Текущее время: 07 авг 2025, 09:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 100 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 фев 2013, 20:11 
Борец

я в темі!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2013, 20:12 
Борец

1 FRESH63
2 vit092

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2013, 22:39 
Борец

яще від 2-3 людей відправлю, на роботі хлопців попрошу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 фев 2013, 23:14 
Постоялец

+1. Введіть в курс справи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 01:26 
Постоялец

вот тут само ДТП без монтажа
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 10:57 
Борец

Начальнику УМВС України в Хмельницькій області
м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 7

ПРОКУРОРУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
29000 м. Хмельницький, пров. Військоматський, 3

Начальнику УДАI УМВС України в Хмельницькiй областi –
пров.Коцюбинського, 35/2, м.Хмельницьк, 29008

Скарга
На протиправні дії дільничого інспектора міліціїї Волочиського РВ, капітана міліції Лемішко Миколи Дмитровича, дільничного інспектора міліції, капітана Радван Миколи Францовича, старшого інспектора ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Оляніна В.Л.

Суть справи-в мережі інтернет за адресою-
http://www.youtube.com/watch?v=Q7UuThLW ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=D-LOqDX-LUw

Мною переглянуто відео сюжет в якому за допомогою відео реєстратора зафіксовано ДТП за участю дільничого інспектора міліціїї Волочиського РВ, капітана міліції Лемішко Миколи Дмитровича котрий порушив правила дорожнього руху,виїхав на смугу зустрічного руху чим спричинив аварійну обстановку для водія Toyota Prado змусивши його різко гальмувати,міняти напрямок руху,щоб не сталося лобового зіткнення з метою врятування життя та попередження важких наслідків для працівників міліції що знаходилися в автомобілі ВАЗ 2104,фактично водій Toyota Prado врятував життя 2 людей –працівників міліції.
Однак по даному ДТП матеріали справи розглядав старший інспектор ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Олянін В.Л. в результаті чого,склав адміністративний протокол на водія Toyota Prado за порушення ПДР, передбачене ст.124 КУпАП та направив даний матеріал до суду.
Дії старшого інспектора ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Оляніна В.Л. є протиправними за наступних підстав
1.Здгідно ст 251 КУпап докази-подане водієм відео з авто реєстратора є доказом порушення водієм ВАЗ 2104, під керуванням дільничого інспектора міліціїї Волочиського РВ, капітана міліції Лемішко Миколи Дмитровича низки пунктів правил дорожнього руху,що не було досліджено Оляніном В.Л. при складанні адміністративного протоколу на водія Toyota Prado .
2.Згідно повідомлення автора сюжету за вищевказаною адресою до суду- Оляніном В.Л не направлено відеозапису який надав водій Toyota Prado ,що може суттєво впливати на розгляд справи у суді.
3. капітан міліції Олянін.В.Л. не склав жодного протоколу про адміністративне правопорушення щодо капітана міліції Лемішко Миколи Дмитровича що може мати підстави як для прокурорського реагування так і ґрунтовного службового розслідування служби внутрішньої безпеки,відділу ДАЇ щодо повноти проведення та аналізу механізму даного ДТП .
Дані факти свідчать про те,вищезгадані працівники керуючись хибним уявленням про приналежність до системи МВС можуть грубо та зухвало порушувати вимоги нормативно правових актів регламентуючих діяльність міліції.Порушувати правила безпечного водіння транспортних засобів,тому що старший інспектор ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Олянін В.Л. покриває їхні неадекватні витівки на дорозі.
Враховуючи викладене керуючись Законом про зверненн громадян
Прошу
1.ПРИТЯГНУТИ ДО СУВОРОЇ ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ТА АДМІНІСТРАТИВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ- водія ВАЗ 2104 який створив аварійну обстановку 5.11.2012р., біля 19.00 години на 217 км. автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка дільничого інспектора міліціїї Волочиського РВ, капітана міліції Лемішка Миколу Дмитровича що стало причиною ДТП.
2.ПРИТЯГНУТИ ДО СУВОРОЇ ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ- дільничного інспектора міліції, капітан міліції Радвана Миколу Францовича за надання неправдивих свідчень капітану міліції Олянін В.Л. під час зясування обставин даного ДТП.
3. ПРИТЯГНУТИ ДО СУВОРОЇ ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
старшого інспектора ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Оляніна В.Л
З ОГЛЯДУ НА ЧИСЛЕННІ ПОРУШЕННЯ НОРМАТИВНО ПРАВОВИХ АКТІВ РЕГЛАМЕНТУЮЧИХ РОЗСЛІДУВАННЯ ПРИЧИН ТА УМОВ ЩО СПРИЯЛИ ДАНОМУ ДТП.
4.Надати правову оцінку діям керівників даних працівників міліції,котрі не забезпечують виконання підлеглими правил безпечного водіння транспорту.

ДОДАТОК
1 ДИСК З ВІДЕОЗАПИСОМ 1 ШТ.

ЛЮТОГО 2013 РОКУ ПІДПИС….

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 11:43 
Постоялец

Я сьогодні завезу скаргу в УДАІ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 12:16 
Борец

3 заяви полетіли

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 12:35 
Борец

пішохід
в видео мелькало, что Лемішко - майор

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 12:43 
Борец

15.11.2012р., біля 19.00 години на 217 км. автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка сталась ця дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулись мій автомобіль Toyota Prado та ВАЗ 2104, під керуванням дільничого інспектора міліціїї Волочиського РВ, капітана міліції Лемішко Миколи Дмитровича. В автомобілі також знаходився пасажир - теж дільничий інспектор міліції, капітан Радван Микола Францович.Обоє перебували в службовій формі. Коли я побачив, що на моїй смузі мені назустріч рухається автомобіль, я почав зменшувати швидкість, притискаючись до правої сторони. Так як автомобіль напрямку руху не міняв, ніяк на мене не реагував, на свою смугу не повертався, то я вирішив, що щось там з ним чи водієм сталось (заснув, може погано стало, знепритомнів тощо), і він і далі буде продовжувати свій рух в тому ж напрямку, розуміючи, що з правої сторони я з ним не розминусь, то я вирішив з метою уникнення зіткнення втікти трохи лівіше, так як він фактично знаходився під правим краєм моєї смуги, Але в останню секунду Лемішко М.Д. (водій ВАЗа) різко, навіть не гальмуючи, вивернув кермо вправо, в напрямку своєї смуги, але передня частина мого авто вже була на зустрічній смузі і відбулось зіткнення. По факту ДТП вони пояснюють, що їхали по своїй смузі руху зі швидкістю 20 км/год, тримались правої сторони, були пристубнуті ременями безпеки, на зустрічну смугу руху НЕ ВИЇЗЖАЛИ! БРЕХУНИ!!! Пасажир стверджує, що самого зіткнення він не бачив, бо дуже хотів пити (напевно дуже "палило") і в той момент якраз шукав пляшку з водою в себе під ногами. Але на відео видно, що в момент зіткнення він був на верху, тим більше, що поцарапав собі обличчя до лобового скла. А якби були пристебнутими, то не вибили б скло своїми лобами. Скоріше за все вони обидва дуже хотіли "пити" і обидва шукали ту пляшку, бо їхати і не бачити, що ти на зустрічній смузі руху і що перед тобою фари іншого автомобіля і не реагувати на це до останньої миті - це очевидно, що водій відволікся і на дорогу не дивився взагалі. Матеріали справи розглядав старший інспектор ВДАІ Волочиського РВ УМВС капітан міліції Олянін В.Л. в результаті чого, виніс постанову про притягнення мене до адміністративної відповідальності за порушення ПДР, передбачене ст.124 КУпАП. Відео, де видно як їздять його колеги, "два капітана", і яке спростовує їхнє кожне брехливе слово, а підтверджує мої свідчення, до уваги він взагалі не взяв. "Ворон ворону око не виклює". До речі, Лемішко М.Д. зустрічався зі мною, перед тим, як був на мене складений адмінпротокол, хотів про щось домовитись, бо як він сказав, що "всі ми ж люди, і він хоче вирішити проблему тихо, без зайвого шуму". Далі буде суд..., може хоча б суд повно і об'єктивно оцінить матеріали справи і винесе законне і справедливе рішення.

брав з 2 відео....з того тексту,в іншому він вже майор....то все лірика,потрібно щоб розглянули обєктивно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 12:56 
Постоялец

Отправил электронной почтой две скарги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 13:20 
Борец

Почему про Цимбалюка ничего в жалобе нет?

П.С. Я считаю, что от автора нужно подучить больше материалов - отказ Цимбалюка привлекать ментов к остветсвенности; аудиозапись признания, что мент ехал по встречке.

При этом автор должен бомбить СВБ и прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 13:50 
Борец

makssav писал(а):
Почему про Цимбалюка ничего в жалобе нет?

П.С. Я считаю, что от автора нужно подучить больше материалов - отказ Цимбалюка привлекать ментов к остветсвенности; аудиозапись признания, что мент ехал по встречке.

При этом автор должен бомбить СВБ и прокуратуру.

написано від 3 особи....і буде надіслано по адресах.
далі -на даний час відправлено вже від 4 людей по інстанціях.
кожен може доповняти чи редагувати на власний розсуд,головне,щоб ця тема не заглохла.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 14:26 
Борец

а где автор то? может мы зря воздух сотрясаем?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2013, 17:00 
Борец

Alyans писал(а):
а где автор то? может мы зря воздух сотрясаем?

не думаю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 100 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа