LAVe писал(а):
mrskozob писал(а):
... а здесь явное нарушение как ЗУ "О милиции", УК Украины и ....
эти законы в данном случае не нарушены
Ты уверен? Почитай:
Стаття 12. ЗУ "Про міліцію" Умови і межі застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів і вогнепальної зброї. Стаття 13. Застосування засобів впливу: Працівники міліції мають право застосовувати заходи фізичного впливу, в тому числі прийоми рукопашного бою, для припинення правопорушень, подолання протидії законним вимогам міліції, яка здійснюється із застосуванням сили щодо працівників міліції або інших осіб, якщо інші способи були застосовані та не забезпечили виконання покладених на міліцію обов'язків... Стаття 14. Застосування спеціальних засобів. Стаття 3. Принципи діяльності міліції и т.д. Это я еще не писал обязанности работника милиции.
Идем дальше: читай УК Стаття 37. Уявна оборона, Стаття 126. Побої і мордування, Стаття 125. Умисне легке тілесне ушкодження, Стаття 235-2. Перевищення повноважень... Естественно, что без дополнительного изучения обстоятельств событий нельзя сказать конкретно по какой статье УК Украины следует квалифицировать действия инспектора и определять виновен он или нет будет суд, но я лишь указал возможные варианты. Помимо всего этого, как я уже говорил, имело место грубое нарушение главного закона Украины и кучи подзаконных актов!!!