legionary писал(а):
Казмирчук писал(а):
Я так понял с вами бесполезно спорить.
Особа, яка притягається до адміністративної відповідальностімає право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення,подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справикористуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця угалузі права, який за законом має право на надання правовоїдопомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступатирідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо неволодіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову посправі. Справа про адміністративне правопорушення розглядається вприсутності особи, яка притягається до адміністративноївідповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бутирозглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне їїсповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї ненадійшло клопотання про відкладення розгляду справи.
Как Вы можете требовать доказательства ДО составления протокола? Если еще нет самого административного дела???
Вы сами ж читайте что цитируете, остановил он для чего, для "притягнення до адміністративної відповідальності" или в домино козла забить?

если для "притягнення", то "має право: знайомитися з матеріалами справи", то есть с доказательствами в том числе

а протокол где в этот момент? а нету его и что будет - не факт
ээээ... я немного по другому понимал трактование этой статьи.
Если особа "прытягуеться до административной видповидальности", то это действие и документируется собственно протоколом. До того, как составлен протокол, особа не является правопорушником и справы как таковой нету. Поэтому и знакомиться с материалами справы неможливо. А вот как только составлен протокол, то особа уже может знакомиться с материалами дела и далее по тексту. Другое дело, что согласно ч1. ст.247 привлечь особу до видповидальности можно только якщо "встановлено наявнисть правопорушення". А вот как раз подтверждением наявности правопорушення и есть доказательства во всей красе статьи 251.
Поправьте, если не так понимаю. Я не юрист.
ЗЫ: сори за кривую мову. Не установлен укр язык на компе.