Текущее время: 15 авг 2025, 19:03

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: МВС - подработка на Федорова
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 05:36 
Борец

Вчера приблизительно в 16:00 наблюдал очередную дойку на томже месте - Федорова 32. Ехал на таксо на работу, повернул на Федорова и тут как тут патруль. Водиле попросил высадить меня возле патруля. В начале просто поснимал в сторонке, но когда остановили вторую машину и достали папочку с протоколами, решил подойти и оказать помощь водителю...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 дек 2011, 21:05 
Борец

место концентрации дтп немного дальше... на пересечении Гринченка и Протасов яр... (Состоянием на 01.10.2011)
P.S. Сегодня пару раз там проезжал и в обед на мойке стоял около часа(может даже больше) а их не было :o раньше они там практически ЖИЛИ :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 02:00 
Борец

Вчера, приблизительно в 11 утра по дороге на работу издали заметил странные тела) Приблизившись был крайне удивлен тем, что тела оказались представителями специального загона!
Заблаговременно приготовив камеру, достал из кармана и произвел съемку. В процессе общения один раз звонил ДАІ контролу и 2 раза на горячую линию. Остановленные 2 ланоса были отпущены без протоколов и взяток под честное слово о ненарушении :D Инспекторы попались тертые. Видимо у них новая тактика общения. Теперь они полностью игнорируют факт съемки, на конатк не идут и просто падают на мороз. Пришлось менять тактику и брать на измор)) Что в конце концов дало свои плоды. Ролик пришлось урезать как минимум вдое. В итоге они решили сымитировать погоню за нарушителем на туареге. Я проследовал за ними пешим ходом, но не успел подоспеть. Туарег был отпущен, а я так и не узнал причину погони.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 02:49 
Постоялец

sash11
так ніхто і не приїхав?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 02:54 
Борец

garmas-vitaliy
Та кто там приедет. Это все отмазки. Он и не вызывал никого я больше чем уверен. По второму разговору все понятно. "Почему вы не уважаете их работу?" Такой же гей, только на телефоне и без жезла. Я на работу опаздывал. Проверил на всякий случай через час, но они больше не появлялись.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2011, 19:17 
Борец

Накатал заяву. Думаю завтра уйдет по почте к елочке Стрельцу как раз поспеет!)))

Начальнику спеціального загону
ДПС ОП МВС України
Стрільцю В.Ф.
01135 м. Київ пр. Перемоги 10В

гр. Олександра Миколайовича
08292 м. Буча, вул.
тел.

ЗАЯВА

Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов"язані розглянути звернення і дати обгрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов"язком органів державної влади, а також оганів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов"язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

28 грудня 2011 року близько 11:00 за адресою м. Київ, вул. Івана Федорова 32 стояла машина МВС державний номер 0286.
Я, побачивши порушення ПДР, а саме - зупинки на виїзді із прилеглої территрорії, почав робити відео запис. Біля авто несли службу два інспектора СЗ0030 та СЗ0085.
Я звернувся до інспектора СЗ0030 із заявою по те, що службовий автомобіль д/н 0286 стоїть з порушенням правил дорожнього руху, а саме п. 15:9 та 15.10 ПДР і розташований на відстані менш ніж 10 метрів з виїзду з прилеглої территорії. Слід також зазначити, що згідно наказу МВС №131 від 08.04.2011 року "Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких стаються ДТП." Я попрахав інспектора припинити порушення правил дорожнього руху з боку службового автомобіля д/н 0286, але інспектор не погодився що авто стоїть з порушенням, а наголосив, що патруль несе службу і я заважаю їм працювати. Я попрахав інспектора ЗС0030 пред'явити своє службове посвідчення, але він відмовився це робити без пояснення причин, вказавши тільки на те, що не бачить підстав це робити. Далі я попрахав інспектора надати мені який небудь телефон довіри, але він проігнорував моє прохання посилаючись на нагляд за дорожнім рухом.
В процессі спостерігання за несенням служби, інспектори СЗ0030 та СЗ0085 зупиняли автомобілі, змушуючи їх порушувати ПДР, а саме п. 15.9 та 15.10.
Також хочу зазначити, що інспектор СЗ0030 користувався приладом для відео віксації дуже схожим на відео регістратор, який майже весь час знаходився на лобовому склі службового автомобіля д/н 0286. Один раз інспектор СЗ0030 взяв відео регістратор в руки та зробив відеозапис, наводячи об'єктив на службовий автомобіль з різних боків. Після деякого часу інспектори сіли в службовий автомобіль та поїха.
Зроблене мною відео викладених обставин справи можна побачити в інтернеті за наступної адсерою http://www.youtube.com/watch?v=46HsspHokG8
На підставі викладеного,

ПРОШУ:

1. Встановити ПІБ. посади та спеціальні звання посадових осіб з жетонами СЗ0030 та СЗ0085, яки несли службу в місті Києві 28.12.2011 року на патрульному автомобілі д/н 0286.
2. Встановити у відповідності до дислокації на 28.12.2011 року та книзі постових відомомтей підрозділу, до якого відносяться посадові особи вказані в п.1 цієї заяви, конкретні місця несення служби вказаних в п.1 цієї заяви посадових осіб 28.12.2011 року з 11:00 годин до 11:30 годин.
3. Надати інформацію чи являється місце де стояв службовий автомобіль д/н 0286 місцем концентрації ДТП.
4. Надати оцінку чи не порушив наряд наказ МВС №131 від 08.04.2011?
5. З'ясувати чи дійсно патрульний автомобіль д/н 0286, мав знаходитись в той самий час на тому самому місці, де було зафіксовано порушення ПДР з боку посадових осіб з жетонами СЗ0030 та СЗ0085.
6. Притягнути до адміністративної відповідальності винного в порушенні правил стоянки транспотного засобу д/н 0286 за порушення ПДР пункту 15.9, 15.10, а саме стоянка на виїзді із прилеглої территорії на відстані мешьше 10 метрів від проїздої частини за що передбачене покарання згідно ст. 122 ч.1 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
7. З'ясувати чи э на балансі техничний пристрів в вигляді відео регістратора, який знаходився на лобовому склі службового автомобіля д/н 0286 та повідомити його балансовий номер.
8. Згідно п. 19.2 Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС від 27.03.2009 №111 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2009 р. за N 576/16592 "Забороняється застосування технічних засобів та приладів, які не сертифіковані, не сертифіковані в Україні та які не пройшли метрологічної повірки або мають свідоцтво про таку повірку, термін дії якого минув" надати копію такого сертифіката.
9. Про результати повідомити мене у термін відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

Додатки:
1. CD диск з відеозаписом.

30.12.2011р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 янв 2012, 15:09 
Борец

Пришел ответ из логова кобры по поводу моей заявы в начале топика. Вот сканы

Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 янв 2012, 19:09 
Постоялец

СЗ - это видимо спец загин

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 13:06 
Борец

Написал заяву на патруль 2762. Получил ответ из ГАИ о наказании инспекторов!

До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б Хмельницького, 54

гр. ПІБ
08292 м. Буча
тел.

ЗАЯВА
05.12.2011 приблизно о 15:50 в м. Києві за адресою вул. Івана Федорова 32 я побачив патрульний автомобіль ДАІ д/н 2762, який був розташований з порушенням правил дорожнього руху при виїзді з прилеглої территорії. Два чоловіка одягнені в форму інспекторів ДПС з нагрудними жетонами КІ0043 та КІ0290 здійснювали нагляд за дорожнім рухом та зупиняли транспортні засоби безпосередньо на проїздній частині чим створювали перешкоди іншим учасникам дорожнього руху. Підійшовши до патрульного автомобіля я звернувся до інспектора КІ0043 з приводу порушення патрульного автомобіля д/н 2762 правил зупинки. Під час спілкування інспектор КІ0043 звинуватив мене в тому, що я перейшов дорогу з порушенням правил дорожнього руху, але не надав жодного доказу в підтвердження свого звинувачення. Далі від зробив фотографію мене на свій приватний мобільний телефон на що я зробив зауваження, що він порушує мої громадянські права згідно статті 307 цивільного кодексу України. Під час подальшого спілкування інспектори звинуватили мене, що я їх затримую. Слід також зазначити, що згідно наказу МВС №131 від 08.04.2011 року "Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких стаються ДТП".
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:
1. Встановити ПІБ. посади та спеціальні звання посадових осіб з жетонами КІ0043 та КІ0290, яки несли службу в місті Києві 05.12.2011 року на патрульному автомобілі д/н 2762.
2. Встановити у відповідності до дислокації на 05.12.2011 року та книзі постових відомостей підрозділу, до якого відносяться посадові особи вказані в п.1 цієї заяви, конкретні місця несення служби вказаних в п.1 цієї заяви посадових осіб 05.12.2011 року з 15:50 годин до 16:20 годин.
3. Ініціювати повноцінний розгляд моєї заяви. Провести службове розслідування викладених фактів, та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.
4. Повідомити чи є місце, на якомі здійснювалося несення служби місцем підвищеної концентрації ДТП.
5. Надати оцінку чи порушив наряд наказ МВС №131 від 08.04.2011?
6. З'ясувати чи дійсно патрульний автомобіль з номером 2762 мав знаходитись в той самий час на тому самому місці, де було зафіксовано порушення ПДР з боку посадових осіб з жетонами КІ0043 та КІ0290?
7. Притягнути водія патрульного автомобіля д/н 2762, що порушив вимоги правил зупинки та стоянки 05.12.2011 приблизно об 15.50 по вул. Івана Федорова 32 до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.122 КУпАП.
8. Надати грунтовну та мотивовану відповідь про результати розгляду даної заяви та проведені Державтоінспекцією дії.

Додатки:
1. Компакт диск з відео з місця події - 1 шт.

09.12.2011 р.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 21:05 
Борец

12+ БРАВО!!! :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 21:19 
Борец

sash11 писал(а):
Пришел ответ из логова кобры по поводу моей заявы в начале топика. Вот сканы

Изображение
Изображение

Пиши знову і уточни пункт 3.1 ПДР
но пиши уже у ніністру МВД

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 21:23 
Борец

sash11 писал(а):
Написал заяву на патруль 2762. Получил ответ из ГАИ о наказании инспекторов!

До УДАІ ГУ МВС України в м. Києві
01030, м. Київ, вул. Б Хмельницького, 54

гр. ПІБ
08292 м. Буча
тел.

ЗАЯВА
05.12.2011 приблизно о 15:50 в м. Києві за адресою вул. Івана Федорова 32 я побачив патрульний автомобіль ДАІ д/н 2762, який був розташований з порушенням правил дорожнього руху при виїзді з прилеглої территорії. Два чоловіка одягнені в форму інспекторів ДПС з нагрудними жетонами КІ0043 та КІ0290 здійснювали нагляд за дорожнім рухом та зупиняли транспортні засоби безпосередньо на проїздній частині чим створювали перешкоди іншим учасникам дорожнього руху. Підійшовши до патрульного автомобіля я звернувся до інспектора КІ0043 з приводу порушення патрульного автомобіля д/н 2762 правил зупинки. Під час спілкування інспектор КІ0043 звинуватив мене в тому, що я перейшов дорогу з порушенням правил дорожнього руху, але не надав жодного доказу в підтвердження свого звинувачення. Далі від зробив фотографію мене на свій приватний мобільний телефон на що я зробив зауваження, що він порушує мої громадянські права згідно статті 307 цивільного кодексу України. Під час подальшого спілкування інспектори звинуватили мене, що я їх затримую. Слід також зазначити, що згідно наказу МВС №131 від 08.04.2011 року "Розташування наряду (службового автомобіля) ДПС для здійснення профілактичних заходів у схемі маршруту патрулювання визначається виключно в місцях концентрації ДТП з урахуванням часу доби, інтенсивності руху та виду правопорушень, з причини яких стаються ДТП".
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:
1. Встановити ПІБ. посади та спеціальні звання посадових осіб з жетонами КІ0043 та КІ0290, яки несли службу в місті Києві 05.12.2011 року на патрульному автомобілі д/н 2762.
2. Встановити у відповідності до дислокації на 05.12.2011 року та книзі постових відомостей підрозділу, до якого відносяться посадові особи вказані в п.1 цієї заяви, конкретні місця несення служби вказаних в п.1 цієї заяви посадових осіб 05.12.2011 року з 15:50 годин до 16:20 годин.
3. Ініціювати повноцінний розгляд моєї заяви. Провести службове розслідування викладених фактів, та притягнути винних осіб до дисциплінарної відповідальності.
4. Повідомити чи є місце, на якомі здійснювалося несення служби місцем підвищеної концентрації ДТП.
5. Надати оцінку чи порушив наряд наказ МВС №131 від 08.04.2011?
6. З'ясувати чи дійсно патрульний автомобіль з номером 2762 мав знаходитись в той самий час на тому самому місці, де було зафіксовано порушення ПДР з боку посадових осіб з жетонами КІ0043 та КІ0290?
7. Притягнути водія патрульного автомобіля д/н 2762, що порушив вимоги правил зупинки та стоянки 05.12.2011 приблизно об 15.50 по вул. Івана Федорова 32 до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.122 КУпАП.
8. Надати грунтовну та мотивовану відповідь про результати розгляду даної заяви та проведені Державтоінспекцією дії.

Додатки:
1. Компакт диск з відео з місця події - 1 шт.

09.12.2011 р.

Изображение

Саша нужно писать пусть ознакомит тебя как он их наказал а то Байда это еще тот тип

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2012, 21:51 
Борец

Vovka28
Обязательно инфо запрос отправлю. Но они мне уже на одни такой ответили, что не могут предоставить копии, так как это инфа с ограниченным доступом. Мол приходите к нам на Б. Хмельницкого и смотрите. Врут, вроде. Рост говорит, что обязаны. Как быть? В суд по 212-3 подавать?
viewtopic.php?f=76&t=13617&start=30

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 23:35 
Борец

Автор відповіді прийшли, скиньте скан !!! переслухав авдіо це просто жесть !! на його у суд можна подавати !!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 янв 2012, 23:47 
Борец

daikontrol
Скан выложен в моем посте от 16.01.2012 в 13:06. Может просто белый лист плохо видно ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа