Текущее время: 23 ноя 2024, 03:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 02:37 
Постоялец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 02:59 
Постоялец

Хотів би виразити своє невдоволення щодо даного сюжету.Вважаю що НІХТО немає жодного морального права "кришувати" п"янь яка несе ЗАГРОЗУ СУСПІЛЬСТВУ !!! НІХТО !!!....я від Петра і Тараса , а ви від кого !?.... Це він задає питання мені!?!?!? Голові ТОГО ДК-Тернопіль!?!?!? Перегар на кілометр,і зараз приїде Петро Ваврух який їздить на зеленій КІА РІО (СІД) "порішає"!?!?!? Невгамовних "попустить"!?!?!? Телефонує в 4 ранку до Вавруха і розпитує ХТО ТО ТАКИЙ їздить на ЛАНОСІ і диктує мій ДНЗ!? І саме СТРАШНЕ !!! Ваврух каже дай йому трубку і намагається ще щось "втирати" !!! Но вийшов ТРАГІЧНИЙ збіг обставин,на іншому кінці "дрота" був я ;) .
Вважаю такі дії членів ДК-Тернопіль не припустимі,їхня поведінка ПОЗОРИТЬ і ПІДРИВАЄ авторитет організації,який РОКАМИ наші пацани завойовували.Через ТАКИХ горе-борців будуть судити про цілу організацію ДК-Тернопіль.
Прошу ВСІХ членів ДК-Тернопіль дати оцінку діям Тараса і Петра і висловити на чергових зборах для прийняття правильного рішення.
Збори відбудуться в найближчий час,маємо також обсудити автопробіг.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 11:28 
Постоялец

Шановний Віталій, а чому Ви дивуєтеся? Від самого початку руху "ДК" було зрозуміло, що знайдуться певні "борці за справедливість" які прикриваючись ідеями "ДК" будуть "відмазувати" себе та своїх друзів, близьких від порушень ПДР.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 12:16 
Постоялец

моя думка на дане відео така, водій був в стані алкогольного спяніння, що підтвердило 2 тести приладом ДРАГЕР, і те що пяний водій прикривався звязками одних із членів ГО ДК Тернопіль це є не припустимо, якби в даній ситуації свідком не став голова ГО, можливо пяний водій і порішав би цей інцидент з працівниками ДПС за хабар як дуже часто це буває, але зявились не бажані свідки. На рахунок крииші пяного водія який прикривався Петром, з відео чути (5.46хв) що даний водій не дуже в тісному знайомстві з Петром і звинувачувати Петра яб не став, Віталік я з запису не чув щоб Петро якимось чином намагався кришувати чи відмазати даного водія, тим більше що Петро на даний момент не знав про стан опяніння водія, а називати Петра і Тараса провокаторами і бунтарями це ти не правильно робиш, всі ми є учасниками ГО ДК і кожен з нас по своєму бачить себе в організації, ти більш лояльніше відносишся до ДАІ, інші члени організації, такі як Петро, Тарас і .... більше не поважають і не долюблюють ДАІ і правильно роблять (моя думка) на даний момент вони не заслуговують поваги від нас. Так як ти голова ГО, тобі не варто в їх присутності (ДАІ) так обзивати інших членів організації, тим самим доводити ГО до розладу і бунту, даівцям це все на руку. Є в кожного із членів організації різні знайомі порядні і не дуже, а за дяйких унікалів не варто звинувачувати самого Петра, я впевнений, що Петро ніякого пяного не прикривав би, це просто який непорядний водій, якимось чином знаючи трошки Петра хотів прикритись ним, а за це звинувачувати Петра не можна, я впевнений що тебе і твій номер багато хто має і в подібних ситуаціях теж не одноразово пробували замняти якесь порушення прикриваючись тобою, хоча ти навіть до цього немав ніякого відношення і про це не догадувався.

P.S. Віталік не обзивай інших членів провокаторами і бунтарями, вони по своєму добиваються правосуддя, якщо у вас є якісь питання зустріньтесь тет-а-тет і вирішіть, не потрібно на загальному форумі обзивати один одного, це тільки великий мінус для організації.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 12:19 
Постоялец

Вот дійсно,цікаво,а шо там робили двое активістів ДК в 4 ранку?Невже з вечора почали рейд і він затягнувся аж до 4.00 ранку!!?
Прошу зрозуміти правильно мене,непокриваю пияків,вони мусят відповідати згідно закону.Звідки в Миротворця появилася данна інформація?Судячи по відео менти все зробили по інструкціі,і свідки були мимовольні,а ліпших свіідків чим головка ДК незнайдеш в 4 ранку.Мені здаеться менти самі его і викликали-і тіпа ДК тернопіль працюе і менти пушисті.

Якщо в вас був рейд від вечора і аж до 4 ранку виложіть будь-ласка відео

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 12:24 
Постоялец

прийдете на загальні збори і там ВСЕ буде.Від початку і до кінця :) ,я вам гарантую,буде весело ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 13:50 
Постоялец

dadia_taras писал(а):

Якщо в вас був рейд від вечора і аж до 4 ранку виложіть будь-ласка відео

dadia_taras, ви коли-небудь виїжджали на рейд? маєте відео? то виложіть будь-ласка - подивимось, на що здатний dadia_taras.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 14:57 
Постоялец

Доречі ви мені казали що Віталік тим піариться,і що його в Міськаді неповажають,бо ніхто невийшов до нас.Після того ви казали що так це нічого незмінить і незмінило :roll: ,я там брав участь,а ви що для того зробили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 16:53 
Борец

mobikkom писал(а):
Доречі ви мені казали що Віталік тим піариться,і що його в Міськаді неповажають,бо ніхто невийшов до нас.Після того ви казали що так це нічого незмінить і незмінило :roll: ,я там брав участь,а ви що для того зробили?
а это тут к чему???ясно одно-особа,бывшая за рулём в нетрезвом состоянии,не просто случайный знакомый тараса и петра...звонок случайного человека в 4 утра лично у меня вызвал бы больше эмоций...а ему говорят-передай трубку миротворцу...не всё так просто :?
а почему оказался в 4 утра в рейде???так как бы для исключения утечки не обязательно обьявлять по радио....
и последнее-по номерам тел гаишников,по вашему утверждению имеющимся у миротворца....вам,мобикком
вопрос...вы хоть краем уха слышали о таком понятии как "оперативная работа"?????хоть бы погуглили ,так,для приличия...пытаться хоть как-то нашкодить человеку ,хоть насцать в тапочек,может тока кот,получивший поджопник...(ИМХО) :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 16:55 
Постоялец

dadia_taras писал(а):
Вот дійсно,цікаво,а шо там робили двое активістів ДК в 4 ранку?Невже з вечора почали рейд і він затягнувся аж до 4.00 ранку!!?

В минулому я з друзями допоміг вночі даївцям спіймати п"яного, все було в рамках закону.

Але в декого постало питання, що ми там робили в 2-ій годині ночі. Ми спостерігали за працівниками ДАІ і коли побачили п"яного водія, то вирішили втрутитись. На мою думку Миротворець спостерігав за патрулем ДАІ і втрутився в необхідний момент.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 16:59 
Борец

mustafor писал(а):
В минулому я з друзями допоміг вночі даївцям спіймати п"яного, все було в рамках закону.

а ведь и у того пьяного могли быть друзья из ДК..... :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 17:05 
Постоялец

lissij писал(а):
mustafor писал(а):

а ведь и у того пьяного могли быть друзья из ДК..... :roll:

Пьяный водитель - не друг ДК.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 17:14 
Постоялец

вони разом патрулюють,або видзвонюють одні одних,до мене вночі даї дзвонили,бо миротворець дав їм мій номер.....
Це називається співпраця

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 18:01 
Постоялец

mobikkom писал(а):
вони разом патрулюють,або видзвонюють одні одних,до мене вночі даї дзвонили,бо миротворець дав їм мій номер.....
Це називається співпраця

То Миротворець ще і вас планував затягти до "співпраці"?! :o

Розкажіть, ЩО БУЛО ДАЛІ?
То ви - поїхали на виклик ДАІ чи НЕ поїхали ТОГО РАЗУ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 18:23 
Борец

mobikkom писал(а):
до мене вночі даї дзвонили,бо миротворець дав їм мій номер.....

так может гайцы сами хотели сдать свои места дислокации :? или хотели,чтобы вы засняли их нарушения :roll:
а чего хотели-то???интересно,всё-таки :geek:
а может вы даже звоночек тот записали :roll: или это сон такой был...эээротичеський :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу 1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа