Текущее время: 16 ноя 2024, 04:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 00:46 
Прохожий

Зразу вибачаюсь якщо оффтоплю не в тому розділі, але я думаю що найкраще зрозуміють цю ситуацію ті, хто живе зі мною в одному місті...
Сьогодні отримав свій перший штраф, і то по необачності, проїхав не туди куди можна, під знак "Рух заборонено".
Ось на скріншоті можна побачити звідки я їхав і куди:
Изображение

Я права отримав недавно, і тому цілком ше не вивчив все місто... а знаку цього раніше чомусь завжди не замічав, хоча навчаюсь неподалік, і так соромно стало як на таку дурню попався) Червоною стрілкою я намалював звідки я їхав і куди. Спинив мене там ГАЇшник, і понеслась... а я навчаюсь неподалік в Галицькому інституті (1-ий корпус, якраз від нього виїжджав), їхав за мамою в 3-тю лікарню що на дружбі... і дивуюсь як раніше того знаку не бачив, і поїхав прямо. Та й пояснював йому, що я ж не спецом, шо спішив в лікарню, та й неподалік я там навчаюсь... а попався впертий такий що жах, але що тут дивуватись, така в них натура. Він зразу документи і почав складати протокол, і впаяв мені аж на 300 гривень... Я чесно кажучи в шоці був, так багато я не очікував. Але тих 300 грн для мене студєнта це дуже багато, я 400 стипендії отримую. Але ж блін, якби був нормальний, міг хоча б якесь попередження видати, все таки перший раз, але куди тут...
Якщо хтось допоможе написати якусь скаргу, чи шось, і чи є шанс якось на це повпливати, то напишіть свій номер мені в ПМ, щоб домовитись про зустріч, я б віддячив за допомогу ) Просто як на мене 300 грн це аж занадто, і можна попробувати спертись на те, що я неподалік навчаюсь, і я був вимушений їхати тим шляхом, бо мама з лікарні чекала...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 09:15 
Новобранец

Яку скаргу ти хоч написати??? Ти тут неправ на всі 100%. Думаю навряд чи тобі шось поможе скарга. Навіть якщо написати позов в суд то чим ти будеш аргументувати свою правоту??? Ти порушив вимоги дорожнього знаку і зсилатись на те що це було перший раз чи те що ти спішив в лікарню не поможе.

Змирись. Заплати штраф на протязі 10 днів. І в майбутньому будь уважним і не порушуй ПДР.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 11:27 
Борец

а что зеленая стрелка означает?
или знак не "рух заборонено", а "в’їзд заборонено"?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 12:36 
Новобранец

LAVe писал(а):
а что зеленая стрелка означает?
или знак не "рух заборонено", а "в’їзд заборонено"?

ні там знак ,,рух заборонено,,

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 13:46 
Постоялец

сподіватись на їхню поблажливість практично нереально, там практично всі такі що тільки шукають де б заробити, а про усне попередження..... :lol: , забудь :( , все чого можна добитись в цій ситуації через суд, це зменшення штрафу до мінімального 255 грн., враховуючи що ти студент, нігде не працюєш.
P.S. Удачі тобі у вирішенні проблеми.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 13:56 
Борец

3.1 — 3.8, 3.11 — на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення
принципі різниці між навчанням і роботою не велика можна спробувати на цьому виїхати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 15:25 
Прохожий

ctyopa
Я якраз і це маю на увазі. Просто незнаю чи даний знак можна віднести під це правило, бо там походу можна об*їхати...ось чому я тут створив тему, щоб ті хто живе в Тернополі сказали чи можна щось придумати, спираючись на те що я там навчаюсь.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2011, 16:46 
Борец

можна спробувати, гірше не буде. є фотографії якісь з місця події? опишіть ситуацію детальніше звідки їхали де зупинили, чи знімали на відео, що в протоколі написали, де знак розташований, чи є цей знак ще десь по цій вулиці. на рахунок того що там навчався можна запит відправити в даі, а можливо хтось вже відправляв, цікаво було б почути думки інших.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2011, 09:27 
Борец

Як було вище сказано, ти порушив 10000%. МИ ДК не вчимо відмазуватись, а вчимо правильно оцінювати різні ситуації. Ось тут тобі тільки в суд для зменшення суми штрафа, це все, що ти можеш зробити в даній ситуації.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2011, 10:22 
Постоялец

ctyopa писал(а):
3.1 — 3.8, 3.11 — на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в'їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення
принципі різниці між навчанням і роботою не велика можна спробувати на цьому виїхати.

це все так, але при умові, якщо до даної зони, місця немає іншого заїзду, виїзду, тоді дозволино певним особам, автомобілям відступати від дії знаку, а якщо є інші варіани заїзду, виїзду з цієї території тоді це рахується явним порушенням ПДД. Так що на цю версія можна не розраховувати тобі в цій ситуації :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 июн 2011, 23:00 
Постоялец

я більш ніж впевнений що даний знак, як в принципі і більшість знаків на наших дорогах, встановлений з порушенням вимог ДСТУ. Почитай уважно DSTU_4100_2002 - і ти точно знайдеш чому цей знак недійсний і ти не повинен дотримуватись незаконно встановлених знаків.

подивись аналогічні справи на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua/Search - пошукай по назві вулиці і порушенні - ти зрозумієш що це їхня кормушка і зможеш оцінити хто і як захищав свої права...

MrJerry2981 писал(а):
Як було вище сказано, ти порушив 10000%. МИ ДК не вчимо відмазуватись, а вчимо правильно оцінювати різні ситуації. Ось тут тобі тільки в суд для зменшення суми штрафа, це все, що ти можеш зробити в даній ситуації.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 июн 2011, 12:48 
Постоялец

як писали вже вище ти не прав, на рах першого разу ти міг хіба на місці відмазатись
якщо писали протокол то ще можна в даі попробувати до мін. скасувати

є в принципі ще один варіант, якщо ти студ. галицького, то можна зробити таке:
довідка або якесь тіпа доручення щось отримати, забрати, завезти когось ну що тобі дійсно туди по робочих питаннях потрібно було
і туди може підпасти наприклад Автодор, ТВ-4, Радіо шарманка, або ще яксь кантора яка там є... подзвони.... я тобі пп написав тел

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа