе к делу. Прежде всего, вам будет нужно нейтрализовать сторожа.
Трус. Не нам, а Вам.
Петухов. Нет, на этот раз, именно Вам!
:lol: :lol: :lol:

Далее у меня коленки подкосились...
- Дарагой Балабекович! Почему нарушаются правила выполнения ремонтных работ. П 7.4.7 и последующие?
- От тока не нужно паники! Я все делаю правильно!!! Это - первый слой, основа, подушка для последующей укладки асфальта... (у меня и речь отнялась :o )
- а как насчет остальных пунктов необходимых работ?

По его утверждению всем заведует куратор из ОблАвтоДора. Он дает команды, принимает решения и выделяет деньги.
К примеру у райавтодора бензину на 2 дня. Интересуюсь "военной тайной" - кто он, тот великий и могучий куратор???
И сползаю под стол - тыць. Именно он просил меня не звонить им и не затрахивать, простите не отрывать от основной работы болтовней по телефону (за мой счет, кстати)
Вот радости у него прибудет, когда я ему на мобилку (во как разведка работает!!!) начну звонить и про дела насущные спрашивать... :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2012, 13:32 
Борец

И ТАК:
Благодаря коррекции Уважаемых GenDOSa и Val Helsing, были отправленны
7 писем счастья по адресу и следующего содержания:
Начальнику Управління ДАІ
ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Хмельницького, 54

Київ, вул. ххххх буд.______кв_____
тел. ___________________
З А Я В А
На ділянці придомових проїздів поруч з:
1. Біля буд.№ хх (з обох боків дому) по вул.ххххх (Печерський район)
(також біля зачиненої ресторації ххх).
2. У вздовж заїзду з вулиці ххххх до дому хх у вздовж проїзду по придомовій
території двора дому хххххх (додаток 1) існують дуже глибокі вибоїни, що ускладнюють рух транспортних засобів.
Кількість вибоїн на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97
«Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди».
На підтвердження додаються фотознімки декількох вибоїн на позначеній ділянці придомових проїздів (див. Додаток 2).
Спираючись на вищевказане, вибоїни ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстренного
гальмування та маневрування, можуть спричиняти виникнення аварійних ситуацій, кількість та розміри вибоїн перевищує
гранично допустимі показники, передбачені законодавством України.
Керуючись засадами Інструкції з питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС,
затвердженої наказом МВС України №111 від 27.03.2009,
а саме п. 3.16, 3.2, 3.6, 5.2.1
ПРОШУ:
1. Здійснити перевірку обставин, викладених у заяві;
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які ускладнюють рух транспортних засобів у
терміни, передбачені законодавством до органу / установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки придомових проїздів.
3. Прошу поінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень
законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки
придомових проїздів.
ДОДАТКИ:
1. Фрагмент карти м. Києва з позначенням червоним кольором ділянки з пошкодженням дорожного покриття – 1 аркуш;
2. Фотографії декількох вибоїн – 1 аркуш.

Теперь ВОПРОС: стоит ли продублировать с других адресов
(но из нашего же двора) письмо на другой адрес, и чуток с иным текстом

ДАІ МВС України
04171, м. Київ-171
вул. Лук'янiвська, 62
тел.(044)272-3660

Згідно ст.2 Закону України «Про міліцію» одним з основних завдань міліції є
«…забезпечення безпеки дорожнього руху…».
Відповідно до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ, затвердженого постановою
Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 341 «Державтоінспекція відповідно до покладених на неї завдань….
здійснює контроль за дотриманням правил утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів та правил користування ними…».

Понад 14 місяців, уздовж дороги прибудинкової території буд. № -----
та буд.---- по вул. -------- , існують вибоїни глибиною від 6 до 10 см. та площею від 0,12 та понад 0,9 м2
(фотографії тільки декількох вибоїн надані у додатку 2).
Згідно п.3.1.2. ДСТУ 3587–97 Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзді. Вимоги до експлуатаційного стану,
«Гранична глибина окремих осідань, вибоїн не повинна перевищувати 4 см для доріг І – III категорій і груп А, Б вулиць і доріг
населених пунктів; 6 см – для решти категорій і груп». Таким чином, зазначена ділянка при домовий дороги, не відповідає
правилам утримання автомобільних доріг та вулиць. Проте вже більш 14 місяців, ремонт цієї ділянки та
доведення її стану до вимог діючих норм та стандартів не проводиться.

Згідно ч. 1 ст. 32 Закону України «Про автомобільні дороги» вiд 08.09.2005 р. № 2862-IV (із змінами та доповненнями)
користувачі автомобільних доріг мають право на безперервні, безпечні та зручні умови руху.
Згідно абз. г), ґ) п. 2.12. Правил власник транспортного засобу має право на безпечні та зручні умови для руху.
Ст. 16 Закону України «Про дорожній рух» вiд 30.06.1993 № 3353-XII (із змінами та доповненнями) гарантує, що водій
має право отримувати необхідну допомогу від посадових осіб та організацій, що беруть участь у забезпеченні безпеки дорожнього руху.
На реалізацію п. 2.12. Правил водій зобов’язаний у відповідності до
приписів абз. е) п. 2.3. Правил повідомляти Державтоінспекції про виявлені факти створення перешкод для дорожнього руху.
Згідно ст. 3 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні покладається на
Державну автомобільну інспекцію.

Керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 16, 52-1 Закону України «Про дорожній рух», ст. 32 Закону України
«Про автомобільні дороги», ст.ст. 1, 7, 15, 20 Закону України „Про звернення громадян”, ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України
«Про інформацію», п. 2.12. Правил дорожнього руху, ст. 140 КУпАП, ст. 367 ККУ, п.п. 3.16., 3.2., 3.6., 5.2.1. Інструкції з
питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом
МВС України №111 від 27.03.2009 р., на виконання обов’язку повідомляти про виявлені факти створення
перешкод для руху та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху,

ПРОШУ:

2. Повідомити мені реєстраційний номер по данні справі з «Журналу реєстрацій заяв та
повідомлень про правопорушення».
4. Відповідно до своїх повноважень виявити посадову особу відповідальну за недотримання правил
(утримання автомобільних доріг та вулиць у терміни зазначені у ДСТУ 3587–97), норм і стандартів, що
стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні зазначеної ділянки дороги .
5 . Скласти відносно цієї особи протокол про адміністративне правопорушення згідно ст. 128-1 (140)
КУпАП, та винести постанову.
6. Вислати мені копію протоколу та постанови щодо адміністративного порушення по даній справі.
7. Письмово повідомити мене в строки передбачені ЗУ «Про звернення громадян», про результати розгляду
даної заяви та вчинені Управління ДАІ ГУМВС України в Києві дії на виконання цієї заяви, забезпечивши мені
тим самим моє конституційне право на оскарження до суду чи органів прокуратури дій Управління в разі його бездіяльності.
8. У випадку відмови винести мотивоване визначання про відмову, роз’яснивши при цьому порядок його оскаржень.

Додатки:

1.Фрагмент карти м. Києва з позначенням червоним кольором ділянки з пошкодженням дорожнього покриття – 1 аркуш;
2. Фотографії вибоїни на ділянці у вздовж при домовій дороги (1 аркуш).

Будет ли иметь смысл такая «атака» (повторная заява) как т.с.
артподготовка перед инфо запросом?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 май 2012, 14:03 
Борец

crv_kiev писал(а):
И ТАК:
Благодаря коррекции Уважаемых GenDOSa и Val Helsing, были отправленны
7 писем счастья
Будет ли иметь смысл такая «атака» (повторная заява) как т.с.
артподготовка перед инфо запросом?

Ну подожди немного.
Хотя у каждого свой стиль борьбы: Val Helsing сразу бьет под дых, я по телефону начальников строю (прикольно иногда получается). Может у тебя такой подход окажется самым действенным :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 354 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа