Sans писал(а):
ИМХО:
ДК (Ростислава) уважаю за то, что он создал все с нуля. И не важно что о нем говорят (корона на голове, зарабатывает на этом, ...). Это ЕГО детище!...
Доброго дня ВСІМ.
Повністю з вами згідний.
От тільки питання: чому виникають якісь незрозумілі претензії з боку ДК (Ростислава) до «ДК-Тернопіль» і мене особисто (Миротворець96)?
У свій час в Тернополі я особисто започаткував РУХ по боротьбі з незаконними діями працівників ДАІ. Впродовж півроку я був САМ. І, подібно Ростиславу, «створив все з нуля» в м. Тернополі. Тому «Дорожній контроль-Тернопіль» є моє ДІТИЩЕ.
Якщо би я назвав його не «Дорожній контроль-Тернопіль», а «ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ» ( МОЄ ВЛАСНЕ ГАСЛО, і яке ви «позичили» і друкуєте тепер на своїх прапорах), то чи би ви мали зараз право і претензії говорити щось в мою сторону?
Хочу уточнити , що Тернопільська обласна громадська організація «Дорожній контроль-Тернопіль» є
самостійною, незалежною, нікому не підпорядкованою організацією, яка має свій власний Статут (засновницькі і документи, печатку) і здійснює свою діяльність на законних підставах. І не є філією, клоном чи «от ростком» Ростислава Шапошникова, так як і багато інших ДК по Україні (Закарпаття, Львів, Івано-Франківськ, Волинь, Рівне, Хмельницький, ДК Київ, Севастополь, Одеса, Дніпропетровськ, Луганськ, Харків, Донецьк, Макіївка та інші).
Ми постійно вважали і вважаємо людей, які борються з неправомірними діями працівників ДАІ; праця яких є безкорислива, яка не приносила і не приносить прибутку (а лише одні витрати), тобто тих, хто об’єднаний ЄДИНОЮ метою - своїми однодумцями і колегами.
Впродовж 5-ти років наша організація зросла і налічує більше 30-чоловік, які безкорисливо, згідно своїх можливостей, вносять свій вклад у розвиток організації.
Щодо методів роботи ДК-Тернопіль. Бачення в кожного по-різному, але всі рішення, з того чи іншого питання, приймаються на Загальних зборах, і , як написано в Статуті, більшістю голосів членів організації.
Звідси: були проведені загальні збори організації 17 вересня 2013 року ,на яких були присутні 22 чоловіки. За 15 хвилин розмови, 3 члени організації (protonn, mobikkom ,MrJerry2981) стали і вийшли, нехтуючи думкою рештою присутніх., заявивши , що «тут немає з ким говорити», а пізніше на сайті назвали тих, що залишились , «тушками», а загальні збори - «збіговиськом».
Дані особи не поділяють думку більшості, вважаючи що ДК повинен працювати «по-іншому».
Надивившись роликів в Ютубі , вирішили за всіх, що «Дорожній контроль – Тернопіль» має йти саме таким шляхом:
ВОЮВАТИ - в прямому значенні цього слова : битися, кричати, плюватися, шарпатися, обзивати , принижувати , ображати інспектора ДАІ при виконанні його службових обов’язків. Можливі і такі методи , на їх думку, як здійснення провокацій:
свідомо, спеціально порушувати ПДР, а потім «чіплятись» до працівника ДАІ, демонструючи свою зверхність , різними способами, аж до словесних, безкультурних образ .
Люди, які є в керівному складі організації (protonn, mobikkom) ,
НЕПРАВИЛЬНО розуміють МЕТУ ТА МЕТОДИ РОБОТИ громадської організації «Дорожній контроль-Тернопіль» і хочуть запровадити
СВОЇ «методи», які , в принципі, і стали каменем спотикання і посприяли розколу всередині організації.
Для мене і більшості членів «Дорожній контроль – Тернопіль» такі методи і підривна діяльність цих осіб є неприйнятні в нашій організації, і ми жодним чином не дозволимо цим провокаторам знищити те, що я особисто починав, і будувалось немалими зусиллями інших активістів.
МИ НЕ ДОЗВОЛИМО КИНУТИ ТІНЬ НА ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ «ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ-ТЕРНОПІЛЬ», ТОМУ ЩО ЦЕ ЗАХОТІЛОСЬ ТРЬОМ ЧЛЕНАМ – БУНТАРЯМ.Ще скажу декілька слів і про ТИХ дописувачів на сайті ДК (
Сергій, Hit, andr.l, Wladsz, dadia_taras, yurko7, Леон). Ці люди ВЗАГАЛІ НЕ МАЮТЬ ВІДНОШЕННЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ «Дорожній контроль – Тернопіль». Це те саме, що я прийшов би до вас в хату і почав давати вказівки вашій дружині і вашим дітям.
Їхня думка і позиція для ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» не має ніякого значення!
Звідси хочу підвести пісумок. ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» є окрема, незалежна оргнанізація, яка має своїх членів, які приймають спільне рішення щодо діяльності, напрямків роботи. І ніхто не вправі вмішуватися в діяльність ГО, розбиратися і вирішувати за нас, крім законних членів нашої організації.Щодо особисто до мене як Голови ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» (МИРОТВОРЕЦЬ96) , то моя робота і діяльність є
НАЛИЦЕ. Свої контакти з владою (ОДА, Обласна рада. Райдержадміністрація, района рада, міська рада, Обласне, міське ДАІ м.Тернополя, Обласна Екологія, Аргбудконтроль)
НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ, оскільки я є депутат (Голова Постійної комісії з питань ЖКГ та благоустрою) та громадський діяч, який приймає АКТИВНУ участь у круглих столах на рівні Тернопільської області в різних темах: екологія, ЖКГ,стан доріг, проблеми ДАІ, а також - в телеефірах, які підносять проблеми різної сфери. Мною як депутатом у різні інстанції було надіслано 150 Депутатських звернень (в 2012 році), 126 - в 2013, від ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» - 17 звереннь (в різні інстанції).
Звідси випливає, що я
ЗОБОВЯЗАНИЙ знати і спілкуватися з цим колом людей, і закиди «доброзичливців» про «дружні , теплі стосунки» , є просто - нерозумними.P.S. Надалі обговорювати будьякі питання і закиди на сайті я не маю часу і бажання.
Крім того, членами організації було прийнто рішення
НЕ ВСТУПАТИ в дурні суперечки. Усім бажаючим поспілкуватися зі мною особисто , нагадують моб 050 4374399.
Голова ТОГО «Дорожній контроль – Тернопіль» Крутиголова В.П.«ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ».