Текущее время: 10 авг 2025, 15:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 сен 2011, 14:38 
Борец

уже с маячком двигались........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 сен 2011, 10:40 
Прохожий

Славко, просто мене обурила сама фраса "сєльского віда". так як я сам з села, і нехай видом виділяюсь, але це мене зачіпило. бо то шо тєло в спотривному костюмі і лакованих мештах зовсім не означає шо тєло не знає ПДР. То шо там народу різношерстного толпа зігнана була то зрозуміло. Но стосовно самого перебігу подій власне по ДТП я не можу поступитися. То шо хотіли забрати - то я їх не виправдовую, я просто хочу сказати шо не факт шо дівчина була твереза, факт шо їхали не швидко, і факт шо не повинні були крякати, ібо крякалка якшо говорити словами це "с..сь", а з перехода зганяти вони тож не мают права. якби тут моє імхо. я не виправдовую мента, я шукаю істину.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 сен 2011, 11:23 
Борец

ZzZz писал(а):
не факт шо дівчина була твереза,

навіть якщо вона була п'яна це не є причиною ДТП, причиною ДТП є невиконання водієм вимог ПДР а саме зупинитись перед пішохідним переходом коли на ньому є пішоходи і якому може бути створена небезпека або перешкода.
ZzZz писал(а):
факт шо їхали не швидко

яка швидкість була ролі не грає, дитину збили, шкоди завдали, яка шкода і як це буде впливати на кваліфікацію інше питання.
ZzZz писал(а):
факт шо не повинні були крякати

крякалка як звуковий сигнал та звукова сигналізація як засіб привернення уваги 2 різні речі та регулюються різними пунктами ПДР (крякнути могли з метою запобігти ДТП)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 сен 2011, 13:25 
Прохожий

Причиною ДТП могло стаоти порушення пішоходом правил переходу проїжджої частини, тобто пішоход міг з"явитися перед автомобілем коли зупинитися вже не було фізичної змоги. не факт шо за 12метрів потрібних для зупинки з 50км швидкості вона вже там була. Не факт. Говорити про завдання шкоди можна тільки після того коли вияснити хто кому завдав шкоду.
Стосовно крякалки - вона не може попередити дтп, вона може тільки вимагати безперешкоджний проїзд. а ти особисто кожного разу там сигналиш? то ти порушуєш пдр, на шо може бути складениц протокол ну і далі по повній програмі))) так шо імхо - поки не встановлена вина одного з учасників даного дтп - говорити хто винен рано.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 сен 2011, 15:19 
Борец

Так понятно, что вина обоюдная. Просто ГАЙцы должны быть примером для подражания, а девочка в 14 лет могла не знать про ПДР вообще (особенно с учётом уровня преподавания в школах). Это не значит, что у неё не должно быть головы в 14 лет, но "клепки" ещё точно нет. И плеер в ушах скорее всего, любовь в голове, птицы в глазах... Я не спорю, что как пешеход она наверняка неправа. Но это никак не сглаживает вину сбивших её людей. Был бы просто - водитель - и его бы гавнял, а поскольку это были гайцы - буду гавнять в квадрате. Был бы на их месте другой водитель - авто было бы на штрафплощадке, водитель - на Ватутина а потом в райотделе, пассажир - сразу в райотделе пояснения бы писал.
А тут напарник гайца погнал на машине куда то, но никак не на штрафплощадку. Журналисты стогния так же накрутили такого... никакого профессионализма нет в помине. (Подробнее описал сюжет по айситиви в региональной ветке)
viewtopic.php?f=52&t=9822&start=70

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 сен 2011, 19:16 
Прохожий

тут ти правий чоловіче, але єодне но - то шо по процедурі дайця ніхто не в...в то факт, і образливий факт. взагалі дтп з пішоходом це гра в одні ворота. бо в любому випадку винен водій. і ніхто навіть не пробує довести протилежне, ну крім водія звичайно. я вже мовчу про темну пору доби. була би моя воля - всі ходуни і полуфабрікати повзали б в жилетах вночі. що різко зменшило би імовірність стати готовою стравою. а так... я чого так вперся, бо таки дійсно попав в точно таку ж ситуцію - но той вип..к спинився - но на зустрічну смугу я втік.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 сен 2011, 10:02 
Борец

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 сен 2011, 11:46 
Борец

Начальник горотдела Птащук Васыль Киндратович. Не самый плохой милиционер, по ходу.
У меня с ним прекрасные отношения уже лет 10. Помогал и не раз. (но не отмазывал - я такое не прошу).
Немного не к нему вопросы про звуковые сигналы и сирену. Но мэр правильно делает, что пистоны вставляет и на сессию выносит.
На 5.30 - это бывший мэр 80х годов Бухал дядя Ваня

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 сен 2011, 12:56 
Постоялец

У нас такой цивилизованный городок иногда, даже приятно спс за видео.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 18:58 
Борец

Прокуратура Хмельнитчины постановила, что инспектор ГАИ сбил ребенка законно – трезво, ползком и с маячками

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2011, 21:37 
Борец

Цитата:
Після медичного огляду в міській лікарні дитина виписана без тілесних ушкоджень, від судмеддослідження відмовилась, вона та її батько претензій до працівників ДАІ не мають.

подмазали.......
главное что бы девушка потом не винила своего отца, если в следствии этой аварии она, не дай Бог, не сможет иметь детей

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 окт 2011, 09:47 
Прохожий

Та полюбому підмазали. Просто спасло шо не було тілесних ушкоджень. Стосовно дітей, тут важко сказати, очевидно що удар таки був невеликої сили. Інша річ було би гарно, якби в висновку прокуратури, чи як там, не було зазначено що були ввімкнуті маячки. Це могло б стати гарним прецедентом. Адже багато подібних пригод стається суто з вини пішоходів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 42 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа