Текущее время: 15 авг 2025, 12:15

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 сен 2012, 17:10 
Постоялец

Завулон неплохо пишет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2012, 09:04 
Постоялец

Заява
Такого-то числа в такое время в м. Дніпропетровську на вул. _____, коли я йшов по своїх особистих справах, до мене під"їхав патрульний автомобіль ППС держ № ____, старший наряду _____, який звернувся до мене по допомогу. Коли я підійшов до них, вони зажадали переглянути мої документи та вміст моїх кишень. На мою вимогу пред"явити службові посвідчення ( згідно ст. 5 ЗУ "Про міліцію"), службове посвідчення пред"явив тільки старший наряду ______, а решта двоє осіб в одежі, схожу на міліцейську форму, від цього в категоричній формі відмовились. Більше того, одна з невідомих осіб, в присутності цього гандона з посвідченням, в груфій формі намагалася зхопити мене за руки та залізти до моїх кишень. На моє запитання, чому вони проявляють до мене таку цікавість, була відповідь, що особа схожа на мене перебуває у розшуку. На моє прохання пред"явити мені орієнтування, одна з невідомих осіб взяла в патрульному (нібито) автомобілі блокнот, та зробила вигляд, що зачитує орієнтировку людини, схожої на мене. На моє прохання показати цю орієнтировку мені особисто мені було відмовлено. Після цього цей нібито патрульний автомобіль з ______ та невідомими людьми в одежі, схожій на міліцейську форму зник в невідомому напрямку.
На підставі вказаного, та керуючись ____________ прошу:
1. Провести службове розслідування та встановити, чи дійсно службовий автомобіль № ___ зі старшим наряда ________ в цей час перебував в зазначеному місці.
2. Встановити осіб які в цей час перебували разом з _______.
3. Результати службової перевірки надати мені в письмовій формі згідно ст. 20 (вроде) ЗУ "Про доступ до бублічної інформації"

дата подпись

Єто направить начальнику тех уродов. После ответа - заява в прокуратуру про злочин.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2012, 09:47 
Постоялец

О громадное спасибо !!! я как раз над шапкой заявления думал ... еще и перечитую конституцию Украины на всяк ..чет там тоже такое было !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 сен 2012, 10:26 
Постоялец

Devil
дерзай, удачи. Нормативку таки надо лично перелопатить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа