Текущее время: 13 авг 2025, 16:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 дек 2011, 20:52 
Борец

Начальнику УДАІ УМВС України
в Івано-Франківській області
полковнику міліції
Зінченко Валерію Михайловичу
ВДАI УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi
(03422) 3-05-73 вул.Юностi, 23, м.Iвано-Франкiвськ, 76000
Від……………………………..

Скарга.
18/12/2011 приблизно в 13:20 – 13:30 я …………..керуючи автомобілем марки…державний номерний знак….рухався в потоці транспортних засобів ,по вул Надрічна із сторони Галицького мосту ,ЧЕРЕЗ ПЕРЕХРЕСТЯ З КРУГОВИМ РУХОМ в сторону залізнодорожнього преїзду . Біля автосалону Фольцваген- за огорожею при виїзді з прилеглої вулиці- Церковна ,на ТРОТУАРІ – БУВ припаркований патрульний автомобіль ДАІ- з порушенням вимог 15.10-б-ПДР України,без ввімкнення пробликових маячків,всупереч вимога п. 3.1 ПДР України ,за що настає відповідальність згідно ч 2.ст 122 Куап України, свідомо наражаючи інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Звертаю Вашу увагу,що відповідно до ст 15 Куап України, особи рядового та начальницького складу ОВС ЗА ПОРУШЕННЯ пдр України, несуть відповідальність за дисциплінарним статутом, та адміністративну відповідальність,на загальних підставах.
Такі факти набувають широкого розголосу в суспільстві,негативно впливають на імідж міліції,підривають віру громадян у спроможність міліції неупереджено,на високому професійному рівні здійснювати покладені на неї завдання,з охорони громадського порядку та боротьби із злочинністю.
Через відсутність належного контролю,з боку безпосередніх начальників,такі водії як приватних,так і службових автомобілів,як зображено на відео,керуючись хибним розумінням,своєї безкарності .з причини належності до системи МВС,відверто та зухвало порушують ПДР України ,та скоюють автоаварії,жертвами якх стають прості громадяни.

Зокрема слід зазначити,також і суть конфлікту який,мав місце між мною ,ТА ІНСПЕКТОРАМИ Даї- Данилюком Русланом Івановичем, жетон- 0119ІВ,та Дзиндзою Іваном Васильовичем жетон ІВ 0132 посвідчення 018679.
На 0:16 с з відео в дадатках,інспектор Данилюк Р. І, жетон- 0119ІВ ,привітася-Доброї ночі ,що викликало в мене неабияке подивування адже на годиннику було приблизно-13:20 – 13:30 дня.Чим порушив вимо..ст 15.5АКАЗУ МВС України 111 від 27.03.2009 року.
На 30-33с інспектор Данилюк Р. І, жетон- 0119ІВ -вікриває двері в автомобіль,тобто намагався протиправно проникнути до мого автомобілю,без будь яких на те законних підстав,та всупереч вимогам ст 5,ст 11 п.5 Закону України про міліцію,що свідчить про перевищення влади та службових повноваженнь зі сторони останнього,та халатного ставлення до виконання службових обовязків,посадових осіб Даї,яким підпорядкований даний інспектор,та невиконання ними або свідомого ігнорування вимог,Наказів МВС України 81,157,90мвс Укрїни.
Коли я запитав в черговий раз про причину зупинки,було озвучено-перевищення швидкості,на 22 км\год,що не відповідає дійсності,адже при русі в щільному потоці транспортних засобів,зафіксувати належну моєму автомобілі ІНСПЕКТОР…ПРОСТО НЕ МІГ.
На 01:31 інспектор Данилюк Р. І, жетон- 0119ІВ ,говорить що я немаю право вести відео фіксацію і що в нього є офіційний адвокат і подасть на мене в суд, та намагався просунути руку до мого автомобілю.
Звертаю Вашу увагу,що протиправні дії, інспектора Данилюка жетон- 0119ІВ,полягають в наступному-відповідно до ст 3 Закону України про міліцію-діяльність міліції.є гласною,
Крім того в розясненні Міністерства Юстиції,на сайті Верховної ради України.за адресою
N 8648-0-26-11 от 08.06.2011, відповідно до статті 1 Закону України "Про доступ
до публічної інформації" ( 2939-17 ) публічна інформація - це
відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких
носіях інформація, що була отримана або створена в процесі
виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків,
передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у
володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників
публічної інформації, визначених цим Законом ( 2939-17 ).
Враховуючи статтю 5 цього Закону, доступ до інформації
забезпечується будь-яким способом, що не заборонений законом.

Оскільки згідно ст 1 Закону україни про міліцію,міліція-це орган виконачої влади,ст 4 цьогож Закону регламентовано,що ПРАВОВОЮ ОСНОВОЮ ДІЯЛЬНОСТІ МІЛІЦІЇ Є Конституція Украни,та інші Законодавчі акти,тобто жоден правовий акт не суперечить тому,щоб громадяни проводили відеозйомку міліції.
Тобто заборона та погрози працівником міліції, Данилюком Р.і. жетон- 0119ІВ,В ЧАСТИНІ ЗАБОРОНИ ВІДЕОЗЙОМКИ Є ПРОТИПРАВНИМИ,та такими що обмежують права та свободи громадянина.
Незважаючи на всі намагання, керівництва Даї МВС України,щодо відкритості,та прозорості служби Даї,та співпраці з громадянами-повністю ігнорується на рівні Даї в Івано Франківській області,такі випадки замовчуються,та свідомо приховуються,а винні в порушенні законодавства і надалі несуть службу на дорогах державного значення,створюючи конфліктні ситуації,своїми амбіціями,щодо заборони відеозйоми.
Крім того,інспектори Данилюк Р. І, жетон- 0119ІВ,та Дзиндза І номер жетона ….протиправно всупереч ст 307 Цивільного кодексу,вели відеозйомку моєї сімї,за допомогою власних мобільних телефонів,не пояснюючи,для чого це робиться,і де ця інформація буде знаходитися,І ЯКИМ ЧИНОМ БУДЕ ВІДТВОРЮВАТИСЯ,ЧИ КОПІЮВАТИСЯ.
В ХОДІ СЛУЖБОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ,ПРОШУ НАДАТИ МЕНІ ВІДЕОЗАПИСИ,ЩО ВЕЛИСЯ ЦИМИ ІНСПЕКТОРАМИ,ДЛЯ ЗЯСУВАННЯ ОБСТАВИН СПРАВИ,ТА ЗАХИСТУ СВОЇХ Прав передбачених ст 32 КОНСТИТУЦІЇ України.
12:06 хвилині відео Дзиндза І погрожує що може випхати мене з машини разом з дитиною, що я граю з ними кіна.
Інспектор Дзиндза обзиває що «сидить такий коло баби сикливий» (бабою обізвав мою дружину)
13.49 хв Дзиндзапогрожує затримати для втановлення особи.
13:56 хв ергова фразва- будеш фіксувати знаєш шо дурік.

Поряд зі мною в автомобілі перебувала дружина,та неповнолітня дитина 1.5 року,які протягом майже…хвилин спостерігали,за наглим та цинічним ставленням до мене зі сторни інспекторів ДАЇ,ВЧИНЕННІ НИМИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТИСКУ,В ПОЄДНАННІ,з моральними знущаннями,та приниженням всупереч вимогам ст 3.ст 5 Закону про міліцію,п.6.25,п 6.32.5 Наказу МВС 111 ВІД 27.03.2009 РОКУ, ст. 7 Дисциплінарного статуту ОВС України, затвердженого Законом України від 22.02.2006 №3460-ІV, Кодексу честі працівника органі внутрішніх справ, затвердженого наказом МВС України від 11.01.1996 № 18 у частині виявлення поваги до громадян, дотримання норм професійної та службової етики,ВИМОГАМ Присяги працівника міліції перед Народом України.
Це говорить лише про те, що інспектори Данилюк Р. І Ї , Дзиндза І є абсолютно НЕКОМПЕТЕТНІ нормативно-правових актах що належать до сфери безпеки дорожнього руху, або ж СВІДОМО порушуТЬ законодавчі акти, в тому числі і Накази свого керівництва, що говорить про службову недбалість та непрофесійність. На порозі проведення нашою державою чемпіонату Евро 2012,працівники ДАЇ,одними з перших,будуть представляти та демонструвати гостинність,та надання гостям іноземних держав,допомоги,на дорогах,АЛЕ ПРИ ТАКОМУ ХАМСЬКОМУ ВІДНОШЕННІ ДО ГРОМАДЯН Україні,годі й чекати поваги до іноземних вболівальників.Імідж ДАЇ,в нашій державі завдяки таким працівникам МІЛІЦІЇ,В ОЧАХ ПРОСТИХ ГРОМАДЯН,НЕ ВИКЛИКАЄ ДОВІРИ ТА ПОВАГИ.
Відповідно до вимог ст 25 Закону Укораїни про міліцію,працівник міліції,у межах повноваженнь ,наданих цим законом несе за свої протиправні дії дисциплінарну чи кримінальну відповідальність.
ПРОШУ.
1.призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС ДАІ ДанилюкаР. І Ї , Дзиндза І..
2 Вжити заходів дисциплінарного характеру до посадових осіб ДанилюкаР. І Ї , Дзиндза І.. які вчинили дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
3-провести перевірку на відповідність інспекторів даї - ……………..займаним посадам
4.провести чергову атестацію вищевказаних інспекторів, з метою встановлення рівня засвоєння нимислужбових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
4- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене пр те які заходи дисциплінарного впливу вжиті,щодо інспекторів даї…..
5.націлити працівників ДАЇ.м…….на дотримання діючих Законів та інструкцій,щодо спілкування,з громадянами.

Додатки:
1.компакт диск з відеозаписом -1 шт.
…….2011року ………………………………підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 янв 2012, 12:12 
Борец

автор,скарга відправлена :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа