MrUser007 писал(а):
це було б актуально якщо б вони місця так часто не міняли
Місця то вони міняють..., але є улюблені годівнички, де вони кожен день стоять і штрафують за те, за що звичайно і не здогадуєшся...
Наприклад біля мене на вулиці "15 квітня" на перехресті з вулицею Братів Бойчуків є регульований пішоходний перехід, але так як він на самому перехресті, то багато водіїв думають, що то звичайний світлофор і пропустивши пішоходів повертають направо на червоний сигнал, чого ні в якому разі робити не можна... Раніше це не було великою проблемою - адже на вулицю Братів Бойчуків рідко заїжджали гості - бо це тупикова вулиця. Але позаминулого року тут побудували новий супермаркет "Сільпо" - тому "гостей" значно побільшало і майже кожного дня тепер це "нектарне" місце для ДАЙних бджілок..., які стоять за світлофором нижче вулицею через дорогу - тому їх відразу не видно, але роботою вони завантажені по горло (((
На мою думку, збудувавши такий великий супермаркет, та ще й на обїзній дорозі - просто необхідно було регульований пішохідний перехід замінити на регульоване перехрестя... А тут навпаки - раніше світлофор вмикався лише коли натискали на кнопку і гаїшники довго чекали поки надійдуть бажаючі перейти дорогу, то ж вони поставили таймер - тепер світлофор вмикаеться що 3 хвилини...
Признаюсь чесно, я досвіду набув ще коли штрафи були 11 гривень...
Кажіть де я можу мітку поставити...