Текущее время: 12 авг 2025, 18:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 22:57 
Прохожий

phpBB [video]

Роли играли (т.к. по официальной версии они были дома на выходных):
нагрудный знак ДО 1049 - назвался: Сергеем Николаевичем, на самом деле - Рудковский Роман Викторович
нагрудный знак ДО 1568 - Мелихов Александр Викторович
Официально правом на управление автомобилем с гос.номером АН 7070 АМ имеет инспектор ГАИ Артёмовского МВ ГУМВС в области - Крылкин Д.В. (кто в тот момент был за рулём выяснить не было возможности).

Последний раз редактировалось DeN97ua 17 янв 2013, 23:11, всего редактировалось 3 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 22:59 
Прохожий

19.09.12 было отправлено Заявление о нарушении ПДД:

Управління ДАІ ГУ МВС України в Донецькій області
вул. Ходаковського, буд. 10, м. Донецьк, 83023
від: П.І.Б.

З А Я В А
(про порушення ПДР)

Відповідно до ЗУ «Про звернення громадян»:
ст. 1: Громадяни України мають право звернутися до органів державної влади із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності.
ст. 3: Заява – повідомлення про порушення чинного законодавства збоку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
Прошу прийняти до розгляду заяву на протизаконні дії інспекторів ДПС ДАІ. Причиною звернення до Управління а не до їх безпосереднього начальника є відмова цих інспекторів повідомити мені до якого підрозділу вони належать та до якого органу можу звернутися із оскарженням їх дій та поведінки.

Фактичні обставини:
06 серпня 2012 року, близько 10 год. 15 хв. за адресою: м. Костянтинівка, Донецької області, рухаючись по вулиці Тельмана (траса Н20, ТО504) мені потрібно було повернути на вулицю Інтернаціональна. Виконуючи маневр повороту мною було зафіксовано як люди схожі на працівників ДПС розмовляли з людиною схожою на працівника МВС (фото 1) який стояв біля відкритих передніх дверей автомобіля марки Лада держ.номер АН 7070 АМ (фото 2). Їхня розмова відбувалася безпосередньо на перехресті вул. Тельмана та вул Інтернаціональна (буд. 187) що е порушенням ПДР п.п. 15.9 пункт ґ автомобілем з держ.номером АН 7070 АМ, чим створювали перешкоду для вільного та безпечного пересування. Факт порушення ПДР п.п. 15.9 пункт ґ автомобілем з держ.номером АН 7070 АМ доводить фото 1 та фото 2. За час доки я зупинявся та підходив до людей схожих на працівників ДПС автомобіль марки Лада держ.номер АН 7070 АМ поїхав з місця порушення.
Після цього я звернув увагу на ще одне порушення ПДР п.п. 15.9 пункт ґ автомобілем з держ.номером АН 9066 ВС, цей факт доводить фото 1, фото 2, фото 3, фото 4, фото 5. Я підійшов до людей схожих на працівників ДПС та запитав, чи зможуть вони припинити правопорушення, а саме, встановити автомобіль з держ.номером АН 9066 ВС згідно ПДР п.п. 15.9 та п.п 15.10. На що отримав відповідь від чоловіка схожого на працівника ДПС (нагрудний знак ДО 1568) що цей автомобіль ніяк до них невідноситься і вони нічого не будуть робити щоб припинити порушення ПДР п.п. 15.9 пункт ґ та НАКАЗ №111 МВС України п.п. 3.2. За час спостеження люди схожі на працівників ДПС неодноразово відкривали, сідали та брали речі з автомобіля з держ.номером АН 9066 ВС, чим порушили НАКАЗ №111 МВС України п.п. 12.3.3 та п.п. 17.15.
На мої неоднаразові прохання предявити службове посвідчення люди схожі на працівників ДПС відповили, що незбироються нічого мені предьявляти, чим порушили ст. 5 Закона України «Про міліцію», а саме: «При звертанні до
громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення».
Під час нашої розмови люди схожі на працівників ДПС знімали мене на відео (фото 6, фото 7). Я неодноразово просив людей схожих на працівників ДПС припинити мене знімати. Також чоловік з нагрудним знаком ДО 1049 сфотографував мій транспортний засіб та держ.номер (фото 8, фото 9). Потім по телефону продиктував дані мого держ.номера невстановленій особі (фото 10). Якщо ці люди були працівниками ДПС то вони порушили ст. 1 ч. 2 Закона України «Про інформацію».
Номери нагрудних знаків: ДО 1049 та ДО 1568.
Додатки: 10 копій фотознімків.

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.

На підставі викладеного, керуючись ст.5-7 Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Організувати повну, всебічну перевірку та службове розслідування відносно всіх викладених у цій заяві фактів порушення законодавства працівниками ДАІ;
2. Притягнути до дисциплінарної відповідальності, працівників ДАІ згідно чинного законодавства;
3. Притягнути до дисциплінарної відповідальності безпосередніх керівників, працівників ДАІ МВС України м. Костянтиніки в зв’язку з ігноруванням останніми - вимог керівних документів ДАІ МВС України.
4. Керуючись ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», прошу надати письмову та ґрунтовну відповідь, чи був складений протокол на водія автомобіля з держ.номером АН 7070 АМ, який порушив ПДР п.п. 15.9 пункт ґ, якщо ні, то з якої причини;
5. Керуючись ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», прошу письмово надати відповідь, в якій зазначити прізвище, ім’я та по батькові, звання, посаду, повну назву та адресу місця роботи, дату до якої діє службове посвідчення інспекторів з нагрудними знаками ДО 1049 та ДО 1568 з метою подальшого подання позову до суду на цих інспекторів.
6. Надати письмову, ґрунтовну та вмотивовану відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону, про результати перевірки, про службове розслідування, про результати розгляду даної заяви та вчиненні Державтоінспекцією дії, у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян" на адресу заявника (м.Харків, вул.Клочківська, буд. 218, кімната 213/1);

19.09.12 З повагою, __________ (П.І.Б )

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 янв 2013, 23:05 
Прохожий

Пришел очень интересный ответ:
Изображение

Изображение

Вот так руководство хитро отмазывает своих подчинёных!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 янв 2013, 00:27 
Борец

Понятно, геи клепали протокола будучи выходными (ну не лохи?)
сделай запрос на дату, кто составлял в тот день протоколы вообще, количество

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 янв 2013, 01:14 
Борец

Что за бред собачий. В прокуратуру заявление на Дзина немедленно.
Он экспертизу видео проводил? Если нет, то пусть "можливий монтаж" засунет себе в зад.
Там сроки не прошли еще? Надо было сразу оспаривать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа