МИРОТВОРЕЦЬ96Управління ДАІ ГУ МВС України
вул. Лук'янівська, 62
м. Київ
04071
Управління ДАІ УМВС України
в Чернівецькій області
вул.. Заводська, 22
м. Чернівці
Піхлик Петро Миколайович
вул. Степана Бендери, 47
м. Заліщики
Тернопільська область
48601
ЗАЯВА
(Про неправомірні дії співробітників ДПС)
Я, Піхлик Петро Миколайович, 17.08.2012 року рухався автодорогою Чернівці-Тернопіль на автомобілі БМВ д/н BX 425 RF . Біля стаціонарного поста ДПС-„Дзвинячин” я побачив людину в формі співробітника ДАІ, який наказував мені жезлом зупинитись. Я виконав вимоги та почав чекати інспектора. Коли підійшов інспектор-я був просто шокований тим, яку причину зупинки він придумав. Отже, ІДПС Дранчук Я. М. вважав, що я, рухаючись 77 км/год перевищив встановлену швидкість руху. Я пояснив, що згідно п. 12.10 ПДР України знаки обмеження швидкості 3.29 можуть встановлюватись тільки разом з інформаційною табличкою, яка вказує на небезпеку чи наближення до встановлених об'єктів, через що встановлено обмеження швидкості. Якщо знаки обмеження швидкості 3.29. та 3.31 встановлені без такої інформаційної таблички-водій не може бути притягнений до адміністративної відповідальності. На моє прохання ознайомити мене з моїм порушення та, хоча б, показати мою швидкість-інспектор відповів категоричною відмовою. Після довгих дебатів я спитав: „Я можу їхати”? Дранчук Я. М відповів, що можу але, навздогінку мені вигукнув: „ Ти - бидло”! Тобто, громадянин України, нічого не порушуючи, повинен слухати такі образі від людини, яка утримується на його податки і повинна захищати честь та спокій громадянина?!
Відео даної події можливо переглянути за наступною інтернет –адресою:
http://www.youtube.com/watch?v=1NSuQsoQ ... _embedded#!
Вигук „Ти – бидло”! звучить на 11.32-11.33.
Враховуючи вищевикладене та керуючись Дисциплінарним статутом органів внутрішніх справ України
ПРОШУ
1. Провести повну та всебічну перевірку викладених фактів.
2. Притягнути до суворої дисциплінарної відповідальності ІДПС Дранчука Я. М. з занесенням в особисту справу.
3.Зобов'язати принести публічне вибачення ІДПС Дранчука Я. М за образу громадянина України!
29.08.2012 Піхлик П.М.