Текущее время: 08 сен 2025, 11:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: сделаем Симферополь лучше
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 15:37 
Борец

давайте скидывать сюда ЗАПРОСЫ,ЖАЛОБЫ,ЗАЯВЛЕНИЯ по ужасным условиям покрытия и примеры борьбы с ними с ДОРСЛУЖБАМИ.Пусть каждый занимается своими делами и я не хочу ездить по колдобинам и убивать машину только из-за того что какому то начальнику наплевать на дорожное покрытие

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: сделаем Симферополь лучше
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 15:38 
Борец

Начальнику Управління ДАІ
ГУ МВС України в м. Києві
вул.. Київська, 158
м. Сімферополь 95493

В.М. Загинайло

З А Я В А

На ділянці перехрестя доріг вул. Бородіна та пр. Перемоги (під мостом), а саме при виїзді з кільця у напрямку Ялти та при виїзді з кільця у напрямку Євпаторії (див. позначення рожевим кольором на Додатку 1) існують вибоїни, що ускладнюють рух транспортних засобів. Кількість вибоїн на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди».
На підтвердження додаються фотознімки декількох вибоїн на позначеній ділянці дороги (див. Додаток 2).
Спираючись на вищевказане, вибоїни ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстренного гальмування та маневрування, можуть спричиняти виникнення аварійних ситуацій, кількість та розміри вибоїн перевищує гранично допустимі показники, передбачені законодавством України.
Керуючись засадами Інструкції з питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України №111 від 27.03.2009, а саме п. 3.16, 3.2, 3.6, 5.2.1

ПРОШУ:
1. Здійснити перевірку обставин, викладених у заяві;
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів у терміни, передбачені законодавством до органу / установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки
3. Прошу поінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.

Додатки:
1. Фрагмент карти м. Сімферополя з позначенням рожевим кольором ділянки з пошкодженням дорожного покриття – 1 аркуш;
2. Фотографії декількох вибоїн – 1 аркуш.

13 вересня 2010 року Д.О. ..................

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 сен 2011, 19:23 
Борец

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 07:43 
Борец

ВОТ --ЕЩЕ ОДНУ заяву НАПИСАЛ

Київський районний суд
м. Сімферополя
вул. Воровського, 16
м.Сімферополь, 95000

ПОЗИВАЧ: ............ . Дмитро Олександрович
вул. Кечкеметська, буд. ...., кв....0.
м.Сімферополь,95022
тел. 0509.........

ВІДПОВІДАЧІ: 1. Головне управління Пенсійного
Фонду України в АРК
25009, м. Сімферополь,
вул. Карла Либкнехта, 3
+380 (652) 24-86-03

2. Відділ Державної автомобільної
Інспекції м.Сімферополя
вул..Куйбишева, 7
м. Сімферополь, 95034
(0652)29-68-83 29-69-66

П О З О В Н А З А Я В А
про стягнення примусово сплаченого збору

Згідно договору купівлі-продажу від 13 квітня 2011 року. я придбав автомобіль „HYUNDAI I-30”, вартістю 160 600 грн.

21.04.2011 року при реєстрації автомобіля в органах ДАІ – відповідача по справі - мене зобов′язали сплатити збір до пенсійного фонду з відчуження автомобіля в сумі 4 215.75грн.

Посадові особи органів ДАІ у Сімферополі незаконно, під страхом того, що не зареєструють мій автомобіль, примусили мене сплатити збір у зазначеному розмірі, оскільки згідно п.7 ст.1 Закону України „Про збір на обов′язкове державне пенсійне страхування”(№ 400/97 – ВР) платниками збору на обов′язкове державне пенсійне страхування є юридичні та фізичні особи при відчуженні легкових автомобілів.

Відповідно до п.15 Порядку сплати збору на обов′язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 1998 року № 1740, суми збору на обов′язкове державне пенсійне страхування з операцій відчуження легкових автомобілів сплачуються платниками цього збору на рахунки з обліку коштів спеціального фонду державного бюджету, відкриті в управліннях Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, .м. Києві та Севастополі, за місцем реєстрації легкового автомобіля.

Отже зазначеним Законом передбачена сплата збору лише при відчуженні автомобіля, а не при його купівлі.

З огляду на викладене, я не є платником збору з операцій з відчуження автомобіля, а тому сплачені мною кошти в сумі 4 215.75 грн. підлягають поверненню.

Згідно ч.1 ст. 1212 ЦК України особа, яка набула майно або зберегла його у себе за рахунок іншої особи (потерпілого) без достатньої правової підстави (безпідставно набуте майно), зобов′язана повернути потерпілому це майно.

Відповідно до ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна, інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом або загальними принципами міжнародного права.

Крім того, незаконними діями Державтоінспекції та Пенсійного Фонду мені завдана моральна шкода, яка виявилася в негативних емоціях від усвідомлення того, що я протягом п’яти місяців був позбавлен права мирно володіти своїм майном, тобто грошовими коштами в зазначеній вище сумі, а тому моральна шкода на підставі ст.ст.1167, 1173 ЦК України має бути відшкодована відповідачами.

Згідно ст. 104 КАС України до адміністративного суду має право звернутися з адміністративним позовом особа, яка вважає, що порушено її права, свободи чи інтереси у сфері публічно-правових відносин.

На підставі ст. 1 Першого протоколу Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, ст.ст. 1167, 1173, 1212, ЦК України, керуючись ст.ст. 104, 105, 106, 162 КАС України,

П Р О Ш У :

Визнати протиправними дії відділу Державної автомобільної інспекції УМВС України в Криму м. Сімферополь області, якими 21.04.2011 року при реєстрації автомобіля в органах ДАІ мене зобов’язано сплатити збір до пенсійного фонду з відчуження автомобіля в сумі 4 215.75 грн.

Стягнути з головного управління Пенсійного Фонду України в м. Сімферополь на мою користь 4 215.75 грн. примусово сплачених коштів, а також з відділу Державної автомобільної інспекції УМВС України в м.Сімферополь на мою користь 1 000 грн. моральної шкоди.

Додаток: 1 Дублікат квитанції про сплату 4 215.75 грн.
2. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу
3. Копії позовної заяви з додатками - 3 примірника.

8 вересня 2010 року

ПОЗИВАЧ: Д.О. С.........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 08:32 
Постоялец

es2803 писал(а):
ГУ МВС України в м. Києві
вул.. Київська, 158
м. Сімферополь 95493

В.М. Загинайло

З А Я В А

На ділянці перехрестя доріг вул. Бородіна та пр. Перемоги (під мостом), а саме при виїзді з кільця у напрямку Ялти та при виїзді з кільця у напрямку Євпаторії (див. позначення рожевим кольором на Додатку 1) існують вибоїни, що ускладнюють рух транспортних засобів. Кількість вибоїн на даній ділянці перевищує гранично допустимі показники, передбачені п.3.1.1 ДСТУ 3587-97 «Автомобільні дороги, вулиці та залізнодорожні переїзди».
На підтвердження додаються фотознімки декількох вибоїн на позначеній ділянці дороги (див. Додаток 2).
Спираючись на вищевказане, вибоїни ускладнюють рух транспортних засобів, примушують водіїв до екстренного гальмування та маневрування, можуть спричиняти виникнення аварійних ситуацій, кількість та розміри вибоїн перевищує гранично допустимі показники, передбачені законодавством України.
Керуючись засадами Інструкції з питань діяльності підрозділів державно-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої наказом МВС України №111 від 27.03.2009, а саме п. 3.16, 3.2, 3.6, 5.2.1

ПРОШУ:
2. Направити припис щодо ліквідації пошкоджень дорожнього покриття, які утруднюють рух транспортних засобів у терміни, передбачені законодавством до органу / установи, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки
3. Прошу поінформувати мене які саме заходи, ким і у який термін заплановано вжити з метою усунення порушень законодавства та забезпечення безпеки дорожнього руху.
4. До відповіді на дану заяву надати копію припису до органу, що відповідає за експлуатацію зазначеної ділянки дороги.

Додатки:
1. Фрагмент карти м. Сімферополя з позначенням рожевим кольором ділянки з пошкодженням дорожного покриття – 1 аркуш;

Изображение

инфа на будущее
за дор.покрытие в городе отвечает огаи (зуев)
чтоб добиться результатов надо в том числе каждый запрос доводить до суда (ближайший суд "по светофорам" 9.09 в 11:30 в Окружном на севастопольской), и чтоб быть в курсе надо участвовать в осенне/весенних комиссионных обследованиях с участием всех ответственных лиц, в ходе которой нужно контролировать (обследование состоится ориентировочно в конце сентября начало октября месяца)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 11:50 
Борец

СПОСИБКИ ребята.а как участвовать? если че звоните 050 979 65 99 (дима).хочу поднять это вопрос.буду рад любой помощи.
как составить тогда шапку Заявления .и как инициалы Зуева.
жду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 12:01 
Борец

es2803 писал(а):
ГУ МВС України в м. Сімферополі
вул.. Київська, 158
м. Сімферополь 95493

В.М. Загинайло

З А Я В А

ПРОШУ:

Додатки:

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 сен 2011, 12:02 
Борец

[quote="es2803"][quote="es2803"] Управління ДАІ
ГУ МВС України в м. Сімферополі
вул.. Київська, 158
м. Сімферополь 95493

...... Зуев

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 08:09 
Постоялец

es2803 писал(а):
давайте скидывать сюда ЗАПРОСЫ,ЖАЛОБЫ,ЗАЯВЛЕНИЯ по ужасным условиям покрытия и примеры борьбы с ними с ДОРСЛУЖБАМИ.Пусть каждый занимается своими делами и я не хочу ездить по колдобинам и убивать машину только из-за того что какому то начальнику наплевать на дорожное покрытие

что то не вижу гражданской позиции остальных активистов. :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2011, 19:59 
Борец

НАВЕРНОЕ ЕЩЕ СОЗРЕВАЮТ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2011, 16:00 
Борец

ПРОШУ СЮДА ВЫКЛАДЫВАТЬ НЕ ТОЛЬКО ИНФУ С ДОРОЖНЫМ ПОКРЫТИЕМ НО И все,что связано с безопасностью движения(знаки, зебры, светофоры жалобы на чиновников, примеры наклеекна остекление--например (в авто производится видео съемка и картинка в виде инспектора с дулей__ДУЛИНА, или --Я ПАРКУЮСЬ КАК ИДИОТ)
МОГУ заняться изготовление наклеек

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2011, 21:37 
Постоялец

es2803 писал(а):
НАВЕРНОЕ ЕЩЕ СОЗРЕВАЮТ

Да нет, не созреваем)) Дим, ты же уже запрос давно отправил 5 дней еще не прошло?

И вопрос к ОО АКА, поделитесь плиз, какие-то результаты ваших "потуг" есть? Или все эти мероприятия потом просто забываются, а ямы на дорожном полотне как были так и остаются...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 сен 2011, 12:03 
Постоялец

Cesco писал(а):

И вопрос к ОО АКА, поделитесь плиз, какие-то результаты ваших "потуг" есть? Или все эти мероприятия потом просто забываются, а ямы на дорожном полотне как были так и остаются...

результатом для себя считаю постановление суда. Первое дело которое уже 30.09 будут рассматривать "по сути"- это "по светофорам". С дорожным покрытием, будет ясно после осенней комиссии, что сделано, а за что ещё предстоит побороться.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 ноя 2011, 11:45 
Постоялец

Cesco писал(а):
es2803 писал(а):
НАВЕРНОЕ ЕЩЕ СОЗРЕВАЮТ

Да нет, не созреваем)) Дим, ты же уже запрос давно отправил 5 дней еще не прошло?

Первое дело "по светофорам" выиграли - более того, уже даже исправлен и работает в безопасном для водителей режиме, а именно перекресток Киевская -Никонорова -изменён режим работы сигнала светофора (разработанная харьковским университетом) и установлены дополнительные секции для разворота и поворота на лево. (на данном перекрёстке за период с 2008г. по сентябрь 2011 произошло 143 ДТП из них с пострадавшими 19, 2 трупа и 1 инвалид парень 14 лет )

следующая на очереди "состояние улично-дорожной сети г.Симферополя". в этом деле мне нужна помощь.
т.к. результат этого дела повлияет на решение следующих, это "пешеходные переходы" и "остановки", "освещение в тёмное время суток".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 ноя 2011, 12:08 
Борец

ребята Я всегда "ЗА". звоните--буду РАД всегда помочь

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 36 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа