Slavco2003 писал(а):
А слабо было типа нарушить, прополоскать им головы, дать выписать (возможно) протокол, заявить ходатайства и уже тут, дома, вынести мозги полностью ? Даже если б проиграл - на штраф бы скинулись гурьбой ) Понимаю, что за те доли секунды, когда надо было решать, куда ехать, тебя вряд ли посещали подобные мысли, но всё же...
На той момент так і було, причому моргали навіть зустрічні, що є попереду "смугасті", коли суцільна була зліва, а саме туди мені слід було повернути на Хмельницкий, і сталося це все за долі секунди....Важаю - шо це годівничка для Тернопольських ДОЇльників заслуговує на закриття. І в цьому хай посприяють тернополяни.
Slavco2003 писал(а):
В след.раз так и делай. Не бойся, никто тебя резать и вешать не будет...
Ок ? Я вот сегодня намеренно по западноокружной до геологов по правой ехал, так прямо и поехал, потому как перестроиться небыло возможности, дублирующего знака нет, а когда я увидел знак перед перекрёстком, то , во первых, была уже сплошная, а в левый ряд тупо не пускали (я правый поворот показывал, просил пропустить, так аккуратно прямо и пошёл). Жаль, за мостиком никого небыло.
Славко, роузмієш, я по своїм внутрішінім переконанням - ПДР не порушую (згадай мою справу з Чорним по пішоходу на Інститутській!!!), і переступити через себе не можу. Но для загальнонародної справи - можливо, колись так і зроблю....
А на рахунок Зах.окружної я так і непоняв, для чого ти включав правий поворотник, якщо там справа - лише направо, а зліва - лише прямо. Можливо ти хотів сказати, що включав лівий поворотник, щоб перестроїтися з ліввої на праву полосу????а тебе не пускали.... так???
ПС: Згадую анекдот.
Колега приходить зранку прикро вражений:
- Блін, ну як так можна ... Ніякої культури водіння ... Правила все по барабану ... По тротуару, по зустрічній, з розворотом через подвійну суцільну, на швидкості під 140 км/год, на пішохідному переході, в нетверезому стані ... На червоне світло ...
питаю:
- Хто це таке творить?
- Та це я сьогодні на роботу поспішав ...