MrJerry2981 писал(а):
Ти кажеш піднімати ці питання? Де на зборах? Де Віталік, якщо щось не по його відразу тиче ФАК, або затикає рот?
Ти зрозумій, в нас таке рішення виникло не миттєво, а воно назрівало, но ми все надіялись, що все зміниться, но ми помилились.
Коли я просив написати скарги на даі від ТОГО, Віталій відповів, що від ТОГО скарг не буде, пиши від свого імені...
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, а він тобі заявляє:" Чого ти до...бався, я зараз подзвоню до Віталіка і все порішаю"
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, і мент подзвонивши до Віталіка говорить :" у вас телефон дзвонить, підніміть це Віталік", а потім Віталік з матами в слухавку кричить:" Чого ти до...вся до ДАЯ, лиши його в спокої йому пів року до пенсії лишилось"
І писати можна багато чого, але скажу чесно, мені це вже надоїло.
Я не підтримую ці методи.
ОК. Хоча б щось прояснюється - є одна, до речі, одна з небагатьох, логічно викладена точка зору.
"Чого ти до...бався, я зараз подзвоню до Віталіка і все порішаю" - ну то херня якась дійсно.. Я, правда, чув, що той випадок був не з тобою. Думаю, що варто при всіх підняти це питання. Але треба, щоб той, кого посилали був. Ніхто йому рота не закрив би і не закриє. Якщо ДАЙ порушував закон, то тут все ясно. Друге діло - коли ДАЙ стояв без порушення - тоді я проти такого - Закон один для всіх.