пішохід писал(а):
автор якщо б хотів,то б сам все зробив.
працює на таксі,тобто 50 на 50 .
в правовій державі-громадянин нічого б не боявся.
Прикро, що автор відео не проявив громадянську позицію.
Boroda007 писал(а):
Чем закончился данный инцидент??
26 липня 2011р. зустрічався із даним ідпс
по іншій темі. сержант скаржився на роботу...
Десь 7 серпня прийшла відповідь, що два сержанти Роман і Олег несли службу тоді.
Фраза сержанта "
Мені і так ця робота із такими г@ндон@ми як ти надоїла" перекрила все інше: протокол, вогнегасник і аптечку.
ІДПС здійснив проступок і повинен був понести покарання, як свого часу здійснив його напарник Олег (помилково водій був притягненим до відповідальності і був змужений бігати по судах, виконавчій службі) і отримав дисциплінарне стягнення.
Щоб у майбутньому не повторилася
ситуація як із інспектором Щипелем я написав коротке звернення:
"На мою думку, у діях інспектора, які зафіксовані на відео, що додається, є порушення пунктів 143, 144 Статуту патрульно-постової служби міліції України."Думаю, після випадку як
Во Львове пьяный милиционер на автомобиле РОВД совершил ДТП керівництво обласної міліції стало значно рішуче із працівниками, які дискримінують органи УМВС.
Сьогодні прийшла відповідь. На листу А4 із вихідним номером, але без підпису, було усього два речення:
Повідомляю, що Ваше звернення з приводу недопустимості грубих висловлювань до громадян ІДПС..., уважно розглянуто.
ІДПС подав рапорт керівництву про звільнення з займаної посади.На закінчення хочу побажати сержанту Олегу та його колегам із ВДАІ Львова дотримуватися Конституції України, законів, Статуту ППС, службових інструкцій, ПДР і передусім прав громадян України!