Текущее время: 16 ноя 2024, 01:22

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 22:36 
Постоялец

Офіцер Супроводу Тернопільської області відволік мою увагу і акуратно з моїх рук забрав мій реєстраційний документ на транспортний засіб,переписав мої особисті дані у свій власний блокнот.Чим порушив мої права як громадянина України,та конституцію України. Стаття 182.Порушення недоторканності приватного життя.

Незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди або поширення цієї інформації у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації,-

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

1. Відповідно до ст. 32 Конституції України ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без й згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

2. Об'єктом злочину є право громадянина на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

3. Предметом злочину є конфіденційна інформація про особу. Нею є відомості про приватне життя особи, що становлять її особисту чи сімейну таємницю (зокрема, інформація про освіту, сімейний стан, релігійність, стан здоров'я, дата і місце народження, майновий стан та інші персональні дані про особу) 1 поширюються за ЇЇ бажанням відповідно до передбачених нею умов. Під приватним життям особи розуміється сфера життєдіяльності окремої особи, . яка включає в себе зв'язки особи з іншими людьми, її приватні справи, сімейні стосунки тощо, тобто все, що пов'язане з її способом життя і не має публічного характеру. Особисту таємницю становлять відомості про приватне життя конкретної особи, які ця особа бажає зберегти в таємниці від інших осіб.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 22:41 
Постоялец

Допоможіть встановити особу цього Інспектора :evil:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 07:54 
Борец

Якесь ЧМО! :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 13:32 
Постоялец

якщо мені пам"ять не зраджує то це л-нт Полєха Володимир Васильович.Досить розумний інспектор який не буде "бикувати" але зробить свою "чорну" роботу в рамках дозволеному йому ЗАКОНОМ... Не варто з ним "зажиратися" тому що він прекрасно знає свою "роботу" і знає чи ми займаємось... Він розумний і намагається з нашим ДК НІКОЛИ не пересікатися... це можна віддати йому як за ДУЖЕ розумне рішення і взагалі як "чисте небо" в його службі ...думаю ви розумієте про що я.... А от його напарник Присяжнюк Євстахій Іванович натуральний ПРОВОКАТОР який тільки намагається "розпалити" конфлікт і там себе зразу проявляє... Конфліктний і наглий і борзий,вважає себе за ЩОСЬ а нас всіх за ГЕ... При зустрічі радив би НЕГАЙНО фіксувати розмову як на аудіо так і відео фіксацію тому що від цього неадеквата можна чекати що завгодно....
УДАЧІ ВСІМ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2012, 17:10 
Постоялец

8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2012, 18:16 
Постоялец

Мені потрібно дані цього Дая(ТОЧНІ ДАНІ),хочу написати запит.Можливо він когось зупиняв і писав протокол?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 ноя 2012, 20:01 
Постоялец

Ніхто незнає,невір"ю :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 ноя 2012, 20:33 
Постоялец

тарасе ти що в дуб вдарився???? я ж вище ВСЕ написав
ТОЧНО

Вернуться наверх