yuralful писал(а):
ZzZz писал(а):
ну як можна спішити на 30-40 кмч? це лише дтп, і не варто зараз обсасувати. жива, не поломана - і слава Богу. яка різниця хто їхав, дай, чи просто водій. я не хочу того казати. але що би було якби не дай Боже хтось з нас. що би писали - про шо думали ДК коли спішили на місце злочинних дій з боку даі? ой, я забув - з членами дк така ситуація неможлива...
ГАИ за такие ДТП у водителя может забрать права, а что будет этому ДПСнику? Ничего не будет - как с гуся вода.
ГАИшник уехал с места ДТП без освидетельствования на алкоголь. Чтобы за это было простому водителю?
Вывод: Вы из защитников ментов будете или сами мент? Стоило ли регистрироваться 25 сентября для того чтобы отбелить ментов на сайте на котором все знают их истинное лицо...
ну блін! де я написав про то шо МЄНТ не винен? Де я написав шо МЄНТ не повинен бути притягнутий до відповідальності? Де я написав хоч щось про то шо мєнт не винен? Я написав. що поки не буде встановлено винних говорити про вину того чи іншого учасника дтп це як мінімум не коректно. і хоч Карабас і каже шо по відношеннню до КУпАП презумція невиновності не діє - я з ним не згоден.
Для чого було нині реєструватися - та для того шо я забув пароль до користувача Artur. То шо я не мєнт і не засланий може підтвердити Андрєйка05.
Може хтось під кимось ходить, я птіца вольная, і ніколи ні під ким не був.
А то шо учасники дтп роз"їхалися хто-куди це суто ваша вина! чого не вимагали освідчення учасників на алкоголь? самі ж писали шо "бродят толпи молодняка сєльского віда(шо мене і заділо)... під хмельним угаром", де гарантія що дівчинина не була п"яна? чого не зібралися хоча б 5-10 чоловік і не пішли на освідчення водія? чи все що може ДК це бігати з камерами за дайцями коли ті бриют планктон під знаком? а коли настав момент помогти жертві дтп - ДК "огранічілся пассівной сьйомкой"! от коли ви самі собі дасте неопереджені відповіді на ці питання - я посиплю собі голову попелом! а так - поки не бачу різниці між авми і дайцями.