Текущее время: 24 ноя 2024, 18:08

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 806 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 13:30 
Борец

Собственник - территориальная община города (ответ исполкомовского юриста без ссылок на какой-нибудь документ),причём в БТИ данных о собственнике дома нет.
А причём это? Вопрос о долге без договора...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 13:41 
Постоялец

ТАТЫШО! А квартира неприватизированная? И все 100% квартир в доме неприватизированые? (это про собственника)
А если вопрос о ДОЛГЕ, то есть ли у них твои обязательства перед ними, из которых ДОЛГ следует?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 13:54 
Борец

Владелец приватизированной квартиры является собственником помещения по адресу, а не части дома, квартира - это воздух в коробочке, хотя по закону о приватизации вместе с квартирой ты получаешь в собственность и кусочек дома, который и обязан содержать. Но в законном смысле - по бумагам - я не совладелец дома.
По долгу обязательств никаких, тем более жильцы давно занимаются благоустройством сами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 14:56 
Постоялец

Цитата:
Но в законном смысле - по бумагам - я не совладелец дома.
А кто совладелец?
Пол года назад некто Монтян опровергла в судебном порядке все ваши додумки!

ПС: по закону я Вас запрасто отмажу... Судебное решение с вероятностью 99,6 будет не в Вашу пользу (незаконным).
К сожалению сейчас такая судебная практика... И самое главное: единственный правильный выход описан тут viewtopic.php?p=376441#p376441

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 15:39 
Борец

Цитата:
Судебное решение с вероятностью 99,6 будет не в Вашу пользу (незаконным).

Уже было. Пытался в суде доказать, полтора кило документов... Перевесило: "прошу суд отказать в полном объёме" из уст жэковского юриста, как "трах-тибидох" Хоттабыча... Бросил судиться, тупо не плачу. Присылают пугалки регулярно, но сами в суд не подают, видать не принимают заяву в суде без договора.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 16:10 
Постоялец

Еще и как примают! И решения такие выносят, что можно ах.еть!
Из последних перлов(с моим участием): (прада у этих есть договор!)

Цитата:
Позивач просить стягнути з відповідача заборгованість за період з 01 вересня 2010 року по 31 жовтня 2011 року.

На підтвердження своїх доводів щодо заборгованості відповідача, позивач надав суду помісячний розрахунок заборгованості (а.с. 20-22).

З наданого суду помісячного розрахунку заборгованості вбачається, що станом на 31 жовтня 2011 року заборгованість відповідача складала 11 179,36 грн., зокрема 5 970,30 грн. заборгованості за утримання будинку, 4 383,06 грн. заборгованості за опалення та 826 грн. заборгованості за утримання служб консьєржів. (а.с. 20 -22)

З огляду на наведене, позов ТОВ «Експлуатуюча організація «Голосієво»підлягає задоволенню.
http://reyestr.court.gov.ua/Review/24359659

Кстати тема договором рассматривалась ВСУ на прошлой неделе.
Вот сегодня Монтян отписалась! (когда писал предыдущее сообщение, еще не знал!)

Гіперід і карго-культи, або ж Комунальне рабство
Сообщение, не относящиеся к теме
Гіперід і карго-культи, або ж Комунальне рабство

Гіперід – це з Афін, IV сторіччя до нашої ери, сучасник Демосфена. У 338 році до нашої ери вони з Демосфеном вирішили виступити проти політики Філіппа Македонського. Афіни та Фіви розв'язали війну проти Македонського, і це була погана ідея, тому що у Філіппа був син – Олександр Великий, і битва при Херонеї була програна. Олександр продовжив завоювання світу, а Гіперида було притягнуто до суду за зраду.

Ось що він сказав на суді: "Немає нічого прекраснішого за перемогу, але якщо ти не здатен перемогти – відстоюй праве діло, і ім'я твоє пам'ятатимуть у віках. Згадайте спартанців – на їхньому рахунку були великі перемоги, але пам'ять про них мертва, тому що в корені цих перемог – корисливість. Єдина битва спартанців, яку пам'ятають всі – це битва під Фермопілами. Тоді вони загинули всі, але загинули за свободу Греції".

Ця промова так вразила Афінський суд, що Гіперіда було звільнено. Він прожив ще 10 років, а потім його було спіймано македонським угрупуванням. Вони вирізали йому язика, аби посміятись з його красномовства, а що вони зробили з його тілом – взагалі ніхто не знає.

Цю вісточку із зали афінського суду було знайдено зовсім нещодавно під нашаруваннями пізніших написів на старовинному пергаменті.

Автор: Тетяна Монтян

Я дізналася про цю стародавню судову промову відразу після того, як отримала звістку про те, що комунальна мафія таки знайшла спосіб угробити нещасну Україну якісно та з гарантією — через Верховний Суд України, який оприлюднив свою правову позицію по справі № 6-110 цс 12 щодо зобов’язання споживача укласти договір про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території:

“При розгляді цієї справи Верховний Суд України зробив правовий висновок, який полягає в наступному.

Відповідно до змісту статті 627 ЦК України свобода договорів не є безмежною і у випадках, передбачених актами цивільного законодавства, особа зобов’язана укласти відповідний договір. Такий випадок, зокрема, передбачено пунктом 1 частини третьої статті 20 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", відповідно до якого споживач зобов’язаний укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору.

Встановивши, що виконавцем такі послуги надаються, а споживач їх отримує, однак ухиляється від укладення договору на надання житлово-комунальних послуг, який підготовлений виконавцем відповідно до типового договору, суд за позовом виконавця ухвалює рішення про визнання зазначеного договору укладеним”.

Глибина падіння в безодню продажності, абсурду та бєзпрєдєлу суддів, які підписалися під цим маразмом, який легітимізує віддання фактично всього міського населення України в рабство комунальній мафії — зрозуміла лише незначній частині населення, зокрема юристам. Особисто ж для мене це - “обратка”, яка прилетіла мені від комунальних мафіозі за виграну мною в Апеляційному господарському суді міста Києва та Вищому Господарському суді України справу № 2/297, згідно яких ЖЕК, який не має консенсусного, тобто одноголосного рішення співвласників будинку про те, що саме цей ЖЕК має обслуговувати будинок - вважається таким, що обслуговує будинок без належних правових підстав.

Роз’яснюю на пальцях для тих, хто не зрозумів суть питання: ЖЕКи майже в 100% випадків ВЗАГАЛІ не мають ніякого права обслуговувати будинки, тому що будинки є співвласністю власників квартир та інших приміщень в них, а отже, щодо цієї співвласності може були прийняте виключно колективне рішення, причому — всіма співвласниками одноголосно. Це є правовою позицією Вищого Господарського Суду України, яка повністю відповідає нормам діючого законодавства. А Верховний Суд України при цьому вважає, що ЖЕКи, які є не більше, ніж рейдерами, що примудрилися захопити у рабство якийсь будинок по факту та роблять вигляд, що нібито надають в ньому якісь послуги — мають право ПРИМУШУВАТИ співвласників будинку укладати з ними, рейдерами — договори на обслуговування.

Я не здивуюсь, якщо своїм наступним рішенням Верховний Суд України зобов’яже жінок, яких спіймали на вулиці та зґвалтували — укладати з ґвалтівниками шлюби та підписувати шлюбні контракти на умовах ґвалтівника. А чом би і ні? Поваділісь, панімаєш, баби самі собі мужиків обирати, а на ґвалтівників заяви подавати! Нєпорядочєк!

...Коли комунальна мафія намагалася провернути аналогічний гешефт по закріпаченню міського населення України шляхом прийняття людоїдського Житлового Кодексу - я оголосила шеститижневе голодування та переконала багатьох журналістів здійняти бучу в пресі, а громадських активістів — провести гучну акцію протесту перед будівлею профільного комітету ВР. Як не дивно, ЖК вдалося поховати.

Що буде тепер — я не знаю. Я не знаю, чи є виправданим ризик звернення до Конституційного Суду України, адже комунальна мафія цілком може скинутись та мотивувати суддів, рішення яких вже точно буде остаточним...

Последний раз редактировалось ВАВАНчик 17 окт 2012, 16:25, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 16:13 
Новобранец

yeexf писал(а):
Собственник - территориальная община города (ответ исполкомовского юриста без ссылок на какой-нибудь документ),причём в БТИ данных о собственнике дома нет.
А причём это? Вопрос о долге без договора...

А чего ты ждал от исполкомовского юриста? Зарплата у него маленькая, специалист он никакой. Попроси у этого юриста хоть какой-нибудь документ подтверждающий это право собственности.
Собственниками многоквартирного дома являются владельцы квартир на правах совместной собственности.

ВАВАНчик писал(а):
Ну а теперь по сути темы: ЖЕКи в Киеве НЕ ЕСТЬ БАЛАНСОДЕРЖАТЕЛЯМИ! У многих домов вообще нет балансодержателей.

Совершенно верно! И не только в Киеве. У ЖЭКов есть договора на обслуживание потребителей. Договоров на передачу в управление или балансодержание нет ни у одного ЖЭКа. Подписать такие договора нереально, нужны подписи от 100% собственников квартир.

Я уже 6 лет не плачу ЖЭКу ни копейки. В этом году ЖЭК подал на меня в суд, судья вынес наказ "погасить долг", я этот наказ оспорил в суде, наказ отменили.

Не платите этим бездельникам! Вот и всё решение проблемы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 16:20 
Постоялец

Я не плачу с 2005 :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 16:45 
Борец

А я, как законопослушный гражданин, желаю заключить договор и оплачивать услуги, которые я заказал или которые были предоставлены фактически (согласно гл.79 ГКУ: действия в имущественных интересах другого лица без его поручения), но не собираюсь платить ежемесячную дань без предоставления каких-либо услуг, согласно тарифу на услуги, которые может оказать исполнитель.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 16:47 
Постоялец

Я кстати заключил договор, и плачу по нему... Раз в 10 меньше чем по тарифу! (60 грн. за все)
Так что в ваших словах есть рационаьлне зерно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 17:00 
Борец

Цитата:
60 грн. за все

У меня своё отопление, свой кусок канализации от квартиры до стены дома на выходе, водопроводный стояк менял сам, и прочее, жэковский тариф 50 грн меня не устраивает чисто принципиально из-за полной бездеятельности.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 17:04 
Постоялец

60 это с водой и отполнеием! Я ж написал: ЗА ВСЕ!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 17:16 
Борец

Цитата:
Попроси у этого юриста хоть какой-нибудь документ подтверждающий это право собственности.

Если бы такой документ существовал, была бы копия, именно это я и запрашивал. А так он прислал мне отписку.
Что и ожидалось. Ткнул носом его, а толку - отморозок. 212-3 КУпАП не работает, пробовал. После повторного
обращения в областную прокуратуру, когда не получил ответа от городской по похожему случаю, пришёл ответ,что "звернення уважно розглянуто, высылаем копии ответов из городской прокуратуры, которые я должен был заказать отдельным заявлением!!!, а копий-то нету, конверт пустой, во как! Правда, потом был звонок из городской прокуратуры, прощупывали, что я хочу, даже виновник из ЖЭКа дисциплинарку получил, что сразу уменьшило плату вдвое, но это другой случай.

Последний раз редактировалось yeexf 17 окт 2012, 17:33, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 17:21 
Борец

Цитата:
60 это с водой и отоплением!

У меня вода по водомеру, а отопление вообще распоряжением мэра упразднено, котельные закрыты уже год дабы не повторилась история с Алчевском, соседний кстати город.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 17:47 
Борец

Колегія суддів Судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ (без договора):http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/14979285

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 806 ]  На страницу Пред.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа