ПАМЯТКА ГАИШНИКА ПРО ВИДЕО СЪЕМКУ (та что он читал)
Цитата:
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНСЬКОЇ РСР
П О С Т А Н О В А від 29 липня 1991 р. N 114 Київ РОЗДІЛ II
Права, обов'язки і відповідальність
10. Особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ користуються всіма соціально-економічними, політичними та особистими правами і свободами, виконують усі обов'язки громадян, передбачені Конституцією УРСР та іншими законодавчими актами, а їх права, обов'язки і відповідальність, що випливають з умов служби, визначаються законодавством, Присягою, статутами органів внутрішніх справ і цим Положенням.
Цивільно Процессуальний Кодекс
Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок
1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.
2. Фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати, пов'язані з демонтажем виставки чи запису, відшкодовуються цією фізичною особою.
3. Знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, в тому числі таємне, без згоди особи може бути проведене лише у випадках, встановлених законом.
напрасно оправдывался что не снимаешь его это касается физических лиц, а не должностных физлицо оно будет когда в бане, а не на работе
_________________ Legio nomen mihi est, quia multi sumus 86 процентов украинцев живут в постоянном стрессе, остальные живут в Европе, Канаде и США С некоторыми людьми, с которыми я уже перестал общаться, хочется перестать общаться еще раз.
Классная памятка. Но он ее плохо читал,- особенно " виконують усі обов'язки громадян, передбачені Конституцією УРСР та іншими законодавчими актами, а їх права, обов'язки і відповідальність, що випливають з умов служби, визначаються законодавством, Присягою, статутами органів внутрішніх справ і цим Положенням." Хотя он так и не понял наверное , кого это касается.
«запрещаю Вам вести фото, видео съёмку, так как я являюсь должностным лицом». «Должностное лицо», обращаюсь к Вам, если Вы должностное лицо тогда зачем Вы зачитываете права физического лица (ст. 307 ЦПК)? Жене дома читайте ст. 307 ЦПК чтобы она Вас не снимала на видео, а на работе Вы инспектор ГАИ и согласно ст. 3 Закона Украины «О милиции» снимать на фото и видео Вас можно даже когда Вы этого не хотите. Можете подать в суд на водителя, тем более Вы обещали это сделать если видео появится в интернете (уже появилось), надеюсь судья Вам разъяснит те законы которых Вы знаете. А вообще......... какой позор такое нести, это равносильно что водитель не будет знать назначение и разницы между проезжей частью и тротуаром.
_________________ "Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда, тот и сильней"....
Как можно относиться с уважением к такому не адекватному быдлу,у вас не престегнут ремень потом рух вызывае пидозру........ и понеслась, а ведь у него есть и табельное оружие ............ ГОНДУРАС!!!!!!
Господа, я ничего не понимаю, почему господин инспектор зачитывал постанову Советской Украинской республики? Ведь такой страны уже нет, значит и постанова не законна, правильно?
Гай дебил. Читает то чего уже давно нет. Он бы еще указ царя батюшки Николая 2 зачитал. Водитель молодец. Только доки передавать,предъявлять после того как гай нормально покажет удостоверение.
ржач і годі,він повний плуг друге питання,чи та писулька була офіційна,і хто її підписав,скоріше за все самі надрукували,причому неграмотно,але потрібно всім взяти до уваги і мати чітку відповідь на ці приколи.
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Так тож наверно оборотень в погонах поэтому он гаишником не является а значит частное лицо
Он в начале говорит что его памятка это ответ департамента гаи водителям о как Нада в департамент гаи написать инфо запрос с вопросом что это за ответ о котором говорит гаишник.
_________________ моя хата с краю
Последний раз редактировалось AIDO 16 фев 2011, 13:04, всего редактировалось 1 раз.
Господа, я ничего не понимаю, почему господин инспектор зачитывал постанову Советской Украинской республики? Ведь такой страны уже нет, значит и постанова не законна, правильно?
А если откроете ЦПК, то увидите кучу изменений принятых ВР Украины. Есть достаточное количество действующих нормативных документов принятых еще СССР. Например действующий Кодекс Законов о труде принят также Украинской ССР.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4