mafik писал(а):
planirovsshik писал(а):
mafik писал(а):
Получається прям кодове попередження водіїв знаками обмеження швидкості:
70 - водій початківець;
80 - автомобіль з причіпом;
90 - ТІР
от тіко засада, якщо мій авто із-за технічних причин (обкатка, ...) може рухатись не більше 70 км/год. то який мені знак вішати? Адже повішу 70 - не так зрозуміють.
а вас что то обязывает вешать знак 70 при обкатке? в городе 70 это уже нарушение ехать, а за городом едьте себе в правой крайней полосе спокойно.хотя при обкатке возможны проблемы в дороге и лично я б не рескнул бы выежать за пределы города. зачем вам этот знак вешать? если вы считаете или у вас техническая неиправность то тогда включите аварийную сигнализацию и двигайтесь согласно ее правил передвижения. вас правильно поймут покрайне мере. в крайнем случае повесте знак 70 если вам хочеться и напишите "обкатка". и опять же вас поймут как вы этого хотите. вам ничем это не запрещено и ничто необязывает.
мене ніхто не зобов'язує, я і не вішаю. Рахую, стверджувати що знак обмеження швидкості 70 км/год є знаком який вказує що за кермом водій початківець це абсурд оскільки цей знак можна ставити і по інших причинах. Я проводив обкатку свого нового автомобіля за містом по рівній дорозі, старався триматися як найближче правої сторони. Часто водії наздоганяли мене і якийсь час їхали за мною 60 км/год (мабудь думали що є засідка ДАЙ), от тоді не помішало б повісити знак 60 км/год. Але це не значить що я водій-початківець - у мене були інші причини так рухатися. За для своєї безпеки можна повісити і знак "Шипи" і хай народ тримає дистанцію від мене по далі.
Взагалі ця тема про інше, тому не стоїть доказувати мені що саме знак 70 вказує про те що за кермом водій початківець - цей знак має більш розширене значення. Ще раз нагадаю, раніш в ПДР був знак зеленого кленового листка який мав тільки одне визначення - за кермом водій-почактківець, зарас такого немає.