Текущее время: 21 авг 2025, 06:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 21:41 
Борец

Опубликовано 19.04.2012 пользователем Денис Николаенко

Харьковские гайцы балуются беспричинными остановками, за что и получают жалобы в Управление ГАИ и прокуратуру. Акция: "Накажи ГАЙца" )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 21:56 
Постоялец

yuralful писал(а):

Опубликовано 19.04.2012 пользователем Денис Николаенко

Харьковские гайцы балуются беспричинными остановками, за что и получают жалобы в Управление ГАИ и прокуратуру. Акция: "Накажи ГАЙца" )))

ну получается что гей гос.номера авто скрывшегося не знает, а знает только номера агрегатов - экстрасенс епта

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 22:02 
Борец

ArtemS писал(а):
ну получается что гей гос.номера авто скрывшегося не знает, а знает только номера агрегатов - экстрасенс епта

не только, он по документам еще угадает было ли ТС в ДТП 1-3 дня назад :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 апр 2012, 22:55 
Борец

Инспектор вполне вежливо общался, даже изинился - прогресс на лицо. Следущий этап воспитания - снимать видео скрытно, незнаю насколько это легально.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 04:57 
Борец

Кстати - отличная идея с лозунгом: наклейки или таблички помимо "ДК" ещё и "Остановка без причины - признак дурачины!" - и две эти таблички рядом!
Списки им зачитываются - у инспектора супер память?))))))))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 08:52 
Борец

Водитель неправ, требуя показать ориентировку.Может даже гайцу позвонили 3 минуты назад-мол так и так серое ДЕУ совершило ДТП. Он имеет полное право на свои действия.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 09:21 
Борец

Лично тебя раб отпущенный 3 раза никто требовать не заставляет.
Каждый для себя решает сам - требовать ориентировку или упасть на колени с купюрой в зубах как это делаешь ты.
Так что агитируй на форумах себе подобных рабов
Изыди пресмыкающийся отсюда и подальше :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 10:07 
Борец

все-равно он неправ. Изрыгать гнев на меня никак не изменит положение вещей. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 10:16 
Борец

Ок. Поставим вопрос по-другому: Какой закон запрещает водителю спрашивать все что он захочет?
Если для тебя пресмыкающийся это не доходит, то не мучайся на этом форуме с Юрой-анархистом, а вали на свой фуд и там ты найдешь массу поклонников себе подобных с купюрой в зубах.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 12:21 
Борец

Уважаемый, не надо давать людям вредные советы. Собственно я не для Вас пишу, а для тех, кто верит во все эти авантюристические презентации. Не надо так делать. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 12:26 
Борец

Timothy писал(а):
Уважаемый, не надо давать людям вредные советы. Собственно я не для Вас пишу, а для тех, кто верит во все эти авантюристические презентации. Не надо так делать. ;)

А как нужно делать?.С соточкой в зубах выскакивать?.Хватит троллинга,утомил уже...иди на ФУДД,к трижды опущенным.Ой ошибка вышла,отпущенным.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 12:26 
Борец

Любезнейший отпущенный 3 раза, ты слепой?
Тебе тролю задали прямой вопрос: Какой закон запрещает водителю спрашивать все что он захочет?
Какой закон запрещает спросить как пройти в библиотеку в 3 часа ночи?
Где твой ответ?
Пока ответа не будет можешь свои рабские сопли с купюрой в зубах тут не размазывать, а валить на форум себе подобных пресмыкающихся

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 13:23 
Борец

по этому поводу с автором сегодня написали вот такую заяву:

До прокуратури м. Харків
вул.. Студентська 5 , м. Харків,61024
Дениса Олеговича
вул..
копія: Начальнику УДАІ ГУ МВС України в м.Харків
м. Харків, вул. Шевченка, 315
Дениса Олеговича
вул..

СКАРГА.
„19” квітня 2012р. приблизно о 8-00 на перехресті вул.Жовтневої Революції та вул.Примакова під час керування транспортним засобом Daewoo Nubira бежевого кольору держ.номер 54829ХК мене було зупинено співробітником ДАІ Клочко Сергієм Володимировичем номер нагрудного знаку ХА0054.
Зазначений співробітник ДАІ представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України „Про міліцію”, і усі вказані відомості про нього стали відомі вже у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 „в” ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання працівнику ДАІ, то отримав відповідь: „Перевірка документів, тому що є орієнтировка на СІРЕ авто Daewoo, яке скоїло ДТП”. На мій запит, яке відношення маю я, або моє авто до речі бежевого кольору до ДТП, яке скоїло авто Daewoo сірого кольору, вичерпної відповіді я так і не отримав.
Зазначені дії співробітника міліції я вважаю незаконними з таких підстав.
У відповідності до закону України «Про міліцію» Стаття 11. Права міліції
Міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається
право:
21) зупиняти транспортні засоби в разі порушення правил дорожнього руху,
наявних ознак, що свідчать про технічну несправність транспорту або забруднення ним навколишнього середовища, а також при наявності даних про те, що він використовується з протиправною метою.
Як видно з наведеного, цей перелік є вичерпним. Ніяких інших підстав для зупинки транспортного засобу зазначене Положення не знає. І це недаремно.
У відповідності до ст..11 Закону України „Про міліцію”, міліція має право:
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо до¬держання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;
Тобто єдиною підставою для перевірки документів особи може бути підозра грома¬дянина у вчиненні правопорушення.
Мені про будь-які підозри у вчинені правопорушення співробітником міліції повідомлено не було.
Очевидно, що безпричинні або з тих причин, що не передбачені законодавством, зупин¬ки транспортного засобу, порушують законодавство, нормативні документи, які регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують мої права, як учасника руху.
Підкорюючись тиску з боку ІДПС я змушений був відступити від подальшого обстоювання моїх законних прав та пред’явив йому реєстраційне свідоцтво і своє посвідчення водія.
Згідно Доручення Президента України від 1 вересня 2011 року, доручається голові МВС України Анатолію Могильову забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед працівників підрозділів міліції щодо застосування Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень», зокрема щодо права працівників підрозділів міліції зупиняти транспортні засоби лише у випадках, передбачених цим Законом, з обов'язковим повідомленням водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст.5-7 Закону України „Про звернення громадян”,
ПРОШУ:
1. Провести ґрунтовну та всебічну перевірку даної заяви.
2). Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допуска¬ють такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
2). Дати мені письмову відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян” про результати розгляду даної скарги.
ДОДАТКИ:

1. Диск з вiдеозаписом мого спілкування з інспектором.

„20” апреля 2012 р. ____________ / Д.О./

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 13:25 
Борец

Timothy писал(а):
Водитель неправ, требуя показать ориентировку.Может даже гайцу позвонили 3 минуты назад-мол так и так серое ДЕУ совершило ДТП. Он имеет полное право на свои действия.

признаки ДТП должны быть (причастность авто к ДТП основывается на повреждениях и фактах)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 апр 2012, 13:29 
Борец

Timothy согласно ЗУ про милицию, деятельность гласная, согласно того же закона, милиция ОБЯЗАНА информировать население, в особенности, если это касается каких либо ЧП, так вот я как человек не верю словам, а хочу в подтверждения к словам видеть ДОКУМЕНТ!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 35 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа