Текущее время: 18 апр 2025, 20:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 428 ]  На страницу Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Черкасская область
СообщениеДобавлено: 20 апр 2011, 15:49 
Новобранец

vip_7 написал на е-майл.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 апр 2011, 23:16 
Постоялец

Огромное спасибо vip_7 за присланный ЖА. Офигенская штука, и очень оперативно)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 апр 2011, 22:33 
Борец

Сколько денег ЖА стоит? И есть ли возможность приобретения в Киеве?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2011, 20:59 
Новобранец

Железный Аргумент Россия

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2011, 21:12 
Новобранец

Железный Аргумент Россия НТВ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 10:54 
Новобранец

Опять я напоролся на Геев,был у нас в Клубе встреча в честь 9 Мая,мы решили сделать Автопробег по городу,от ездили мы ну и по домам начали разьезжатся,и тут меня возле Аэропорта тормозят Геи и опять тычят мне свой Беркут,я им говорю что это скорость не моя,скорость по ихнему прибору было 94 км,хотя я реально ехал около 80,тем более я был в потоке движения и это не известно чья скорость там не видно не номеров моего автомобиля,ваш прибор не имеет фото видео съемки,он меня это не волнует давай документы,я ему на каком основании вы меня остановили?он превышение скорости,ну я ему опять всё по кругу начал объяснять,Он давай документы и всё,ну пришлось дать,составил он протокол(а больше меня удивило что это был последний протокол из его папки) и ещё я настаивал вписать свидетеля который находился у меня в машине,от отказался, ссылаясь что это заинтересованное лицо,типа я могу и инспектора вписать как свидетеля он же получается заинтересованное лицо, отъезжаю я от них примерно 2 км и тут опять меня тормозят Геи возле Автосалона на 8км,я вообще был просто в шоке,я ему вы что издеваетесь? меня буквально 2 км назад остановили,они стоят ржут,хотели тоже развести на протокол.Помогите нормально составить документы на суд,вот batut примерный мне дал шаблон,подкорректируйте пожалуйста кто шарит как это правильно надо,и подскажите адрес нашей гаи в Черкассах?
вот что я на калякал,правда я всё не как не могу разобрать не фамилию не отчество не имя,как будто специально писал криво.
http://depositfiles.com/files/c9txp01ir

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 11:20 
Новобранец

Берлин в иске что я дал есть адрес Гаи в самом верху.

Цитата:
УДАІ УМВС України в Черкаській області

Інспектор ДАЇ м. Черкаси ХХХХХХХХХХХХХХХ.

м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21, м. Черкаси, 18000
тел.: 36-02-02, 39-32-02
e-mail: [email protected]

Серега я ж тебе написал что 466 инструкция НЕ ДЕЙСТВУЕТ, убери ее из заявы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 11:58 
Новобранец

batut так?
http://depositfiles.com/files/f8z548318

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 20:50 
Постоялец

http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Board=roadlaw&Number=3393003&Searchpage=1&Main=3392019&Words=+Dragon+(%C3%E5%ED%ED%E0%E4%E8%E9)&topic=&Search=true
Конечно извиняюсь что на другой форум ссылаюсь, но уж очень хороший иск по Беркуту.
Мне интересно, какого хрена они Визири и Беркуты используют. Завтра попробую в телефоне доверия поинтересоваться.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 22:30 
Новобранец

вот я сфоткал протокол и постанову.
http://depositfiles.com/files/qgq4ezk85

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2011, 21:58 
Борец

По 77 приказу МВД. Почему не заявил ходатайство по 268ст. КУпАП.
Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; під час розгляду справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця в галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою здійснюється провадження; оскаржувати постанову в справі.
Потерпілий має право знайомитися з матеріалами справи, заявляти клопотання, оскаржувати постанову по справі про адміністративне правопорушення.
Законні представники мають право знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання; від імені особи, інтереси якої вони представляють, подавати скарги на рішення органу (посадової особи), який розглядає справу.
Адвокат, інший фахівець у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, мають право знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання; за дорученням особи, яка його запросила, від її імені подавати скарги на рішення органу (посадової особи), який розглядає справу, а також мають інші права, передбачені законами України.

В этом же приказе почитай ИДПС должен заполнять протокол печатными буквами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2011, 12:12 
Постоялец

В арсенале теперь 2 регистратора и тел. с норм. камерой. 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 май 2011, 08:37 
Постоялец

http://gazeta.ua/articles/scandals-newspaper/383117

"Газета по-українськи" №1223 за 19.05.2011. Рубрика Скандали
"Даїшники мстять мені за скарги"

фото: Лариса КОЖУШКООлександр Солошенко з міста Тальне Черкаської області боїться виїжджати з двору своїм "москвичем". Упевнений, що інспектори будуть до нього чіплятися — Я не можу виїхати спокійно з дому, — каже 39-річний Олександр Солошенко з міста Тальне Черкаської області. — Усе через даїшників. Побили біля моєї хати чоловіка, а я поскаржився у прокуратуру. Тепер мстять мені за скарги.

Олександр Солошенко — токар, зараз без роботи. Із дружиною 37-річною Надією живе у приватному будинку. Їздить "москвичем".

— Було це діло 8 січня, — згадує Олександр Степанович. — Донька почула крики. Ми всі вибігли. Побачили, як троє у формі били якогось чоловіка. Впізнали мєсних даїшників. А того побитого не знали. Кажемо: "Що це робиться?". Вони пригрозили і нас у відділок забрати. Один за кобуру схопився. Тому чоловікові руки заломили й повели.

Уранці Солошенко поскаржився у прокуратуру.

— Ніхто досі відповіді не дав. Сказали тільки, що той чоловік одказався свідчити, що його били. Хоч у нашому дворі на стовпчику досі його шапка висить. Але тепер я клопіт набрався, ходю пішки, — каже Олександр. — Мені знайомі кажуть, що не виїду, доки тих даїшників не повигонять.

Нещодавно працівники місцевого відділку Державтоінспекції склали на Солошенка протокол порушення. Начебто він їхав своїм "москвичем" із несправним ручним гальмом.

— Зупинили і стали техосмотр на дорозі робити, — каже Солошенко. — Один толкає машину, щось не вийшло. Прийшов другий, теж толкнув. Даже не бачив, чи ручніка затягував. Виписали 400 гривень штрафу. А в мене ж ручнік робив і робить, я його провіряю. Талон техосмотра був, але вони його забрали. Я написав у протоколі, що ми з дружиною щодня перевіряємо і ручнік, і фари, і все.

Він упевнений, що інспектори прискіпуються через скарги. Оскаржив протокол у суді.

— Люди бачили, хоч діло було вранці, — додає. — Напевне, вони на те й надіються, що водії до суду рідко звертаються. Виходить, лучче дати ту сотку і поїхати далі, ніж затівати суд. А за що ж усе життя платити?

Інспектори упевнені, що оштрафували Солошенка правильно.

— Машина стояла під кутом на схилі, її ніхто не штовхав. Вона сама котилася, — каже інспектор Віталій Каюк, який складав протокол. — Свідків не було. Був я з колегою і цей чоловік.

Лариса КОЖУШКО

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 май 2011, 08:50 
Новобранец

Сегодня рейд какой то у Геев в Смеле?я пока утром кружился насчитал аж 6 постов,и как минимум на каждом посту по 3-4 Гея.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 май 2011, 09:03 
Постоялец

sashaboss0 писал(а):
— Машина стояла під кутом на схилі, її ніхто не штовхав. Вона сама котилася, — каже інспектор Віталій Каюк, який складав протокол. — Свідків не було. Був я з колегою і цей чоловік.

Дайцы совсем страх потеряли? В газете свидетельствуют, что привлекли человека к админ. ответственности, не имея доказательств вины.
Мало того, если машина катилась, это абсолютно не значит, что ручник не работал.
Может, у дайцов совесть проснулась, и они решили через газету дать свидетельства о своих нарушениях при привлечении гражданина к админ. ответственности?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 428 ]  На страницу Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа