Там найдёте себе достойных собеседников. Там обсуждают как избить,запаковать и др, и уйти от оветственности.Вот
от Комерс Без фанатизма. Не обязательно всех и не обязательно самих прокуроров
Всё верно. У "мусчины" правильный, умный и деловой подход к вопросу. Ему же не нужно отмазываться от особо тяжких, а так, иногда какой-то нюанс разрешить. Для этого достаточно хорошо дружить с каким-то одним замом, или даже помощником прокурора. __________________ Не мы такие - жизнь такая... ние:
Сообщение от Oboroten365p2
Скоты редчайшие, заходите читайте
_________________ Голосование за бан провокаторов на форуме http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=113&t=40636
Последний раз редактировалось Boroda007 22 июн 2011, 16:51, всего редактировалось 1 раз.
з житонами-вони постійно розсікають,поза роботою ,також бачив і не раз.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Выпить спиртного в кафе это дисциплинарный проступок???? действительно
я хочу сказать тебе казмирчук: ты который заступается на за тех за кого надо, если напишешь что я тебя обидел, или забаньте его он плохой человек, то мне пофик был им есть и будешь, а сказал я ето все изза того что после встречи с пяными Гайдонами со своей семей я их людьми не считаю. п.с. прошу прощения всех кто прочитал и нашол много ошибок, я на русском плошо пишу!!!!!
Каким образом менты в форме с оружием и на служебном авто могут быть не на службе?
їм можна,Струсу дадуть пару рублів,і він глухий і сліпий стає.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
А люди других профессий не пьют в свой профессиональный праздник??? Я, например, на день юриста не помню как домой попал.... Так что теперь меня нужно уволить?
И табельное оружие у тебя тоже есть ? И ксива ? И ты в МВД форме ездишь ?
У юристов нет ни формы ни табельного оружия!!! Я о другом. Попадается пьяным за рулём доктор, машинист паровоза, слесарь, бухгалтер да кто угодно и за это что? Административное наказание, но с РАБОТЫ не увольняют!!!!!!! А мента должны за видеоролик уволить???? Как-то это не правильно, ведь ЗАКОН один для всех!
Вы Казимирчук не юрист. Вы МЕНТ до скрипа костей. И нефиг тут кричать Я бЫвший. Бывших ментов не бывает. Честно говоря мне Ваша Ментовская позиция понятна. Ворон ворону глаз не выклюет. И по ЧЕЛОВЕЧЕСКИ, Вы никогда думать не научитесь.
Цитата:
А мента должны за видеоролик уволить???? Как-то это не правильно, ведь ЗАКОН один для всех!
Да не то шо уволить, а НА КОЛ посадить, что б другим упырям неповадно было. ПРедставители закона блееееть. Спрос в 10 раз круче чем с простого гражданина. Ублюдки. Сколько вот таких Пьяных ГАйцовских уродов людей посбивали ? И что ? Кто то сидит ? А простой люд садят на раз два. Где тут Ваш ЗАКОН ?
А у нас Ментам Законы разве писаны ? Хоть одного Гайца посадили за то что они творят. БИТА и компания например. Хоть один условняк был ? О каком ЗАКОНЕ Вы тут распинаетесь. Сами не раз срали на него.
ФОрумчане, ПЕРЕСТАНЬТЕ кормить ТРОЛЯ.
Я в дальнейшем буду игнорить этого индивидуума. Так что Уважаемый можете не утруждать себя ответом.
_________________ весь народ живет в говне, а ГАВНО живёт вполне (с) Семён Слепаков
все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.
Последний раз редактировалось FADEYoFF 22 июн 2011, 17:44, всего редактировалось 2 раз(а).
ctyopa писал(а):
VIRUS007UA писал(а):
дети болели постоянно!!!
з такими настроями та бажаннями в нашій країні ніколи нічого не зміниться.
Мне им нужно пожелать быстрого выздоровления??? Вы может не встречались с бес-пределом в вашу сторону? Я вам так скажу яблоко от яблони далеко не падает. Такие твари не-могут выростить нормальных дитей! Когда уже накепело можно и не так сказать.
_________________ Юрий Клинских (хой) Гаишник который любим народом.
Львівщина. Серпень 2010 року. Щоби мати привід для затримання автолюбителя, співробітник ДАІ зриває з себе погон під час конфлікту на дорозі. У водія відсутній оригінал документу про страхування. Після інциденту водія відпустили. Співробітникам ДАІ оголосили сувору догани.
Є два перших кандидати для скорочення української міліції, про яке не так давно згадував міністр Анатолій Могильов.
Випадок на дорозі
21 серпня 2010 року на виїзді з містечка Жовква в напрямку Львова два інспектори ДАІ зупинили старенький «форд», за кермом якого був громадянин Німеччини українського походження – Петро Кущинський.
За словами пенсіонера, його зупинили, аби перевірити наявність страховки. Сама по собі вимога зупинки для перевірки страхування є питанням суперечливим, але сутність історії не в цьому.
Між водієм і правоохоронцями виникає конфлікт. Два фізично міцних молодих інспектори намагаються затримати 60-річного чоловіка зовсім не атлетичної статури. Однак це у них не зовсім виходить.
Усе це – на відео з мобільного телефона (перепрошую за низьку якість і окремі нецензурні вирази).
Отже, не дивлячись на привід до конфлікту – є страхування чи ні, повинен їхати з міліціонерами водій до Львова чи ні, порушував він іще щось чи ні, опирався міліції чи ні – є факт: інспектор ДАІ за командою колеги зриває з себе погон.
Ще влітку програма «Свідок» на каналі НТН зробила матеріал про цю подію.
Прес-секретар львівського ДАІ Людмила Добровольська відмовлялась коментувати по суті до завершення службового розслідування.
Тоді ми звернулися до вищого керівництва. Заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков, переглянувши відео, зауважив, що коментувати його без додаткового вивчення «нерозумно і нетактовно».
Тоді ми видали сюжет про історію в «Агентах впливу», не дочекавшись результатів внутрішнього розслідування.
Коментар по суті – як цей випадок оцінюють в ДАІ
І ось на початку жовтня Людмила Добровольська прокоментувала моєму колезі Сергію Антонову цей випадок по суті. Ось головні пункти її відповіді:
Ролик, знятий на мобільний телефон не фіксує цілої події, тому спотворює враження про те, що відбулось. Викривлене сприйняття події, яке може утворитись після перегляду короткої відеоверсії, обурює працівників ДАІ.
Імена працівників ДАІ розголосити не можна, оскільки це порушує їхню приватність.
Водій порушив правила дорожнього руху, за що його і зупинили. Про це складений відповідний протокол.
Випадок було розглянуто на спеціальних нарадах. Інспекторам винесли суворі догани.
Ніякого іншого покарання інспекторам не призначено, оскільки (увага!) немає жодних документів, що передбачають покарання за зривання з себе погонів.
Чи достатньо суворих доган?
Такі пояснення навряд чи можуть задовольнити ані журналістів, ані водія.
Скажімо, відмова надати імена звучить недоречно. На відео – не приватний конфлікт в родині, а подія у громадському місці під час виконання обов'язків.
Але головна проблема в тому, що зривання погонів означає речовий доказ непокори міліції. За це винний цілком може отримати три роки тюрми.
Якщо погони з себе зриває міліціонер, то це не просто псування форми, і не ознака легкого божевілля. Це означає, що він намагається сфальсифікувати речовий доказ. За це також є кримінальна відповідальність – до п'яти років.
В нашому випадку водія від тюрми врятував відеозапис. Переконавшись, що номер з відриванням погонів не пройшов, почепивши погони на місце, інспектори не подали жодних документів, що одному з них пошкоджено форму.
Тобто документально зафіксованої фальсифікації так і не відбулося. Була спроба, не доведена до кінця.
Але це не означає, що вони не зривали погон! І це факт якраз доведений.
Тепер висновок. Люди які зривають з себе погони, повинні їх нарешті позбутися. Адже їх публічно спіймано на криміналі, хоча і невправно виконаному.
Сувора догана в перекладі на неофіційну мову це інший спосіб сказати «Ай-яй-яй!» і погрозити пальчиком. Така форма покарання доречна при вихованні дитини, але не дорослого чоловіка при виконанні.
Сувора догана – це порожні слова, і в даному означають покривання негідників. За незаконні дій покаранням повинна бути дія закону, або принаймні очищення рядів ДАІ від негідників.
Ось чому:
По-перше, вони брехуни. Вони збрехали зараз, і де гарантія, що вони не збрешуть і потім? Через зафіксований факт брехні протокол про порушення швидкості, накреслений цими інспекторами, не є документом, а просто писаним папірцем.
По-друге, впевнений у своїй правоті співробітник ДАІ, який знає, як правильно оформити порушення, і як правильно впливати на порушника ПДР, не буде вдаватися до фальсифікації заради дотримання закону. Ці люди є непрофесіоналами.
По-третє, відео доводить, що інспектори не цінують своєї професійної гідності. Форма для них – це інструмент нечесного правосуддя.
Останнє. В очах простих водіїв, цей випадок підриває довіру до слів кожного інспектора ДАІ в Україні, кожного, хто працює в Міністерстві внутрішнії справ.
Назустріч Євро-2012
Черз два роки на Львівщину прийде Євро, і з ним на українських дорогах з'являться тисячі машин з німецькими, французькими, польськими та іншими європейськими номерами.
Питання на засипку: що нового дізнаються про Україну усі ці водії, коли на дорозі їх зустрічатимуть герої нашого ролика?
цих дебелих гайців також вигороджувала прес служба ДАЇ Льівської області.
Я о другом. Попадается пьяным за рулём доктор, машинист паровоза, слесарь, бухгалтер да кто угодно и за это что? Административное наказание, но с РАБОТЫ не увольняют!!!!!!! А мента должны за видеоролик уволить???? Как-то это не правильно, ведь ЗАКОН один для всех!
Не только уволить а и привлечь, хотя бы из-за того что пьяный человек с оружием, это опасность не только на дороге, а везде где ОНО проходит.
Советую гаишникам срочно подавать в суд на то кафе в котором они отравились,потому что наверно владелец кафе хотел отравить их то есть покушение на убийство.
_________________ [b]Когда активистам ДК скучно они грызутся между собой[/b].
Двох правоохоронців Львівського обласного управління ДАІ, котрі сідали за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння у День працівників Державтоінспекції 14 квітня, таки не звільнили. Тоді начальника головного управління МВС України у Львівській області Михайло Курочка заявляв, що наказ про звільнення інспекторів був підписаний ще 16 квітня.
_________________ Если ты от жизни от своей устал, может быть заглянешь к нам в вечерний квартал!
По сути. Если Вас гаишник оформит за бухло, что вы будете кричать? Беспредел, причем ментовский!!!! А если с гаишником так поступят, то Вы будете кричать браво!!! где логика? это двойные стандарты, а не логика. По поводу значка Вы не правы, он не здаётся, форма тоже не сдаётся, по поводу машины, 50\50, на усмотрение руководителя. Моя служебная у меня дома парковалась, было разрешение. Оружие, кстати, я тоже дома хранил.
_________________ Так как профиль удалить нельзя, оставляю его бесхозным. Причина - модератор поставил в один ряд с матерщиками, грубиянами и остальными нехорошими. Всем пока и удачной борьбы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9