Текущее время: 17 авг 2025, 21:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 14:36 
Борец

Загружено пользователем WandererKiev, дата: 16.03.2012

Остановил на повороте в Буковель. Пытался прямо обмануть, ну или сам обманулся, что врядли

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 15:38 
Борец

Смотреть со второй минуты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 17:19 
Постоялец

До: Начальнику ВДАI УМВС України
в Івано-Франківській області
76000, м. Івано-Франківськ вул. Юності, 23

Від: Xxxxxx Xxxx Xxxxxxxxча
00001, м. Київ, вул. Xxxxxxxxxx, 11, кв. 11.
Тел. 050-111-11-11
e-mail: [email protected]
Заява
Я, Xxxxxx Xxxx Xxxxxxxxч, 09.03.2012, біля 8:00, рухаючись в населеному пункті Яблуниця біля повороту на Буковель, був зупинений Інспектором Івано-Франківської роти ДПС Зорієм Андрієм Михайловичем (далі Інспектор).
Згідно статті 14 п.7 Наказу МВС №111 «Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний привітатися, повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення, чітко й зрозуміло відрекомендуватися (назвати свою посаду, звання та прізвище) та висловити вимогу про пред'явлення водієм посвідчення на право керування транспортним засобом, реєстраційного документа на транспортний засіб та поліса (сертифіката) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів для перевірки.»
Після зупинки Інспектор нечітко відрекомендувався та попросив посвідчення водія та реєстраційні документи на ТЗ не повідомивши причину зупинки та не назвавши свою посаду. Я нагадав Інспектору про те, що він повинен назвати причину зупинки, але він почав відводити розмову у бік намагаючись забалакати мене, сказавши що четвертого лютого безпідставні зупинки відмінено.
Згідно статті 11 п.21-1 Закону «Про Міліцію»: «Міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається право … зупиняти транспортні засоби лише в разі …» далі йде перелік виключних причин зупинки.
На підставі цього, вважаючи, що Інспектор прямо збрехав мені, я висловив припущення що мене було зупинено безпідставно. На це припущення Інспектор продовжив брехати посилаючись на якусь спецоперацію. Я повідомив інспектора, що буду оскаржувати його дії та попросив пред’явити службове посвідчення. Мені було пред’явлене посвідчення на ім’я Зорія Андрія Михайловича.
Крім того, патрульна машина стояла на перехресті без включених проблискових маячків, чим порушувала п. 15.9 розділ ґ. ПДР. Так само мене та інших водіїв зупиняли на цьому ж перехресті чим змушували порушувати ПДР (на відео чітко видно як інспектор вказує місто зупинки). Ніякої службової необхідності в цьому, як виявилося, не було.
Всі ці події зафіксовані на відео, яке може бути переглянуто за адресою:
http://youtu.be/CS5fBG4EoPk
У решті решт, дії інспектора, а саме безпідставна зупинка привели до того, що я запізнився на акційний розпродаж квитків на підйомники на ті самі кілька хвилин, що він мене безпідставно затримував. Це, в свою чергу, призвело до нанесення мені матеріальних збитків у розмірі 78 гривень, що підтверджується чеками ТЗОВ «ПАРКТУР».
Згідно Статті 4 Закону «Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України»: «Накази повинні … виконуватися беззаперечно, точно та у визначений строк»
Згідно Статті 7 цього ж закону працівник міліції повинен: «дотримуватися законодавства, неухильно виконувати вимоги Присяги працівника органів внутрішніх справ України, статутів і наказів начальників»
Згідно Статті 14 цього ж закону: «З метою з'ясування всіх обставин дисциплінарного проступку, учиненого особою рядового або начальницького складу, начальник призначає службове розслідування»
Я вважаю, що Інспектор здійснив дисциплінарній проступок, за який має бути покараний. Тому, на підставі викладеного, керуючись Законом «Про звернення громадян»
ПРОШУ:
1. Провести ретельну перевірку фактів, викладених у цій заяві.
2. У разі виявлення порушень чинного законодавства чи НПА притягнути інспектора Зорія А.М. до передбаченої за ці порушення відповідальності.
3. У визначений законом термін надати мені письмову відповідь про відповідність дій інспектора Зорія А.М. чинному законодавству та іншим НПА та про його відповідальність за це.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 17:20 
Постоялец

Поскольку сюжет мой, буду рад вашим каментам по заяве. Отправлю в понедельник.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 18:13 
Постоялец

DmitryG писал(а):

А чому сюжет такий короткий, продовження буде?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 19:58 
Борец

Надо было конусы забрать) Они там бы "Ничьи" оказались)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 03:14 
Борец

блин, такая природа и такое гавно на дороге :(

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 мар 2012, 09:17 
Постоялец

Arhivarius писал(а):
DmitryG писал(а):

А чому сюжет такий короткий, продовження буде?

А все, я сказал, что буду писать жалобу и поехал. Инспектор как увидел, что я достаю документы даже смотреть их не стал, отпустил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 11:23 
Постоялец

Получил ответ из Ивано-Франковска:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа