Начальнику Даі м.Харкова…….. Адресу найдеш сам…..
Від……………………
Скарга ….12.2011 року,керуючи автомобілем марки..державний номерний знак….був зупинений. Інспектором Даї….на вул….. Після зупинки інспектор ….безпідставно звинуватив мене в порушенні швидкісного режиму,без наявних підстав,та відповідних доказів,адже фото відеофікасція,інкримінованого мені правопорушення,не предявлялася,згідно ст 251 Куап,а невідомий мені прилад яким інспектор вимірював швидкість,похибку його вимірювання,та метрологічне свідоцтво-предявлене також не було,відповідно законних підстав для складання адміністративного протоколу у інспектора згідно ст .247 КУАП,НЕ БУЛО. Занепокоєння викликає,не тільки факт безпідставної зупинки,але й відверте ігнорування екіпажем Даї,правил дорожнього руху на вул…оскільки службовий автомобіл Даї,був припаркований з порушенням ПДР України а саме п.15.9-е.за що настає адміністративна відповідальність згідно ч 1 ст 122 Куап. Фактично даний екіпаж Даї,для покращення статистичних показників,своєї службової діяльності,здійснив стоянку патрульного автомобілю,таким чином,що для учасників дорожнього руху,його практично не видно,в поле зору,він потрапляє лише після проїзду,даного участку дороги,відповідно профілактика порушеннь пдр,не здійснювалася належним чином,через службову недбалість та ігнорування вимог НПА в сфері дорожнього руху.Відкритість та гласніть,яка пропогується в засобах масової інформації,щодо здійснення профілактики ДТП,ТІ ІНШИХ ПОРУШЕННЬ пдр України серед учасників дорожнього руху,через службову недбалість даних працівників,зведено нанівець. Предметом скарги,є також і грубе,хамське,та зневажливе ставлення до мене з боку інспектора….який порушив вимоги- п. 6.25,6.32.5,14.5-111 НАКАЗУ.МВС ВІД 27.03.2009 РОКУ, ст 5 Закону про міліцію,та ст 7. та вимог дисциплінарного статуту. затвердженого Законом України від 22.02.2006 року № 3460-IV -Вимог Присяги працівника ОВС України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1991 року № 382, Кодексу честі працівника ОВС України, затвердженого наказом МВС України від 11.01.1996 року №18, Етичного кодексу працівника ОВС України, затвердженого рішенням колегії МВС України №7км/8 від 05.10.2000 року, які вимагають від працівника міліції суворого додержання Конституції України, діючого законодавства України, виконання вимог статутів, які видаються у межах їх повноважень. Порушення зазначених вище нормативних актів,стали можлими також і завдяки безвідповідальному ставленню Безпосереднього керівництва даних працівників,які своєю,службовою недбалістю,не контролюють поведінку на службі підлеглих працівників,та приховують факти дисциплінарних проступків,пперед Головним Управлінням Даї в М.КИЄВІ. Напередодні проведення чемпіонату Евро 2012 з футболу.такі горе міліціонери,не можуть забепечити виконання покладених на них обовязків,в частині толерантного ставлення навіть до свої громадян не говорячи про іноземних туристів. Прошу 1.Провести службове розслідування по фактах викладних у даній скарзі. 2.Притягнути до дисциплінарної та адміністративної відповідальності працівників Даї,за порушення пдр України а саме п.15.9-е.за що настає адміністративна відповідальність згідно ч 1 ст 122 Куап. 3.Притягнути інспектора….до дисциплінрної відповідальності,за порушення ВИМОГ законодавчих актів,в частині спілкування з громадянами. 4.Надати мені вмотивовану відповідь у строк, передбачений Законом України про звернення громадян. ЖДодатки 1.Компакт диск з відеозаписом-1шт . ….2011 року підпис
Щиро ненавиджу Ваш………………
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
|