Текущее время: 06 сен 2025, 09:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: п.12.10 и все что связано с ним
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 12:04 
Борец

Вот тут две темы про мое общение на посту index.php, viewtopic.php?f=76&t=16892 За все время был составлен только один протокол на посту в Новоалексеевке,постановление по нему не выносилось так как его не отправили по месту жительства и он утратил свою силу. На данный момент уже сбился со счета количества остановок по п.12.10 ПДД. Написаны жалобы на постах в Белой Церкве (ответ пришел), Умани (ответа нет), Новоалексеевки ("свежая"19.06), "Турецкий вал" Армянск (есть ответ). При, как минимум, пяти остановках была фиксация на Трукам. Так что когда вам начинают рассказывать о сверхспособнастях Трукама - оптравляйте ИДПС в прогулку лесом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 июн 2012, 16:09 
Постоялец

По теме "12.10 ПДД - Стац. посты ГАИ - Менты". Во воторник, 19.06.2012 я ездил в Днепропетровск. И туда и обратно на посту "Киевская развилка" на трассе "Кривой Рог-Днепропетровск", я не обращая ни малейшего внимания ни на знаки "50" и "70", ни на самих гаев, прошёл мимо поста на макс дозволенной - 110км/ч. Туда ехал - стояли под будкой, посреди дороги два уродца - даже и не дёрнулись... Обратно ехал - какое-то чмо выглядывало из-за стойки будки, но без эксцеса.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 июн 2012, 07:15 
Постоялец

Колян КРИВОРОЖСКИЙ писал(а):
Туда ехал - стояли под будкой, посреди дороги два уродца - даже и не дёрнулись... Обратно ехал - какое-то чмо выглядывало из-за стойки будки, но без эксцеса.

Пхухахахахахахах!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 09:41 
Борец

Пост Гаи около Херсона
проезжал Стац.пост. со скоростью 79 как сказал инспектор и сказал, что нарушил п.12.9(б). на все мои пояснения, что я ничего не нарушал на инспектора не действовали. Он показал "разъяснения", что возле поста доп. знаки имеют право стоять, что противоречит ПДД. Выписал протокол
Далее показал им инфо запрос и ответ Главного Управления, что водитель не может быть привлечен...... и т.д.
Но инспектору все пофиг--давай ВУ и все.
В конце написал протокол. Так как я уезжал и что бы постанова не увеличилась в 2 раза написал хадотайства.
Завтра иду к начальнику-- будем что-то решать

часть-1

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 11:34 
Борец

часть 2 Пост ГАИ Херсон

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 13:10 
Постоялец

Вот мне интересно, а самого В. Резникова не злит то, что его подчинённые не обращают никакого внимания на его официальные толкования пунктов ПДДУ???!!! На блог Министру ссылку на Ютуб-е...
Успехов Вам, еs2803!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 15:17 
Новобранец

я так понимаю что п12-10 должен сдерживать Гаи от не обоснованных остановок. но мы не в той стране живем где законы и конституция соблюдается.
жду продолжения. надеюсь с роликом по поводу отмены

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июл 2012, 16:49 
Борец

А вот что мне принесли
Изображение
Ну и само "разъяснение" из которого следует, что п.12.10 для лохов, а для нормальных "инспекторов" есть вот такая штука
Изображение
Завтра 03.07.2012 иду в ГАИ - будем разбираться

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2012, 21:06 
Постоялец

Всем салям!!! :)
Что нового по пункту 12.10 у Carens, у es2803??? :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2012, 21:44 
Борец

У Carens Скоро суд. Пойдем вместе. У меня - дали запрос, что бы прислали все доки и доказательства в Симферополь. Зуев сказал, что мало вероятно- протокол отменят по срокам. Хотя хрен его знает, что у него на уме. Время покажет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июл 2012, 14:38 
Прохожий

а можно пример хадатайства о переносе расмотрения дела, в конце недели уезжаю,а когда вернусь не знаю. как-то не приходилось писать его.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 18:13 
Борец

Клопотання. Про надання права на захист

КЛОПОТАННЯ
Про надання права на захист (у порядку ч.1 ст. 268 КУпАП)

« » 2012 року стосовно мене складено протокол № і про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч. ст. КУпАП.

Згідно з ч.І ст. 268 КУпАП, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право: ...при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи.

Зазначене право на правову допомогу гарантується статтею 59 Конституції України: «Кожен має право на правову допомогу... Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав». Дане право є непорушним та не може бути обмежене в жодному випадку в силу ст. 64 Конституції України: «Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України. В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями ...59, ...цієї Конституції».

Оскільки у вчиненні адміністративного правопорушення винним себе не вважаю та не володію достатніми знаннями у галузі законодавства про адміністративні правопорушення, мені необхідна кваліфікована правова допомога при розгляді даної справи, зокрема для складання і написання ґрунтовних заперечень та пояснень, надання додаткових документів, встановлення необхідних фактів.

Враховуючи викладене, керуючись ч.І ст. 268 КУпАП, ст.ст. 59, 64 Конституції України, з метою всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом,

ПРОШУ:

1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.

2. Надати мені можливість реалізувати моє право на правову допомогу.

3. Надати мені час для вибору захисника моїх прав, у зв'язку з чим розгляд справи про адміністративне правопорушення відкласти на іншу дату.

4. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово.

« » 2010 року

(підпис) (П.І.Б.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 18:15 
Борец

від

КЛОПОТАННЯ
Про відкладення слухання справи у зв'язку з необхідністю підготовки документів

«____» _________________ 200__ року біля «___» годин «___» хвилин у районі ____________________________________________________ (указати вулицю, квартал і т.п.) _______________________________ (указати населений пункт) я, ____________________, керуючи автомобілем _____________________________ держ. номер __________________, що належить ____________________________ був зупинений працівником(ами) міліції, по підозрі в здійсненні правопорушення, передбаченого ст. _______ Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стаття 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення надає мені право заявляти клопотання.
У відповідності зі ст. 33 Кодексу України про адміністративні правопорушення, при накладенні стягнення враховується: характер правопорушення, особистість порушника, ступінь провини, майнове положення порушника, обставини, що зм'якшують й обтяжують відповідальність.
Крім того, при розгляді справи обов'язково повинні бути з'ясовані обставини, які зм'якшують або обтяжують провину порушника й інших обставин, що мають значення для справи (ст. 280 КУпАП).
Зважаючи на те, що в цей момент з'ясувати й документально підтвердити обставини, які зм'якшують або обтяжують мою провину й інші обставини, що мають значення для справи неможливо, існує необхідність відкладення слухання справи для надання мені можливості підготувати пакет документів, який можна підтвердити обставини зм'якшуючу або обтяжену мою провину (якщо така буде встановлена) і інші обставини, що мають значення для справи, у тому числі й моїй особистості, ступінь провини (якщо така буде встановлена), моє майнове положення.
Враховуючи викладене вище, з метою забезпечення найбільш повного, всебічного, об'єктивного й своєчасного розгляду справи, керуючись ст. ст. 33, 268, 280 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -
ПРОШУ:
1. Відкласти слухання справи не менш чим на троє діб.
2. Про дату, час і місце розгляду справи прошу повідомити письмово.

----------------------------------------------------=

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 18:15 
Борец

від

КЛОПОТАННЯ
Про слухання справи за місцем проживання водія транспортного засобу,
місцю реєстрації автомобіля

«____» _________________ 200__ року біля «___» годин «___» хвилин у районі ____________________________________________________ (указати вулицю, квартал і т.п.) _______________________________ (указати населений пункт) я, ____________________, управляючи автомобілем _____________________________ держ. номер __________________, що належить ____________________________ був зупинений працівником(ами) міліції, по підозрі в здійсненні правопорушення, передбаченого ст. _______ Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стаття 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення надає мені право заявляти клопотання.
Стаття 276 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає, що справи про адміністративні правопорушення, передбачених ст. ст. 80, 81, 121 - 126, 127-1 - 129, 130 КоАП розглядаються по місцю обліку транспортного засобу або по місцю проживання правопорушника.
З обліком викладеного вище, з метою забезпечення найбільш повного, всебічного, об'єктивного й своєчасного розгляду справи, -
ПРОШУ:
1. Прийняти дане клопотання до розгляду, дозволити його письмово.
2. Розглядати справу по місцю мого проживання/по місцю реєстрації автомобіля.
3. Про дату, час і місце розгляду справи прошу повідомити письмово.

«___» ____________ 200__ року ______/___________________/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 июл 2012, 18:16 
Борец

від

КЛОПОТАННЯ
Про відкладення слухання справи у зв'язку з необхідністю
звернення за юридичною допомогою
«____» _________________ 200__ року біля «___» годин «___» хвилин у районі ____________________________________________________ (указати вулицю, квартал і т.п.) _______________________________ (указати населений пункт) я, ____________________, управляючи автомобілем _____________________________ держ. номер __________________, який належить ____________________________ був зупинений працівником(ами) міліції, по підозрі в здійсненні правопорушення, передбаченого ст. _______ Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Стаття 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення надає мені право заявляти клопотання, а при розгляді справи користуватися юридичною допомогою.
Я не є фахівцем в області права, а тому гостро потребую юридичної допомоги при розгляді даної справи.
Враховуючи викладене вище, у зв'язку з необхідністю кваліфікованого представництва моїх інтересів, керуючись ст. 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -
ПРОШУ:
1. Прийняти дане клопотання до розгляду, дозволити його письмово.
2. Забезпечити мені право на користування юридичною допомогою.
3. Відкласти розгляд справи не менш чим на троє діб для забезпечення можливості оформлення доручення на участь у справі на ім'я Громадянина України ____________________, 06.12.1980 року народження, зареєстрованого й проживаючого за адресою: 91493, м. Луганськ, сел. Ювілейний, вул. Котовского, буд. 7, кв. 123, тел. 8-050-908-04-13.
4. Про дату, час і місце розгляду справи прошу повідомити письмово.

«___» ____________ 200__ року ______/___________________/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 34 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа