Текущее время: 25 авг 2025, 01:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: ГАИ беспредел Харьков ул. Сумская
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 09:59 
Борец

ГАИшники на Сумской (Харьков) тупо забрали документы и составили протокол по ст.130 ч.1, не предложив алкотестер и не повезли даже в наркодиспансер!!! Товарищу написали за передачу! Хотя в протоколе написали что я отказывался от алкотестера и ехать на экспертизу, ну и естественно дело не обошлось без двух левых понятых, парили мозги больше двух часов, а потом просто уехали!!! БЕСПРЕДЕЛ!

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 10:48 
Борец

Интересно чем закончилось :?:

У меня тоже была подобная история:

Закончилось мирно так-как уже хотел вызвать 102 и ответственного по городу :!:

p.s. ночью вообще опасно ездить. Если попал в такую ситуацию необходимо звонить всем друзьям и по всем номерам. Для того чтоб дело получило огласку :!:

Френсіс Бекон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 10:57 
Борец

FADEYoFF писал(а):

ГАИшники на Сумской (Харьков) тупо забрали документы и составили протокол по ст.130 ч.1, не предложив алкотестер и не повезли даже в наркодиспансер!!! Товарищу написали за передачу! Хотя в протоколе написали что я отказывался от алкотестера и ехать на экспертизу, ну и естественно дело не обошлось без двух левых понятых, парили мозги больше двух часов, а потом просто уехали!!! БЕСПРЕДЕЛ!

чем все закончилось? я так понимаю если на Сумской, то это городское ГАи? номер значков и фамилии есть ?

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 11:33 
Борец

Цитата:
чем все закончилось?

Да я ж не знаю. Не моё видео.
Видео в разделе ВИДЕОРОЛИКИ ИЗ ИНТЕРНЕТА.
Что нашел то и выложил.
Коммент под видео оставил. Может Автор появится.

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 11:54 
Борец

Надеюсь, у ребят хватило мозгов самостоятельно съездить на медосвидетельствование.... А то много слов - мало дела.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 16:41 
Прохожий

Slavco2003 писал(а):
Надеюсь, у ребят хватило мозгов самостоятельно съездить на медосвидетельствование.... А то много слов - мало дела.

Видео моё, на медосвидетельствование мы не поехали, потому что нас эти уроды держали 4 часа, а там нужно в течении двух часов (как я узнал потом) :(
Сейчас имею только копию протокола, с левыми понятыми!
Что делать дальше не знаю - никогда не попадал в такую ситуацию :roll:
Народ, кто может помочь?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 17:03 
Борец

Ventel писал(а):
Slavco2003 писал(а):

Видео моё, на медосвидетельствование мы не поехали, потому что нас эти уроды держали 4 часа, а там нужно в течении двух часов (как я узнал потом) :(
Сейчас имею только копию протокола, с левыми понятыми!
Что делать дальше не знаю - никогда не попадал в такую ситуацию :roll:
Народ, кто может помочь?

копию протокола давай, что в протоколе указали? какое нарушение, какая статья?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 17:16 
Борец

от пішохід:

До прокуратури міста Херсона….
……………………………………..
Від ………………..Є.М.

Заява про злочин

Ця заява подана в порядку ст 95 КПК України ,яка надає право громадянину
повідомити органи прокуратури про вчинений злочину

Суть справи-
25.12.2010 року о …год на своєму транспортному засобі………..я разом із –пишеш з ким їхав і де проживають ,виїхав з…..в напрямку до свого місця проживання.
Приблизно о …год 25.12.10 року я рухався ….і був безпідставно зупинений….працівником ДАЇ.Я виконав вимогу інспектора та зупинив свій транспортний засіб.Після цього до мене підійшов працівник ДАЇ,та висловив вимогу передати для перевірки документи,не повідомивши мені причину зупинки,та суть скоєного правопорушення.Керуючись Законом України про міліцію,я висловив прохання до інспектора ДАЇ,предявити своє службове посвідчення.Інспектор виконав моє прохання та предявив посвідчення ………..на імя………..Після цього інспектор сказав,щоб я на нього дихнув,така поведінка інспектора була для мене дивною,адже при підозрі на стан спяніння згідно ст 266 Куап огляд водія проводиться з використанням спеціальних технічних засобів працівником міліції у присутності двох свідків.Коли я озвучив дану статтю Куап,працівник ДАЇ……..взявши до рук аркуш формату А4,зробив з нього імпровізовану так би мовити трубку і наполегливо вказував,щоб я дихнув у цю трубку.Таке ставлення до мене, як до громадянина України було принизливим,тому я ще раз наполегливо попросив,щоб інспектор провів мій огляд на стан спяніння,за допомогою спеціального технічного засобу,але все було марним,Інспектор….покликав свого напарника……і почав йому говорити,що я пяний .Після цього на мене чинився моральний тиск з боку працівників ДАЇ,вони обзивали мене,погрожували викликати наряд Беркуту,казали що мені потрібно перевірити свою голову у лікаря,що можуть підтвердити свідки…………
Я неодноразово наголошував інспекторам,що згідний пройти огляд на стан спяніння після застосування спеціального технічного засобу,запису результатів огляду в протоколі про адміністративне правопорушення.На це я отримав відмову,і інспектори наполягали,що потрібно пройти огляд у медичному закладі,без проведення огляду на місці зупинки,звичайо що в такій обстановці я був згідний на це,але попередньо став просити,щоб вони виписали мені направлення на огляд до медичного закладу,згідно Наказу 400.666 від 09.09.2009 року МВС-МОЗ-надалі-інструкція.
Але інспектори ДАЇ……..в подальшому відмовлялися виписувати мені направлення .
Після цього інспектори ДАЇ,зупинили двох таксистів,як свідків,я їм пояснив.що від огляду не відмовляюся,а прошу провести огляд як того вимагає інструкція,але працівники ДАЇ,зразу запросили цих людей до свого автомобіля,і приблизно через 5 хвилин вони поїхали.До мене знову підійшов …….і сказав,щоб я вийшов з автомобілю,я не підозрюючи нічого спокійно вийшов з автомобілю,цей міліціонер почав на мене кричати,щоб я віддав йому ключі від замка запалювання свого автомобілю,я питав на якій підставі.Мої знайомі які були на той момент в моєму автомобілі,зі страхом застосування до них сили також на вимогу праціника ДАЇ….вийшли з автомобілю.
Працівник ДАЇ….застосував до мене фізичну силу,а саме заламав мені руки ,та нишпорив мені по кишенях,здійснивши тим самим обшук,без протоколу затримання,без понятих,як вимагає ст 263,264,265 КУАП.
Далі його напарник …провів мене в шоковому стані до їхнього авто,а працвник ДАЇ сів за кермо належного мені автомобілю,і здійснив керування ним,аж до арештмайданчику по вул…,при цьому мої знайомі….були залишені на місці попередньої зупиники по вул…о 3 годині ночі посеред міста і не мали змоги добратися додому.Після приїзду на арештмайданчик ,мені надалі погрожував застосуванням сили прапорщик Жосан Павло Михайлович, я був збентежений,просив пояснити мені що все це означає,але дані працівники ДАЇ,цинічно залишили мене поза містом,в 3.40 годин ночі так і не пояснивши мені нічого.Опанувавши себе,я викликав таксі та зразу ж поїхав проходити огляд самостійно,пройшовши огляд отримав на руки висновок,в якому ознак спяніння у мене не було виявлено.
………року в ДАЇ….я забрав копію протоколу ,увага-через 2 дні,якого я навіть не бачив на місці,де мене зупиняли працівники ДАЇ,і вже тоді дізнався,що я від огляду відмовлявся,і є підписи 2 свідків,що не відповідає дійсності,і що можуть підтвердити,свідки….Очевидно що працівники ДАЇ…………..не знають ст 254 Куап,яка стверджує,що протокол про адміністративне правопорушення,у разі його оформлення складається у 2 екземплярах ,один з яких під розписку вручається особі,яка притягується до адміністративної відповідальності.
Відповідно до ст 12 Закону України Про міліцію Застосуванню сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї
повинно передувати попередження про намір їх використання, якщо
дозволяють обставини. Без попередження фізична сила, спеціальні
засоби і зброя можуть застосовуватися, якщо виникла безпосередня
загроза життю або здоров'ю громадян чи працівників міліції.
Перевищення повноважень по застосуванню сили, в тому числі
спеціальних засобів і зброї, тягне за собою відповідальність,
встановлену законом.
Згідно ст 13 Закону України Про міліцію Працівники міліції мають право застосовувати заходи фізичного
впливу, в тому числі прийоми рукопашного бою, для припинення
правопорушень, подолання протидії законним вимогам міліції, яка
здійснюється із застосуванням сили щодо працівників міліції або
інших осіб, якщо інші способи були застосовані та не забезпечили
виконання покладених на міліцію обов'язків.
В даному випадку не було жодної підставидля застосування працівником міліції фізичної сили по відношенню до мене.Крім того ,в мою адресу висловлювалися безпідставні звинувачення .Звинувачуючи мене у керуванні транспортним засобом в стані алкогольного спяніння інспектори ДАЇ відмовилися проводити відповідно до встановленого порядку огляд на стан впяніння,хоча я наполягав на проведенні такого огляду.
Вважаю,що в таких діях працівників ДАЇ містяться ознаки складу злочину за ст 365,367,КК України.
Прошу
Порушити кримінальну справу та надати копію прийнятої постанови.
………… ……………підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 17:17 
Борец

от пішохід:

До прокуратури міста Львова
79005, м. Львів, вул. Богомольця, 9
Тел. (032) 2550907

гр.
…….
……..

Заява про злочин

Ця заява подана в порядку ст. 95 КПК України, яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин.

Суть справи –на незаконні дії ІДПС ДАІ м. Львова Романишина .(нагрудний знак №0765)

«25» січня 2011 року о 9 год. 50 хв., керуючи власним легковим автомобілем «ЗАЗ-DAEWO», д.н.з. /////////, рушаючись пр.Шевченко , я був безпідставно та незаконно зупинений ІДПС ДАІ м. Львова Романишином . Безпідставність та незаконність цієї зупинки випливає з наступного:
1) я здійснював рух без порушень правил дорожнього руху (ПДР);
2) жодних наявних ознак, які б свідчили про технічну несправність мого автомобіля або забруднення ним навколишнього середовища не було;
3) не було в наявності даних про те, що мій автомобіль використовується з протиправною метою (принаймні мені про це не було повідомлено під час зупинки);
4) вести мову про те, що ІДПС ДАІ м. Львова Романишин, зупинив мене тому, що підозрював в керуванні автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння, так само нема підстав, оскільки характер руху мого автомобіля не давав підстав для такої підозри.
Таким чином були відсутні правові підстави для зупинки мого автотранспорту, передбачені абз. 1 п. 21 ч.1 ст. 11 Закону України «Про міліцію» та п.п. 7.3. «Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», затвердженою наказом МВС України від 27 березня 2009 р. N 111 (зареєстровано в Мінюсті України 26 червня 2009 р. за N 576/16592).
Крім того ІДПС ДАІ м. Львова Романишин не тільки не представився мені, але й не назвав жодної підстави для зупинки мого автомобіля, передбаченої п.п. 14.1.1. -14.1.12 зазначеної Інструкції № 111, чим було порушено п.п. 15.5. цієї ж Інструкції №111 - Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися, чітко й зрозуміло відрекомендуватися, назвати свою посаду, звання та прізвище, висловити вимогу про передачу водієм документів, зазначених в пункті 2.1 ПДР, для перевірки та повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення.
Натомість ІДПС Романишин в категоричній та грубій формі наказав мені передати документи. Я був змушений виконати незаконну та безпідставну вимогу цього працівника міліції, оскільки був впевнений в тому, що не порушував ПДР і що після перевірки документів я продовжу рух .
Після перевірки моїх документів ІДПС Романишин запитав в мене, чи не вживав я спиртних напоїв, чи не знаходжуся в стані алкогольного сп’яніння. Отримавши відповідь,про те що я не вживав алкоголь інспектор знову таки в грубій та категоричній формі, наказав сісти до легкового автомобіля ВАЗ-21099, номерний знак ВС3727ВН який стояв поруч із місцем зупинки та на якому не було жодних елементів розфарбування та інших ознак, які б свідчили, що це службовий автомобіль ДАІ.
Я не відмовлявся від проходження огляду (знято на камеру) та став вимагати провести огляд на стан сп’яніння працівником ДАІ - так, як це передбачено частиною 6 ст. 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Почувши мої вимоги та, зрозумівши, що я обізнаний із законодавством, знаю свої права, Романишин ,а також його напарник (призвища його мені невідомо,так як він не представився) почав погрожувати надягнути на мене кайдани, викликати наряд міліції та відвезти мене у райвідділ міліції.
Коли ,в черговий раз я знову почав вимагати провести огляд мене на стан сп’яніння на місці зупинки працівниками ДАІ з дотриманням всіх вимог закону, ІДПС Романишин відповів, що в такому огляді нема потреби, а тому мене просто зараз доставлять в пункт Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де й буде проведено огляд на стан сп’яніння. При цьому жодної можливості уникнути цього огляду мені не надали, так як обидва працівника ДАІ повідомили, що якщо я буду відмовлятися від цього примусового огляду, то мене закують в кайдани і силоміць доставлять на огляд або до райвідділу міліції.
Я був змушений погодитися проїхати до пункту ЛОДКНД по вул. Науковій, 49 в м. Львові .Також я попросив надати мені можливість поставати мій автомобіль на стоянку.
Однак і в цьому мені було категорично відмовлено, натомість мене змусили незаконно передати ключі від автомобіля працівникам ДАІ та сісти на пасажирське місце в мій автомобіль, після чого мій автомобіль під керуванням працівника ДАІ…………….. рушив до медичного закладу. Дії даного інспектора на мою думку підпадають під ознаки злочину передбаченого ст 289- ч2 Кримінального кодексу України- 2. Ті самі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб або
повторно, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для
життя або здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого
насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше
сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди
потерпілому, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти
років.
На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 95, 97 КПК України.

ПРОШУ:

1. Порушити кримінальну справу за ст.289 ч 2 КК України у відношенні ………..за фактом вчинення 25.01.2011року незаконного заволодіння моїм автомобілем .
2. Про розгляд даної заяви повідомити мене у встановлений законодавством строк та вручити копію відповідної постанови.

Про кримінальну відповідальність у відповідності до ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину – попереджений.
Додатки
1 висновок,щодо результатів огляду на стан спяніння -1 аркуш
2 компакт диск з відеозаписом -1 шт

........ ................

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 21:07 
Прохожий

Вот копия протокола, уже дамой сегодня письмо прислали :geek:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 сен 2011, 09:43 
Прохожий

Народ, что делать? Прислали 3-го сентября заказное письмо, что нужно быть 2-го сентября в 10:00 в суде! Был на почте - они подтвердили что получили письмо вечером 2-го числа! И как я в этом случае мог явиться на суд?
PS: Я в шоке с нашей страны :x

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 сен 2011, 10:00 
Новобранец

Возьмите решение суда и обращайтесь в вышестоящий суд с обжалованием постановления. Укажите, что физически не могли присутствовать на предыдущем заседании, т.к. поздно получили уведомление. К делу приложите копию конверта со штампом получения, где указана дата доставки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 сен 2011, 23:37 
Прохожий

А когда приехал в "Суд" - две курицы сказали что это что-то с почтой и типа решения суда заберёте потом, заплатите штраф (всего-то лишь) и заберёте права! И еще добавила что вот такого протокола хватит чтоб доказать что я виноват, без суда и следствия! Вот такой у нас Суд в Харькове...
PS: Решение так и не отдали - сказали дело лежит в закрытом кабинете!
PSS: А какие машины Вы бы видели у работников нашего Харьковского суда :D Становится сразу всё понятно - и это печально :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 00:10 
Борец

Ох и беспедельщики отмароженные. :twisted: :twisted: XoxoL :arrow:
Руслан помоги своему земляку. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 00:12 
Прохожий

Хрен теперь когда я дам ГАИшникам документы в руки - вот из этой ситуации я лично для себя сделал урок! :ugeek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа