Текущее время: 16 ноя 2024, 03:21

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 мар 2012, 18:01 
Прохожий

Доброго дня шановні форумчани! Мене звати Віктор, проживаю в м.Тернополі. Давно слідкую за пригодами ДК і Ростислава Шапошникова, і ось недавно випадково натрапив на ютубі на Тернопільських активістів, то і вирішив тут зареєструватись. Якщо є десь вітка знайомства, дайте ссилку будь-ласка, не натикався якось.
Ітак, коротко суть пригоди:
Повертався з Івано-Франківська в Тернопіль ввечері 17.03.2012. Не доїхавши до своєї області буквально 3,5км, в с.Нижнів Тлумацького району змах полосатої палочки - фен 83км/год. Ну я, надіючись на совісних і компетентних інспекторів, подивився на цифри, передав (знаю, сам дурак) документи і очікував розійтись як минулого разу:
див. з 0:40

но, не тут то було... далі все на відео:

Прошу сильно не критикувати, перший раз, не був готовий до такого, багато помилок наробив. Тим не менше, в результаті маю протокол, додав клопотання про правовий захист (ггг, зліпив два в одне, клопотання про надання правового захисту і про відкладення розгляду справи) і про перенесення справи по місцю проживання. В протоколі зазначено "перенесено по місцю проживання" і "постанова не виносилась".
Ще одна моя помилка, не поставив прочерки на місці свідків. Коли писав пояснення, поля свідків були пусті, і поки я писав в своїй машині клопотання, під"їхала друга машина ДПС і появилось два свідка в протоколі. Обнаружив аж вдома на другий день. З другого боку, я не маю права заповнювати поле зі свідками, а інспектор мав мені передати повністю заповнений протокол.

Наскільки мені вдалось вияснити, протокол ("документ строгої звітності" ))) ) нікуди не подали. Але, є ряд порушень зі сторони інспекторів ДПС: 1. стояли в неосвітленій місцевості в темну пору 2. не ввімкнений проблисковий маячок 3. склали протокол без доказів правопорушення (фото-відеофіксація) 4. фальсифікація зі свідками 5. не хотіли ознайомити мене з протоколом, мусив сам йти просити підписатись 6. де дівся мій протокол??? в мене ж копія
Це ті порушення, які я зафіксував на відео і можу довести. На ютубі уривки, оригінали зберігаються на відеореєстраторі.
Є намір написати в обласну прокуратуру Івано-Франківська. Що скажете?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2012, 12:18 
Постоялец

працівники ДАЇ можуть бути свідками (маю на увазі тих що під"їхали) можеш мені копію протоколу вислати. цікава тема досить я як раз по чомусь подібному працюю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 мар 2012, 12:24 
Прохожий

так, сьогодні закину, спасибі

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 мар 2012, 22:54 
Борец

КоАП Украины. Статья 251
Стаття 251. Докази

Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.
Прилад беркут немає таких функцій, тому в суді доказів твоєї вини немає.
Тут все залежить від того, що ти написав у протоколі, чи ти згідний чи ні з порушенням, за свідків ти звісно провтикав.
В такому випадку я сам вписував свідків, якщо в мене їх немая, питаю у інспектора чрму не вписав, якщо відповідь нема, ставлю власноруч прочери.
Но сама головна твоя помилка, це передача доків.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 мар 2012, 23:15 
Прохожий

Да, помилки були, но фатальних серед них нема. В протоколі із звинуваченням не згідний, ПДР не порушував. В справі я 99% виграв би (якби протокол подали).
Питання в іншому, спустити все просто так чи писати скаргу в прокуратуру, притягувати до відповідальності інспекторів за неправомірні дії?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 мар 2012, 23:23 
Борец

Я не зрозумів, що значить протокол не подали? Писати однозначно в прокуратуру.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 мар 2012, 23:29 
Прохожий

MrJerry2981 писал(а):
Я не зрозумів, що значить протокол не подали? Писати однозначно в прокуратуру.

Усі складені протоколи на протязі доби мають бути внесені в базу даних. Через знайомих пробив - нема мого протокола, не внесений. Перевірю ще раз звичайно, но ніби так, копію на руки дали, а протокол не подали. Документ строгої звітності й..пт

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 мар 2012, 07:53 
Борец

Перший раз таке бачу, перевір обовязково.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 мар 2012, 10:45 
Прохожий

Ггг, а таке як прикинувся бідною овечкою, вибачте будь-ласка і т.п., дайці думають попався, наш клієнт )) Катають протокол, виносять постанову. Далі я пишу що не винен, нічо не порушував - офігевають, каже протокол нікуди не подам, можете їхати. Я звісно не вірю, він переді мною рве обі копії протокола і постанови :) Не бачив? )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 мар 2012, 10:51 
Борец

:shock: :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 мар 2012, 23:57 
Постоялец

Пропоную написати інфозапит по місцю роботи інспекторів, яка доля твого протоколу...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 май 2012, 14:31 
Прохожий

Сюрприз товариші :)
Появився протокол заднім числом.
21.04.2012 принесли повідомлення що прийшов заказний лист. В неділю пошта не працює, забрав в понеділок.
Изображение
З'явитись я мав 20.04.2012 10:00, а на пошту лист попав 20.04.2012 12:13 (на штампі видно)
Изображение
Ну і оскільки я не з'явився, понятно що визнали винним :D Собсно сама постанова
Изображение
Завтра подаю оскарження, далі буде

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 08:30 
Борец

От так завжди, :evil: , І що саме головне, вони не боються ніхрена!!! Від безнаказанності вони як ТИТАНИ. Но таких титанів потрібно опускати в лайно! :evil: :evil:
Доречі, недавно на нашого активіста був складений протокол за тріснуте скло, ну я думаю по цьому поводу буде створена окрема тема, і от я був в шоке, в правилах немає нічого про тріснуте скло, то вони дістали якусь писульку, мабуть стандарти, щось там вичитали, і склали протокол. Штрафпо ст.125, склав 250грн. питання , як так може бути, адже по ст.125, інші порушення, передбачено тільки ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Последний раз редактировалось MrJerry2981 03 май 2012, 08:37, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 08:35 
Прохожий

Виграю суд, візьмусь за скарги. А не виграю, буду міняти тактику спілкування з інспекторами. Хотів по-людськи, а виходить що треба зразу включати бидлорежим :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 май 2012, 18:29 
Постоялец

Robinzon писал(а):
Виграю суд, візьмусь за скарги. А не виграю, буду міняти тактику спілкування з інспекторами. Хотів по-людськи, а виходить що треба зразу включати бидлорежим :(

Не виходить чомусь по людськи!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа