Текущее время: 23 ноя 2024, 04:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 120 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 11:56 
Постоялец

Sans писал(а):
ИМХО:
ДК (Ростислава) уважаю за то, что он создал все с нуля. И не важно что о нем говорят (корона на голове, зарабатывает на этом, ...). Это ЕГО детище!...

Доброго дня ВСІМ.
Повністю з вами згідний.
От тільки питання: чому виникають якісь незрозумілі претензії з боку ДК (Ростислава) до «ДК-Тернопіль» і мене особисто (Миротворець96)?

У свій час в Тернополі я особисто започаткував РУХ по боротьбі з незаконними діями працівників ДАІ. Впродовж півроку я був САМ. І, подібно Ростиславу, «створив все з нуля» в м. Тернополі. Тому «Дорожній контроль-Тернопіль» є моє ДІТИЩЕ.
Якщо би я назвав його не «Дорожній контроль-Тернопіль», а «ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ» ( МОЄ ВЛАСНЕ ГАСЛО, і яке ви «позичили» і друкуєте тепер на своїх прапорах), то чи би ви мали зараз право і претензії говорити щось в мою сторону?

Хочу уточнити , що Тернопільська обласна громадська організація «Дорожній контроль-Тернопіль» є самостійною, незалежною, нікому не підпорядкованою організацією, яка має свій власний Статут (засновницькі і документи, печатку) і здійснює свою діяльність на законних підставах. І не є філією, клоном чи «от ростком» Ростислава Шапошникова, так як і багато інших ДК по Україні (Закарпаття, Львів, Івано-Франківськ, Волинь, Рівне, Хмельницький, ДК Київ, Севастополь, Одеса, Дніпропетровськ, Луганськ, Харків, Донецьк, Макіївка та інші).

Ми постійно вважали і вважаємо людей, які борються з неправомірними діями працівників ДАІ; праця яких є безкорислива, яка не приносила і не приносить прибутку (а лише одні витрати), тобто тих, хто об’єднаний ЄДИНОЮ метою - своїми однодумцями і колегами.

Впродовж 5-ти років наша організація зросла і налічує більше 30-чоловік, які безкорисливо, згідно своїх можливостей, вносять свій вклад у розвиток організації.

Щодо методів роботи ДК-Тернопіль.

Бачення в кожного по-різному, але всі рішення, з того чи іншого питання, приймаються на Загальних зборах, і , як написано в Статуті, більшістю голосів членів організації.
Звідси: були проведені загальні збори організації 17 вересня 2013 року ,на яких були присутні 22 чоловіки. За 15 хвилин розмови, 3 члени організації (protonn, mobikkom ,MrJerry2981) стали і вийшли, нехтуючи думкою рештою присутніх., заявивши , що «тут немає з ким говорити», а пізніше на сайті назвали тих, що залишились , «тушками», а загальні збори - «збіговиськом».
Дані особи не поділяють думку більшості, вважаючи що ДК повинен працювати «по-іншому».

Надивившись роликів в Ютубі , вирішили за всіх, що «Дорожній контроль – Тернопіль» має йти саме таким шляхом: ВОЮВАТИ - в прямому значенні цього слова : битися, кричати, плюватися, шарпатися, обзивати , принижувати , ображати інспектора ДАІ при виконанні його службових обов’язків. Можливі і такі методи , на їх думку, як здійснення провокацій: свідомо, спеціально порушувати ПДР, а потім «чіплятись» до працівника ДАІ, демонструючи свою зверхність , різними способами, аж до словесних, безкультурних образ .

Люди, які є в керівному складі організації (protonn, mobikkom) , НЕПРАВИЛЬНО розуміють МЕТУ ТА МЕТОДИ РОБОТИ громадської організації «Дорожній контроль-Тернопіль» і хочуть запровадити СВОЇ «методи», які , в принципі, і стали каменем спотикання і посприяли розколу всередині організації.

Для мене і більшості членів «Дорожній контроль – Тернопіль» такі методи і підривна діяльність цих осіб є неприйнятні в нашій організації, і ми жодним чином не дозволимо цим провокаторам знищити те, що я особисто починав, і будувалось немалими зусиллями інших активістів.

МИ НЕ ДОЗВОЛИМО КИНУТИ ТІНЬ НА ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ «ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ», ТОМУ ЩО ЦЕ ЗАХОТІЛОСЬ ТРЬОМ ЧЛЕНАМ – БУНТАРЯМ.

Ще скажу декілька слів і про ТИХ дописувачів на сайті ДК (Сергій, Hit, andr.l, Wladsz, dadia_taras, yurko7, Леон). Ці люди ВЗАГАЛІ НЕ МАЮТЬ ВІДНОШЕННЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ «Дорожній контроль – Тернопіль». Це те саме, що я прийшов би до вас в хату і почав давати вказівки вашій дружині і вашим дітям.
Їхня думка і позиція для ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» не має ніякого значення!

Звідси хочу підвести пісумок.

ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» є окрема, незалежна оргнанізація, яка має своїх членів, які приймають спільне рішення щодо діяльності, напрямків роботи. І ніхто не вправі вмішуватися в діяльність ГО, розбиратися і вирішувати за нас, крім законних членів нашої організації.

Щодо особисто до мене як Голови ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» (МИРОТВОРЕЦЬ96) , то моя робота і діяльність є НАЛИЦЕ.

Свої контакти з владою (ОДА, Обласна рада. Райдержадміністрація, района рада, міська рада, Обласне, міське ДАІ м.Тернополя, Обласна Екологія, Аргбудконтроль) НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ, оскільки я є депутат (Голова Постійної комісії з питань ЖКГ та благоустрою) та громадський діяч, який приймає АКТИВНУ участь у круглих столах на рівні Тернопільської області в різних темах: екологія, ЖКГ,стан доріг, проблеми ДАІ, а також - в телеефірах, які підносять проблеми різної сфери. Мною як депутатом у різні інстанції було надіслано 150 Депутатських звернень (в 2012 році), 126 - в 2013, від ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» - 17 звереннь (в різні інстанції).
Звідси випливає, що я ЗОБОВЯЗАНИЙ знати і спілкуватися з цим колом людей, і закиди «доброзичливців» про «дружні , теплі стосунки» , є просто - нерозумними.

P.S. Надалі обговорювати будьякі питання і закиди на сайті я не маю часу і бажання.
Крім того, членами організації було прийнто рішення НЕ ВСТУПАТИ в дурні суперечки.

Усім бажаючим поспілкуватися зі мною особисто , нагадують моб 050 4374399.

Голова ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» Крутиголова В.П.

«ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ».

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:07 
Борец

Ну тепер залишилось вийти з гаїшниками на патрулювання в якості підставних свідків...ну як ДК-Севастополь,там такий собі Панда є головою..Для чого рейди?вони непотрібні,головне щоб спокійніше жилося...от тільки кому..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:20 
Борец

Ну от все стало на свої місця, хлопці "бунтарі" були праві !
Прикро за таких громадських діячів як МИРОТВОРЕЦЬ96, та і як депутат ти також не дуже, оскільки ще не ставши повноцінним депутатом сільради, вже побіг оформляти собі землю "для саду"... :cry:
Цитата:
як здійснення провокацій:

типова фраза мусорів. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:39 
Постоялец

Провокація,провокація......це дуже підступне слово з багатьма значеннями.
http://roadcontrol.org.ua/node/1910 на рахунок цього сюжету,воно вроде і виглядае як провокація,і почавши дивитися це відео по голосу шофера було зрозуміло що він нібито під кайфом.Но в мента е чіткі інструкціі щодо дій в данні сутуаціі,а він вриваеться в салон авто,бо незамітив ніякоі камери.А ви уявляети що вони витворяють з простими людьми,які двох слів неможуть звьязати до купи і немають регістраторів в автомобілях,та вони вже обнагліли і навіть на регістратори можуть бикувати.
А киівські журналісти ДК показали людям як вони діють в подобних ситуаціях.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:45 
Борец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
У свій час в Тернополі я особисто започаткував РУХ по боротьбі з незаконними діями працівників ДАІ. Впродовж півроку я був САМ. І, подібно Ростиславу, «створив все з нуля» в м. Тернополі. Тому «Дорожній контроль-Тернопіль» є моє ДІТИЩЕ.

Как-то это выглядит лукавством с Вашей стороны:
реєстрація "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ" Тернопіль
Цитата:
в цій темі ми будемо пропонувати своє бачення щодо ОФІЦІЙНОЇ реєстрації ДК Тернопіль.... пропоную вам взяти участь у розробці статуту і роботи вже ОРГАНІЗАЦІЇ.... прохання серйозно поставитися до цієї досить відповідальної справи,адже ВСЕ В НАШИХ РУКАХ....
датировано 02.08.2012
т.е. ДК Тернополь создавалось на платформе ДК, а не собственного проэкта

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
а «ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ» ( МОЄ ВЛАСНЕ ГАСЛО, і яке ви «позичили» і друкуєте тепер на своїх прапорах)
этот слогон первый раз был употреблен пользователем leka70 (Черкассы) 13.09.2009
Цитата:
Сотрудники ГАИ работают в правоохранительных органах, соответсвенно и охранять они должны права граждан, а не только обязанности. И "мелких" нарушений водители возножно и не замечали бы, еслиб они были исключением, а не нормой для людей наделённых властью, и получающих зарплату и довольствие с наших немалых налогов. Да и какое моральное право имеют сотрудники ГАИ, требовать от людей соблюдения законов если сами переступают через них? " Если один раз закон подмять, потом другой раз подмять, потом начинать им дырки в следствии затыкать, то это не закон будет а кистень." И своих знакомых учить ПДД нет смысла, ведь их уже научили в автошколе, а в ГАИ приняли экзамены, только вот права водителей забыли разяснить, и при составлении протоколов, остановках без причины, разводах на просроченных "контролях трезвости" без свидетелей, не разясняют. И мало мне вериться, что гаец увидев наезд на сплошную отпустит вас погрозив пальчиком. А безнаказанно участники форума могут нарушать только в тех случаях, когда сотрудники гаи ведутс ебя или оформляют нарушение ПДР не в соответствии с законодательством, в противном случае нарушитель будет привлечён к ответственности.
Закн один для всех!

поэтому считать его Вашим как-то нелогично!

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
свідомо, спеціально порушувати ПДР, а потім «чіплятись» до працівника ДАІ

Что мешает работникам ДАИ составить, согласно законодательству, протокол на таких нарушителей?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:52 
Постоялец

Sans писал(а):
ИМХО:
ДК (Ростислава) уважаю за то, что он создал все с нуля. И не важно что о нем говорят (корона на голове, зарабатывает на этом, ...). Это ЕГО детище!...

Доброго дня ВСІМ.
Повністю з вами згідний.
От тільки питання: чому виникають якісь незрозумілі претензії з боку ДК (Ростислава) до «ДК-Тернопіль» і мене особисто (Миротворець96)?

Якщо би я назвав його не «Дорожній контроль-Тернопіль», а «ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ» ( МОЄ ВЛАСНЕ ГАСЛО, і яке ви «позичили» і друкуєте тепер на своїх прапорах), то чи би ви мали зараз право і претензії говорити щось в мою сторону?

Хочу уточнити , що Тернопільська обласна громадська організація «Дорожній контроль-Тернопіль» є самостійною, незалежною, нікому не підпорядкованою організацією, яка має свій власний Статут (засновницькі і документи, печатку) і здійснює свою діяльність на законних підставах. І не є філією, клоном чи «от ростком» Ростислава Шапошникова, так як і багато інших ДК по Україні (Закарпаття, Львів, Івано-Франківськ, Волинь, Рівне, Хмельницький, ДК Київ, Севастополь, Одеса, Дніпропетровськ, Луганськ, Харків, Донецьк, Макіївка та інші).

Ми постійно вважали і вважаємо людей, які борються з неправомірними діями працівників ДАІ; праця яких є безкорислива, яка не приносила і не приносить прибутку (а лише одні витрати), тобто тих, хто об’єднаний ЄДИНОЮ метою - своїми однодумцями і колегами.

Впродовж 5-ти років наша організація зросла і налічує більше 30-чоловік, які безкорисливо, згідно своїх можливостей, вносять свій вклад у розвиток організації.

Щодо методів роботи ДК-Тернопіль.

Бачення в кожного по-різному, але всі рішення, з того чи іншого питання, приймаються на Загальних зборах, і , як написано в Статуті, більшістю голосів членів організації.
Звідси: були проведені загальні збори організації 17 вересня 2013 року ,на яких були присутні 22 чоловіки. За 15 хвилин розмови, 3 члени організації (protonn, mobikkom ,MrJerry2981) стали і вийшли, нехтуючи думкою рештою присутніх., заявивши , що «тут немає з ким говорити», а пізніше на сайті назвали тих, що залишились , «тушками», а загальні збори - «збіговиськом».
Дані особи не поділяють думку більшості, вважаючи що ДК повинен працювати «по-іншому».

Надивившись роликів в Ютубі , вирішили за всіх, що «Дорожній контроль – Тернопіль» має йти саме таким шляхом: ВОЮВАТИ - в прямому значенні цього слова : битися, кричати, плюватися, шарпатися, обзивати , принижувати , ображати інспектора ДАІ при виконанні його службових обов’язків. Можливі і такі методи , на їх думку, як здійснення провокацій: свідомо, спеціально порушувати ПДР, а потім «чіплятись» до працівника ДАІ, демонструючи свою зверхність , різними способами, аж до словесних, безкультурних образ .

Люди, які є в керівному складі організації (protonn, mobikkom) , НЕПРАВИЛЬНО розуміють МЕТУ ТА МЕТОДИ РОБОТИ громадської організації «Дорожній контроль-Тернопіль» і хочуть запровадити СВОЇ «методи», які , в принципі, і стали каменем спотикання і посприяли розколу всередині організації.

Для мене і більшості членів «Дорожній контроль – Тернопіль» такі методи і підривна діяльність цих осіб є неприйнятні в нашій організації, і ми жодним чином не дозволимо цим провокаторам знищити те, що я особисто починав, і будувалось немалими зусиллями інших активістів.

МИ НЕ ДОЗВОЛИМО КИНУТИ ТІНЬ НА ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ «ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ», ТОМУ ЩО ЦЕ ЗАХОТІЛОСЬ ТРЬОМ ЧЛЕНАМ – БУНТАРЯМ.

Ще скажу декілька слів і про ТИХ дописувачів на сайті ДК (Сергій, Hit, andr.l, Wladsz, dadia_taras, yurko7, Леон). Ці люди ВЗАГАЛІ НЕ МАЮТЬ ВІДНОШЕННЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ «Дорожній контроль – Тернопіль». Це те саме, що я прийшов би до вас в хату і почав давати вказівки вашій дружині і вашим дітям.
Їхня думка і позиція для ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» не має ніякого значення!

Звідси хочу підвести пісумок.

ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» є окрема, незалежна оргнанізація, яка має своїх членів, які приймають спільне рішення щодо діяльності, напрямків роботи. І ніхто не вправі вмішуватися в діяльність ГО, розбиратися і вирішувати за нас, крім законних членів нашої організації.

Щодо особисто до мене як Голови ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» (МИРОТВОРЕЦЬ96) , то моя робота і діяльність є НАЛИЦЕ.

Свої контакти з владою (ОДА, Обласна рада. Райдержадміністрація, района рада, міська рада, Обласне, міське ДАІ м.Тернополя, Обласна Екологія, Аргбудконтроль) НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ, оскільки я є депутат (Голова Постійної комісії з питань ЖКГ та благоустрою) та громадський діяч, який приймає АКТИВНУ участь у круглих столах на рівні Тернопільської області в різних темах: екологія, ЖКГ,стан доріг, проблеми ДАІ, а також - в телеефірах, які підносять проблеми різної сфери. Мною як депутатом у різні інстанції було надіслано 150 Депутатських звернень (в 2012 році), 126 - в 2013, від ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» - 17 звереннь (в різні інстанції).
Звідси випливає, що я ЗОБОВЯЗАНИЙ знати і спілкуватися з цим колом людей, і закиди «доброзичливців» про «дружні , теплі стосунки» , є просто - нерозумними.

P.S. Надалі обговорювати будьякі питання і закиди на сайті я не маю часу і бажання.
Крім того, членами організації було прийнто рішення НЕ ВСТУПАТИ в дурні суперечки.

«ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ».

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:53 
Борец

Цитата:
МИРОТВОРЕЦЬ96 написав:
а «ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ» ( МОЄ ВЛАСНЕ ГАСЛО, і яке ви «позичили» і друкуєте тепер на своїх прапорах)
этот слогон первый раз был употреблен пользователем leka70 (Черкассы) 13.09.2009

Це взагалі якийсь цирк, назва "дорожній контроль" загальна, а фраза:
"закон один для всіх" є миротворця :lol: :lol: :lol: причому ця фраза є дійсно дуже старою і хто зна коли її придумали !

і зовсім не зрозуміло якщо ти маєш свою окрему, незалежну організацію, то що ти забув на ворумі ДК, та щей у ролі модератора ? :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:54 
Борец

Чтобы не плодить viewtopic.php?p=578036#p578036

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:54 
Борец

МИРОТВОРЕЦЬ96
А чего ты взял название Дорожний Контроль?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:56 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:56 
Борец

Вот так, мужики. Это вам не грязным пальцем пуп царапать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 12:58 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
У свій час в Тернополі я особисто започаткував РУХ по боротьбі з незаконними діями працівників ДАІ

Не 3,143ди!!! :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 13:02 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):

Так що твоє тіло робить на цьому форумі??? Форумі ДК.
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):

Прощавай ... назавжди.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 13:04 
Борец

1917 год. Внучка декабриста слышит шум на улице
и посылает прислугу узнать, в чем дело.
Вскоре прислуга возвращается.
- Там революция, барыня!
- О, революция! Это великолепно! Мой дед тоже был
революционером! И чего же они хотят?
- Они хотят, чтобы не было богатых.
- Странно. А мой дедушка хотел, чтобы бедных не было....

пипец, делаем одно дело... Вы не устали сраться?

Сообщение, не относящиеся к теме
http://roadcontrol-kharkov.blogspot.com/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 окт 2013, 13:12 
Борец

XoxoL
Русик ты прав, но люди используют ДК которое стало брендом, а потом говорят что не имеют отношения к ДК, это не правильно
Пусть бы придумал свое название и раскручивал его

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 120 ]  На страницу 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа