Текущее время: 16 авг 2025, 09:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Попытка развода .ГАИ г.Луцк
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 18:48 
Борец

Slavco2003 писал(а):
И самое главное - как он мог со своей позиции снять стрелку ??? Вот вопрос... Только не рассказывайте мне про синхронную работу светофора и умозаключения, мол, если там жёлтый то стрелка уже не горит.... (если кто захочет поспорить)

однозначно,на жовтий стрілка повинна ще моргать на іншому перехресті

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 20:38 
Постоялец

Slavco2003,100% согласен,что я сорвался.Что обидно,он на улице на меня орал громче,чем я на него.Но микрофон то у меня рядом.И получилось не совсем хорошо.Ошибка моя ,однозначно,нужно было в пол голса говорить,что бы его вопли было слышно.А то что я на мигающий зеленый проехал,то в оригинале видно четко(а это не запрещает проезд,а лишь предупреждает и т.д.)А фильм на диск,я смонтирую в наилучшем качестве,что бы Нач наслаждался.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 20:43 
Борец

ig_rok писал(а):
А фильм на диск,я смонтирую в наилучшем качестве,что бы Нач наслаждался.

тільки трохи підріж ті свої крики,бо відморозяться що це саме Ви спровокували конфлікт,як зажди

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 20:53 
Борец

ig_rok писал(а):
Дякую,завтра скарга буде в ДАЇ.

може звідси ще щось скатаєш:

Сообщение, не относящиеся к теме
Скарга.

Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними, такими що суперечать не лише нормативно-правовим актам у сфері безпеки дорожнього руху, а також законодавству та Конституції України.
Згідно ст.19 КУ «…посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень, та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України».
Як видно з відео,інспектор ДАЇ номер жетона - ЛВ0117 на прохання водія, не представився, не назвав свою посаду, звання та прізвище. ст.5 ЗУ «Про міліцію» При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та предявити службове посвідчення. Про це говорить також і наказ МВС №111 п.15.5. Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися, чітко й зрозуміло відрекомендуватися, назвати свою посаду, звання та прізвище, висловити вимогу про передачу водієм документів, зазначених в пункті 2.1 ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ), для перевірки та повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення.
Фактично вищенаведені норми,були свідомо проігноровані інспектор ДАЇ номер жетона - ЛВ0117,М.Дрогобича.,який в грубій та зверхній формі продовжував спілкуватися з водієм, що також говорить про його вкрай низькі моральні та психологічні якості. Між тим , відповідно до ч.2 ст.5 ЗУ «Про міліцію» … У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт. Ст. 3 … Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи. Наказ МВС №111 від 27.03.2009р., зобов’язує : 6.25. Бути культурним і ввічливим у спілкуванні з громадянами, неухильно дотримуватися законності та не допускати її порушень іншими працівниками. 6.32.5. Під час службової діяльності дотримуватись законності. 6.2. Досконало знати ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ), цю Інструкцію, інші нормативно-правові акти у сфері безпеки дорожнього руху та свої функціональні обов'язки.

Це говорить лише про те, що інспектор ДАЇ номер жетона - ЛВ0117, є абсолютно НЕКОМПЕТЕТНИЙ у нормативно-правових актах що належать до сфери безпеки дорожнього руху, або ж СВІДОМО порушує всі законодавчо акти, в тому числі і Накази свого керівництва, що говорить про службову недбалість та непрофесійність. Відзначу також і абсолютний правовий нігілізм інспектора.На порозі проведення нашою державою чемпіонату Евро 2012,працівники ДАЇ,одними з перших,будуть представляти та демонструвати гостинність,та надання гостям іноземних держав,допомоги,на дорогах,АЛЕ ПРИ ТАКОМУ ХАМСЬКОМУ ВІДНОШЕННІ ДО ГРОМАДЯН Україні,годі й чекати поваги до іноземних вболівальників.Імідж ДАЇ,в нашій державі завдяки таким працівникам,як інспектор ДАЇ номер жетона - ЛВ0117,в очах простих громадян,взагалі не викликає довіри та поваги,незважаючи на всі заходи які приймаються керівництвом ДАЇ,В М.Києві,очевидно в м.Дрогобичі,таке ставлення до горомадян,є повсякденною нормою,та керівництво ДАЇ.мДрогобича,просто приховує факти службової недбалості,з боку своїх підлеглих,та не доповідає про такі випадки вищому керівництву,тим самим сприяє ,вседозволеності такми горе правоохоронцям,і в подальшому,дозволяє їм нести службу.
Вважаю, що таке істотне порушення вимог законодавства з боку співробітника міліції номер жетона - ЛВ0117, його неповага до громадянина, цинічне ігнорування всіх нормативно-правових актів, а також відомчих наказів, розпоряджень, інструкцій, є перевищенням з його боку службових повноважень.З іншого боку, допущення керівництвом відповідного підрозділу ДАІ м.Дрогобича-таких порушень з боку працівників останнього, є службовою недбалістю, та ігноруванням вимог як вищого керівництва ДАЇ МВС України,так і Головного Управління МВС України.
На підставі викладеного, керуючись Закону України „Про звернення громадян”

Прошу.

1.призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС ДАІ м.Дрогобича номер жетона - ЛВ0117.
2. Вжити заходів дисциплінарного характеру до посадової особи ДАІ, номер жетона - ЛВ0117 яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
3-провести перевірку на відповідність інспектора ДАІ, номер жетона - ЛВ0117 займаній посаді.
4-провести позачергову атестацію інспектора ДАІ, номер жетона - ЛВ0117 з метою встановлення рівня засвоєння ним службових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
4- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене пр те які заходи дисциплінарного впливу вжиті,щодо інспектора ДАІ, номер жетона - ЛВ0117
5.націлити працівників ДАЇ.м.Дрогобича ,на дотриманні всіх діючих Законів та інструкцій,щодо спілкування,з громадянами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 21:02 
Борец

Пришли мне звук отдельным треком на [email protected]
я хоть компрессором пройдусь, чтоб выровнять всё ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2011, 21:18 
Борец

Редкие ублюдки. Таким не место в органах.
Надо было звонить Вере и устраивать скандал. Капец.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 00:59 
Постоялец

Slavco2003 писал(а):
Пришли мне звук отдельным треком на [email protected]
я хоть компрессором пройдусь, чтоб выровнять всё ...
ОК,попробую.
aktivist,спасибо.Некоторые куски уже вставил.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 15:10 
Постоялец

Доречі непоганно булоб якби хтось з ДК побував у Луцьку та у Ковелі... в нас тут повний беспредєл, ніхто нікого не боїтся, живу у Ковелі біля головного ринку так тут неділі 2 назад гаец рішив відкрити собі кормушку... нагло шо хоче те і робить, цілі фільми зняти можна) - доречі вже раз його звільняли а потім знову поновили за великі гроші) - мене також зупинив просто так, почав мене грузити діло дошло шо сам багажніка відкрив мені і з машини хотів силой вийняти но кабанчик не усвідомлював що не натого натрапив! 4 роки тяжкого спорту і гаец тимиж дверима був відштовхнутий, достав камеру почав його знімати, люди позбігались з ринку подивитись, і він сразу скрився...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 16:55 
Борец

n1ght писал(а):
...мене також зупинив просто так, почав мене грузити діло дошло шо сам багажніка відкрив мені і з машини хотів силой вийняти но кабанчик не усвідомлював що не натого натрапив! 4 роки тяжкого спорту і гаец тимиж дверима був відштовхнутий, достав камеру почав його знімати, люди позбігались з ринку подивитись, і він сразу скрився...

про ці всі події в тебе є відеозйомка?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 17:02 
Постоялец

aktivist писал(а):
n1ght писал(а):
...мене також зупинив просто так, почав мене грузити діло дошло шо сам багажніка відкрив мені і з машини хотів силой вийняти но кабанчик не усвідомлював що не натого натрапив! 4 роки тяжкого спорту і гаец тимиж дверима був відштовхнутий, достав камеру почав його знімати, люди позбігались з ринку подивитись, і він сразу скрився...

про ці всі події в тебе є відеозйомка?

та втому то і діло що перший раз отак відмахувався від них позакону, нервнічав, і виявилось що просто ходив напрявляв на нього камеру (вимкнену) :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 17:33 
Борец

n1ght писал(а):
і виявилось що просто ходив напрявляв на нього камеру (вимкнену) :evil:

прикро :(
можна було б непогану справу замутить,а так,на жаль...
наступного разу будь уважніший.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 21:35 
Постоялец

Був сьогодні в ГАЇ,начальства вже не було і секретарша здриснула.Дуже цікавились на кого приніс скаргу,а взнавши зовсім не здивувалися.видно те іще б...Заяву трохи доробив.може хтось підкоректує.

Скарга
26.12.2011 року в 11г.55хв керуючи автомобілем марки Нісан..державний номерний знак ----.який належить на правах власності моїй дружині----.Я вписаний в тех.-паспорт,як особа яка має право керування.Був зупинений інспектором Даї Кримчуком Сергієм Анатолівічем,жетон № ВО 0036 на вул.Набережній.Після зупинки інспектор безпідставно звинуватив мене в порушенні проїзду перехрестя вул.Ковельська та Набережна,без наявних підстав,та відповідних доказів,адже фото відеофікасція,інкримінованого мені правопорушення,не предявлялася,згідно ст 251 КУпАП,тому відповідно законних підстав для складання адміністративного протоколу у інспектора згідно ст .247 КУАП,НЕ БУЛО.Відкритість та гласніть,яка пропогується в засобах масової інформації,щодо здійснення профілактики ДТП,ТІ ІНШИХ ПОРУШЕННЬ пдр України серед учасників дорожнього руху,через службову недбалість даних працівників,зведено нанівець.
Предметом скарги,є також і грубе,хамське,та зневажливе ставлення до мене з боку інспектора Кримчука С.А Після того як інспектор Кримчук С.А. запропонував мені викликати швидку допомого(конкретно набрати номер 03)я сприйняв це як загрозу своєму здоровью,а то й життю,.Інспектор Кримчук С.А. порушив вимоги- п. 6.25,6.32.5,14.5-111 НАКАЗУ.МВС ВІД 27.03.2009 РОКУ, ст 5 Закону про міліцію,та ст 7. та вимог дисциплінарного статуту. затвердженого Законом України від 22.02.2006 року № 3460-IV -Вимог Присяги працівника ОВС України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.1991 року № 382, Кодексу честі працівника ОВС України, затвердженого наказом МВС України від 11.01.1996 року №18, Етичного кодексу працівника ОВС України, затвердженого рішенням колегії МВС України №7км/8 від 05.10.2000 року, які вимагають від працівника міліції суворого додержання Конституції України, діючого законодавства України, виконання вимог статутів, які видаються у межах їх повноважень.
Фактично вищенаведені норми,були свідомо проігноровані інспектором ДАЇ номер жетона - ВО 0036,М.Луцька.,який в грубій та зверхній формі продовжував спілкуватися з водієм, що також говорить про його вкрай низькі моральні та психологічні якості. Між тим , відповідно до ч.2 ст.5 ЗУ «Про міліцію» … У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт. Ст. 3 … Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи.
Порушення зазначених вище нормативних актів,стали можлими також і завдяки безвідповідальному ставленню Безпосереднього керівництва даного працівника,які своєю,службовою недбалістю,не контролюють поведінку на службі підлеглих працівників,та приховують факти дисциплінарних проступків,пперед Головним Управлінням Даї в М.КИЄВІ.
Напередодні проведення чемпіонату Евро 2012 з футболу.такі горе міліціонери,не можуть забепечити виконання покладених на них обовязків,в частині толерантного ставлення навіть до свої громадян не говорячи про іноземних туристів.

Прошу:
1.Провести службове розслідування по фактах викладних у даній скарзі.
2.Притягнути інспектора ДАІ Кримчука С.А жетон№ ВО 0036. до дисциплінрної відповідальності,за порушення вимог законодавчих актів,в частині спілкування з громадянами.
3. -провести перевірку на відповідність інспектора ДАІ Кримчука С.А, номер жетона ВО 0036 займаній посаді
4.Надати мені вмотивовану відповідь у строк, передбачений Законом України "Про звернення громадян".

Додатки:
1.Компакт диск з відеозаписом-1шт .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 22:05 
Борец

ig_rok писал(а):
Скарга
26.12.2011 року в 11г.55хв керуючи автомобілем марки Нісан..державний номерний знак ----.який належить на правах власності моїй дружині----.Я вписаний в тех.-паспорт,як особа яка має право керування.Був зупинений інспектором Даї Кримчуком Сергієм Анатолівічем,жетон № ВО 0036 на вул.Набережній.

те що жирним вважаю зайве,тобто не стосується в даному випадку суті справи,можна видалить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 22:23 
Постоялец

Дякую,aktivist.Вже витер.Свій телефон указати в шапці,чи не треба?Як думаєте?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 22:40 
Борец

ig_rok писал(а):
Дякую,aktivist.Вже витер.Свій телефон указати в шапці,чи не треба?Як думаєте?

я когда писал, не указывал, но всё равно позвонили))))
если надо будет, найдут)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа