Зразу вибачаюсь якщо оффтоплю не в тому розділі, але я думаю що найкраще зрозуміють цю ситуацію ті, хто живе зі мною в одному місті...
Сьогодні отримав свій перший штраф, і то по необачності, проїхав не туди куди можна, під знак "Рух заборонено".
Ось на скріншоті можна побачити звідки я їхав і куди:
Я права отримав недавно, і тому цілком ше не вивчив все місто... а знаку цього раніше чомусь завжди не замічав, хоча навчаюсь неподалік, і так соромно стало як на таку дурню попався) Червоною стрілкою я намалював звідки я їхав і куди. Спинив мене там ГАЇшник, і понеслась... а я навчаюсь неподалік в Галицькому інституті (1-ий корпус, якраз від нього виїжджав), їхав за мамою в 3-тю лікарню що на дружбі... і дивуюсь як раніше того знаку не бачив, і поїхав прямо. Та й пояснював йому, що я ж не спецом, шо спішив в лікарню, та й неподалік я там навчаюсь... а попався впертий такий що жах, але що тут дивуватись, така в них натура. Він зразу документи і почав складати протокол, і впаяв мені аж на 300 гривень... Я чесно кажучи в шоці був, так багато я не очікував. Але тих 300 грн для мене студєнта це дуже багато, я 400 стипендії отримую. Але ж блін, якби був нормальний, міг хоча б якесь попередження видати, все таки перший раз, але куди тут...
Якщо хтось допоможе написати якусь скаргу, чи шось, і чи є шанс якось на це повпливати, то напишіть свій номер мені в ПМ, щоб домовитись про зустріч, я б віддячив за допомогу ) Просто як на мене 300 грн це аж занадто, і можна попробувати спертись на те, що я неподалік навчаюсь, і я був вимушений їхати тим шляхом, бо мама з лікарні чекала...