Текущее время: 15 авг 2025, 07:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Жлоби в другій смузі
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2012, 19:29 
Новобранец

Цитата:
Опубликовано 27.11.2012 пользователем kommentarii
Пересуваючись щодня Києвом на автомобілі я, так само, як інші водії, змушений об'їжджати десятки автомобілів, які з незрозумілих причин паркуються в місцях, призначених для інтенсивного руху машин та пішоходів. Щоразу з ризиком для життя вирулюючи на іншу смугу, в якій йде потік транспорту, я задаю собі питання - що в голові у людей, які дозволяють собі таке і чим вони виправдовують свою неадекватну поведінку?Я усвідомлюю, що проблема з паркуванням в Києві дійсно існує і знайти парковку не просто. Тим не менше, це не привід паркуватися за межею здорового глузду, оскільки саме це в результаті призводить до кілометрових заторів, у яких стоять тисячі українців. На жаль, працівники ДАІ не звертають уваги на описаний «стиль» паркуваня, про що я розповім у своєму наступному сюжеті. Пересуваючись щодня Києвом на автомобілі я, так само, як інші водії, змушений об'їжджати десятки автомобілів, які з незрозумілих причин паркуються в місцях, призначених для інтенсивного руху машин та пішоходів. Щоразу з ризиком для життя вирулюючи на іншу смугу, в якій йде потік транспорту, я задаю собі питання - що в голові у людей, які дозволяють собі таке і чим вони виправдовують свою неадекватну поведінку? Я усвідомлюю, що проблема з паркуванням в Києві дійсно існує і знайти парковку не просто. Тим не менше, це не привід паркуватися за межею здорового глузду, оскільки саме це в результаті призводить до кілометрових заторів, у яких стоять тисячі українців. На жаль, працівники ДАІ не звертають уваги на описаний «стиль» паркуваня, про що я розповім у своєму наступному сюжеті.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Жлоби в другій смузі
СообщениеДобавлено: 28 ноя 2012, 07:09 
Борец

Тех, кто во 2-й паркуется просто бить надо!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа