Текущее время: 26 ноя 2024, 11:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: наші дороги....)))))
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 19:42 
Постоялец

ПРИВІТ...15.01.2011р. рухався з Заздрості в сторону Тернополя і не доїзджаючи заправки ЛУКОЙЛ (300-400)м. БАБАХ !!!!!!! Швидкість МАКСИМУМ 60 км/год. і перед тією ділянкою ще пригальмував....Виходжу ..."картина маслом"...2 КОЛЕСА!!!!!!! 2хв. "ДРУЗІ" тут як тут....ДАЙЙЙ виходить...що сталося?Я. чому така жахлива дорога!?!?!?!? Д. а які претензії до мене!?!?!?!? Я. ви повинні слідкувати за НАЛЕЖНИМ станом доріг + при виявленні не відповідності дороги доповідати відповідальному після чого він чи керівництво вирішують ЦЕ з автодором....Д. то що я маю БЛЯДЬ засипати ті ями!?!?!?!? Я. в ахуї....Д.сіли і поїхали....При нашій розмові ще комусь "пощастило" і зупинилися на аварійці....Тільки вони відїхали ще одне авто з пошкодженням....Коротше....За годину часу 9 МАШИН !!!!!! Я виходив на дорогу і маячив ліхтариком і цим привертав увагу водіїв і вони обминали ЯМИ ,а коли сідав у машину чи підходив до інших постраждалих прибувало "поповнення".Виставили знак аварійний 50/50.Телефонуємо в службу ДАІ...вічний черговий Камінський.Розповідаю про приємну розмову з його колегами які чітко виконують свої обов"язки в яких сказано допомагати водіям при поломці чи інших випадках на дорозі....В машині дружина , 2х річна дитина і брат.На дворі 22.00 ,дощ,посеред поля,2 пробиті колеса.ПРАВДА Камінський вислухав і твердо сказав що ТІ "орли" зараз миттю прилетять і все зроблять що в їхніх силах...."прилетіли".... Підходить інший сержант.Я + друг панасонік 280 радо зустрічаємо і просимо представитись і пред"явити посвідчення....Д.чемно виконує моє прохання.І що будемо робити? Я.а що Ви пропонуєте? Д.не знаю :( Я.оформляємо...Д.що ДТП???? :shock: ...Я. думаю так....Д..і Ви що в сед будете подавати??? :shock: Я. звичайно.Д.ну добре. Не буду описувати як все далі відбувалося (при зустрічі розповім) , але затягнулося ЦЕ все на 3 ГОДИНИ!!!!!!Після усього цього ми разом поїхали до "клєвєрного" мосту і звідти (приблизно 3-4 км) дивилися,а я знімав,чи немає там знаку "ямність" чи ще чогось попереджувального про ями....Не дивно,але там окрім "слизька дорога" більше не було нічого....Пробив колеса 20.30 через 40хв. мені підвезли 2 колеса і відвезли МОЇХ до дому :D .ДЯКУЮ...І ЩО ВИ СКАЖИТЕ НА ЦЕ???? І ХТО ПОРАДИТЬ ЯК В СУД ПРОТИ АВТОДОРУ????

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: наші дороги....)))))
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 19:44 
Постоялец

дзвонили тільки що знайомі,на тому самому місці ще 3 АВТО!!!!! і ДАЙЙЙ також присутній...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 20:44 
Новобранец

тепер треба по 2 колеса запасних возити, або переходити на транспорт на гусеничному ходу :)
а насправді дуже сумно, їздив на свята на закарпаття - то таке враження що дорога розтаяла разом зі снігом, що буде на весну страшно подумати. :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 янв 2011, 21:51 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
І ХТО ПОРАДИТЬ ЯК В СУД ПРОТИ АВТОДОРУ????

може допоможеоце

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 янв 2011, 16:52 
Борец

Їхав я в неділю до Львова. :o :evil: :evil: :evil: я в шоке... :o , де дорога??? Асфальтне покриття нагадує 45-й рік, після бомбежки. Жах, я їхав зі львова 4-ри години :evil: , і такой зловив одну ямегу, правда без пошкоджень, томущо моя середня швидкість склала 30 км\год. І це дорога національного значення!Це європейці по ній через рік мають повзати, та вони прокленуть нас назавжди. В середу знову маю їхати на литовище, та знову повертатись вже вночі, та я краще Європу три раза переїду ніж до Львова. Правда розхід палива порадував 9 літрів газу на 100 км. 5-ту передачу включав тільки 2-ва раза :) . Після другої поїздки кину відео дороги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа