Вчора вечером читав статью http://roadcontrol.org.ua/node/1498 і там е рішення Вищого адміністративного суду про неправомірність використання побутових камер размещено на сайте Единого реестра судебных решений указано следующее:http://reyestr.court.gov.ua/Review/11137505. І сьогодні на тобі,відеоаматори,шей дядька прессують.Як вияснилося за порушення пункту 18,2.Від допомоги потерпілий відмовився але документи інспектор повернув без складання протоколу і ввічливо провів водія до машиши.Так як водій незахтів помочі,то я переключився на оператора камери,то е повід ввжати що підчас передачі документів інспектор отримав бажанний хабар.Здивувало впевнене стверджження що приказ №33 відмінили?Тут або я погано проінформований або інспектор профан. Після закінчення зьомки рішив почекати що вони будуть робити дальше,вийшов на тротуар і тут мене кличе водій який зупинився.бо бачив мою бесіду з даі. Питае:В Дорожній Контроль? Я ДА В Пацани,ваша робота потрібна,постійно дивлюся ваше відео по парковках,особенно пацана на Рено трафік. Ше поговорили про різні ситуаціі на дорозі,про порядок проходження перевірки на алкоголь,я ще раз переконався що люди мало знають і мало читають. Знання це сила. Під час моеі розмови з водіем ,це буквально 10 хвилин,інспектори бачучи що я ше про шось розмовляю,мабудь подумали що ми працюем в парі,змотали монатки і залишили кормушку.
На перший раз нормально,але тобі повезло,дані дайці далекі від поняття закони, конституція,ПДД і т.д...Попробуй задати такі запитання Інспекторам із взводу супроводу(0156,0157,0158) або Яремі А.І
Я так зрозумів, що це перше відео. Молодець. Але на мою думку ти дуже "мяко" з ними поводився. старався щось обяснити. Навіщо? Службове посвідчення в розгорнутому вигляді після слів, що мають право знімати на побутову відеокамеру. Скаргу в ДАЇ з ссилкою на відео, де можна його переглянути...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7