G0Gi писал(а):
я лично с видео ни одного мата чётко не услышал. только догадываюсь.
на рахунок того що в мене підерастичний набір то це трохи погано чути, а наступні 2 мати досить чіткі, можливо в такому випадку і не має сенсу писати заяву, якщо більшість не чують нічо, тоді в міліції точно нічо там не почують
покищо написав таке
4 червня 2012 року приблизно о 21:00, я ,***, на автомобілі *** рухався по вулиці Стрийській у місті Львові в напрямку села Сокільники не перевищуючи швидкісних обмежень по місту. Перед поворотом на Автовокзал "Львів" мене зупинив інспектор ДАІ і сказав що я перевищив швидкість, у нього на радарі було зафіксовано 93 км\год. Це викликало здивування у мене, тому що я не порушував ПДР. Я рухався в самій правій полосі, згідно з ПДР. В сусідній полосі від мене, на великій швидкості їхав Нісан Тіана, я припускаю що на радарі була швидкість Нісана, тому що коли інспектор почав зупиняти мій автомобіль, на відео зафіксовано що в цей момент Нісан різко мене випереджає і починає гальмувати. Але інспектор вирішив не зупиняти дороге авто, натомість зупинив моє. Я почав заперечувати що це моя швидкість так як був впевнений що порушував ПДР. Але інспектора це розізлило і він почав нецензурно висловлюватись в мій адрес, назвав мене підерасом, що зафіксовано на відео на 1:21. Також йому не сподобалось то що в мене в машині встановлена відеокамера, і почав нецензурно про це висловлюватись, цитую його слова: "я ще ніодного з тою х*йньою не бачив" (на відео 1:41), тобто з камерою, а також запита "ну а на*уя мене знімати?"(на відео 1:48). Прошу провести службове розслідування цієї ситуації тому що таке спілкування з водіями є не припустимим.