Опубликовано 27.11.2012 пользователем kommentarii Пересуваючись щодня Києвом на автомобілі я, так само, як інші водії, змушений об'їжджати десятки автомобілів, які з незрозумілих причин паркуються в місцях, призначених для інтенсивного руху машин та пішоходів. Щоразу з ризиком для життя вирулюючи на іншу смугу, в якій йде потік транспорту, я задаю собі питання - що в голові у людей, які дозволяють собі таке і чим вони виправдовують свою неадекватну поведінку?Я усвідомлюю, що проблема з паркуванням в Києві дійсно існує і знайти парковку не просто. Тим не менше, це не привід паркуватися за межею здорового глузду, оскільки саме це в результаті призводить до кілометрових заторів, у яких стоять тисячі українців. На жаль, працівники ДАІ не звертають уваги на описаний «стиль» паркуваня, про що я розповім у своєму наступному сюжеті. Пересуваючись щодня Києвом на автомобілі я, так само, як інші водії, змушений об'їжджати десятки автомобілів, які з незрозумілих причин паркуються в місцях, призначених для інтенсивного руху машин та пішоходів. Щоразу з ризиком для життя вирулюючи на іншу смугу, в якій йде потік транспорту, я задаю собі питання - що в голові у людей, які дозволяють собі таке і чим вони виправдовують свою неадекватну поведінку? Я усвідомлюю, що проблема з паркуванням в Києві дійсно існує і знайти парковку не просто. Тим не менше, це не привід паркуватися за межею здорового глузду, оскільки саме це в результаті призводить до кілометрових заторів, у яких стоять тисячі українців. На жаль, працівники ДАІ не звертають уваги на описаний «стиль» паркуваня, про що я розповім у своєму наступному сюжеті.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4