Текущее время: 21 авг 2025, 05:11

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: РОЗВОД НА ВОЛИНІ
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:01 
Прохожий

Доброго дня шановні колеги.Хотів би поділитися наступною інформацією і дуже би хотів отримати від вас пораду про мої подальші дії. :!:
Вчора я повертався додому у м.Червоноград із Нововолинська.Під час поїздки здійснив обгін ТЗ і почав здійснювати його в межах правил ДР ,хоча вже закінчувавши його, почалась суцільна лінія дорожн.розмітки.Назустріч мому ТЗ їхала машина ДПС(хоча перед нею ще було 2 авто).Приближаючись до машини ДПС ,працівники ДАІ почали подавати мені сигнали бликом ближнього світла.Я не зрозумівши даних "бликів" зі спокійною душею поїхав дальше.Але дивлячись у дзеркало заднього виду я побачив,що ДАІ розвертається і з червоними маячками почала рухатись вже в мою сторону.Я зупинився і почекав подальших дій ДАІ.Коли підійшов інспектор ,чітко не представившись,почав требувати документи,а на моє питання "причина зупинки" ,сказав порушення правил,взяв права і пішов.Із свого авто я не виходив і через декілька хвилин він повернувся і запропонував мені пройти до них,на що я знову відповів відмовою.Вони довго сиділи і чось писали,на що я також негаячи часу писав пояснення на окремому аркуші.Після написання протоколу,вони сказали ,що будуть виносити відразу постанову,але я сказав ,що протокол пдписувати не буду і відповідно виносити постанову на міісці ви не маєте права.Після довгих перепетій вони зробили відмітку в протоколі ,що моє пояснення прикладається на окремому аркуші.Вони забрали моє пояснення ,я ніде їм не підписувався(хоча бачив точно ,що вони його заповнювали)Також написав клопотання про невинесення постанови на місці.На сьогоднішній день,я щось заплутався ----чи мені чекати копію протоколу і постанову по почті,чи писати скаргу на імя їхнього начальника(Івничівське ДАІ) чи робити дальше.(Можливо те ,що вони писали не піде нікуди із їхнього автомобіля,а можливо і піде)Тому просив би Вас ДОПОМОГТИ МЕНІ І ПІДСКАЗАТИ ЯК ДІЯТИ В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ,
ДУЖЕ ВСІМ НАПЕРІД ДЯКУЮ. :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: РОЗВОД НА ВОЛИНІ
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:05 
Борец

Шо написано у поясненнях?Які докази?Чи є свідки?Яка стаття у протоколі?Може вам ше написали шо не зупинились на вимогу?Замало інформації.

Последний раз редактировалось virtuon 13 июн 2012, 16:08, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:07 
Борец

и видеоролик из интернета не забудь

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:07 
Борец

А вы копию протокола не требовали, чтоли?

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:12 
Борец

стандарт водій спорить.гайці пишуть протокол,підписувати не дають...і копію не дають..а хочуть зробити западло через виконавчу службу,втиху їм закинуть постанову...

Начальнику Даї…..пишеш обласне…..

Від……………………..

Запит

….2012 року о год……. відбулося моє спілкування з працівниками даї на автодорозі…..
Оскільки працівники даї для покращення статистичних показників службової діяльності нерідко фальшують адміністративні матеріали,про що неодноразово висвітлювалося в засобах масової інформації,змушений звернутися до Вас із запитом.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст. ст. 2, 5, 10, 20, Закону України "Про інформацію", ст. ст. 3, 4, 5, 10, 14, 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації", ст. ст. 1, 15 Закону України “Про звернення громадян”,

ПРОШУ:

1.Надати інформацію,чи складався відносно мене протокол про адміністративне правопорушення …………..2012 року

2.Якщо протокол про адміністративне правопорушення складався,прошу надати його копію.
3.Надати інформацію,чи виносилася постанова про адміністративне правопорушення....2012 року,якщо виносилася надати її копію.

1.06.2012 року підпис………………..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2012, 16:50 
Постоялец

Зачем права передавал в руки? и потом нужно было потребовать служебное удостоверение у него сначало, если недает его - звонить 102 или в службу доверия.

Помощь ДК Херсон
Номер карты Приват банка 4405 8858 2120 1545

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа