Начальнику управління ДАЇ
МВС України
генерал-майору міліції
Лозовому.В.М.
04171,м.Київ -71
Вул.Лукянівська 62
Тел. 38.044.272.4659.
Від…….
Скарга.
18/11/2011 року в мережі Інтернет,на порталі YouTube,за адресою
http://www.youtube.com/watch?v=r_1Duz8B ... r_embeddedмною було переглянуто відеоролик,про спілкування інспектора ДАЇ,на стаціонарному посту з міста Нікополя,в сторону смт Марьянське.
Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними, такими що суперечать не лише нормативно-правовим актам у сфері безпеки дорожнього руху, а також законодавству та Конституції України.
Згідно ст.19 КУ «…посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень, та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України».
Як видно з відео,інспектор ДАЇ на 4.37 відеозапису,вимагав,та отримав хабар в розмірі 100 гривень ,одною купюрою.
На підставі викладеного, керуючись Закону України „Про звернення громадян”
Прошу
1.призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС ДАІ м.Нікопороля.
2- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене пр те які заходи дисциплінарного впливу вжиті,щодо інспектора ДАІ, що вимагав та отримав хабар в розмірі-100 гривенЬ,що зафіксовано на відео.
…….2011року ………………………………підпис
доповняємо,та відсилаємо на Киів.
варіанти вітаютьсяя......