Текущее время: 23 ноя 2024, 03:22

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

МИРОТВОРЕЦЬ
1. ЗА 25%  25%  [ 9 ]
2. ПРОТИВ 75%  75%  [ 27 ]
Всего голосов : 36
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: МИРОТВОРЕЦЬ
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 10:45 
Постоялец

Да забаньте уже эту секту последователей миротворца и не тратьте на них свое время.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 10:58 
Постоялец

sprawiedliwość писал(а):
А МИРОТВОРЕЦЬ96 був, є і буде.

Памятник ще при житті буде? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 11:50 
Постоялец

dadia_taras писал(а):
sprawiedliwość писал(а):

Все можливо!
Він сам собі, своєю працею, створив памятник: нерукотворний.
Одні гоняться за "зірками" при житті, а він вже і так - жива Легенда!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 12:03 
Борец

sprawiedliwość писал(а):
а він вже і так - жива Легенда![/size]

:lol: :lol: :lol:

Ця тема переростає у гумор...

P.S. для чого ви тут виписуєте свої бздури ? Ніхто не проти вашої діяльності, тому будь-ласка продовжуйте творити, просто не приплітайте до себе ДК і перестаньте тут флудити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 12:40 
Постоялец

:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol :oops: :lol: :oops:
sprawiedliwość писал(а):
dadia_taras писал(а):
sprawiedliwość писал(а):

Все можливо!
Він сам собі, своєю працею, створив памятник: нерукотворний.
Одні гоняться за "зірками" при житті, а він вже і так - жива Легенда!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 12:49 
Новобранец

Я всього лиш хочу бути об’єктивним і внести якусь ясність. В першу чергу для себе.
Якщо я правильно розумію ситуацію, то Миротворець зробив "нову-свою" організацію, а Протон та Мобіком були його заступниками і входили в члени правління і не мали нічого проти цього (!).
В один прекрасний момент Вони (чи Протон) збирають "збори" і прикриваючись тим, що решта (реально більше тих 3-4 чоловік, що були тоді присутні) колективу нелегітимні, вирішують зайняти місце Голови ДК-Тернопіль. Коли всі (типу нелегітимні, тушки чи як там ще..) зібралися і попросили "розжувати" їм ситуацію, ця "команда" просто встала і пішла. Потім почався (прошу вибачення) срач на форумі. Знайшлися невдоволені Миротворцем і підписалися під ДК, хоча деяких взагалі ніхто ще не бачив і вони це підтверджували на форумі, а деякі вже 2 роки ніхто не бачив, бо вони не відвідували збори.
А потім (!) найголовніше. Ті, хто захотів відібрати "корону" в Миротворця звертаються до "справжнього" ДК і просять розібратися в ситуації?!! Тепер вони говорять, що ми НІХТО.
Я щось не так розумію? Прошу пояснити що ви зрадники справжнього ДК тут робите?!
В сусідній вітці дядя-тарас казав, що ви покаялися в тепер входите знов в ДК від Роста. То це так? Протон, ви вже не Голова Дк-Тернопіль?
Дуже швидко, - мушу вам сказати, - ви міняєте шапки (див. Свадьба в Малиновке).
Я ще раз повторюю, що я ні на кого не ображаюся. Я просто "ніхрена" (як Дзиндзя) в цій ситуації не розумію.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 13:03 
Борец

Цитата:
а він вже і так - жива Легенда!

Виталик жил, Виталик жыв, Виталик будет жыть. Так Виталик завещал!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 13:10 
Борец

romkom писал(а):
Я всього лиш хочу бути об’єктивним і внести якусь ясність. В першу чергу для себе.
Якщо я правильно розумію ситуацію, то Миротворець зробив "нову-свою" організацію, а Протон та Мобіком були його заступниками і входили в члени правління і не мали нічого проти цього (!).
В один прекрасний момент Вони (чи Протон) збирають "збори" і прикриваючись тим, що решта (реально більше тих 3-4 чоловік, що були тоді присутні) колективу нелегітимні, вирішують зайняти місце Голови ДК-Тернопіль. Коли всі (типу нелегітимні, тушки чи як там ще..) зібралися і попросили "розжувати" їм ситуацію, ця "команда" просто встала і пішла. Потім почався (прошу вибачення) срач на форумі. Знайшлися невдоволені Миротворцем і підписалися під ДК, хоча деяких взагалі ніхто ще не бачив і вони це підтверджували на форумі, а деякі вже 2 роки ніхто не бачив, бо вони не відвідували збори.
А потім (!) найголовніше. Ті, хто захотів відібрати "корону" в Миротворця звертаються до "справжнього" ДК і просять розібратися в ситуації?!! Тепер вони говорять, що ми НІХТО.
Я щось не так розумію? Прошу пояснити що ви зрадники справжнього ДК тут робите?!
В сусідній вітці дядя-тарас казав, що ви покаялися в тепер входите знов в ДК від Роста. То це так? Протон, ви вже не Голова Дк-Тернопіль?
Дуже швидко, - мушу вам сказати, - ви міняєте шапки (див. Свадьба в Малиновке).
Я ще раз повторюю, що я ні на кого не ображаюся. Я просто "ніхрена" (як Дзиндзя) в цій ситуації не розумію.

Багато пояснювати не хочу, бо це вже робилось 10000000000 разів.
Да, ми були в ДК-Тернопіль і не були проти організації. Мета роботи ДК-Тернопіль не мала відрізнятись від мети роботи ДК. З часом все більше і більше ми починали розуміти, що ДК-Тернопіль працює не в тому напрямку. ДК має боротись з неправомірними діями даі. А ДК-Тернопіль працює по принципу нас не чіпають, і ми не чіпаємо!!!
Тому я думаю це логічне завершення нашої діяльності в ДК-Тернопіль.
Якщо Віталік хоче так працювати, то нехай так і працює, ми так працювати більше не будемо.
А тобі рішати що для тебе правильно.
Нам не потрібна провладна організація.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 13:20 
Борец

Цитата:
то Миротворець зробив "нову-свою" організацію,

Деяка поправка - не Миротворець робив організацію " свою", а ми всі приймали участь в створенні організації, вона створювалась не для Миротворця, не для його політичної карєри, як ми бачимо, а для того, щоб ми мали більший захист. Як час показав, ми помилялись.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 15:02 
Новобранец

MrJerry2981 писал(а):
Да, ми були в ДК-Тернопіль і не були проти організації. Мета роботи ДК-Тернопіль не мала відрізнятись від мети роботи ДК. З часом все більше і більше ми починали розуміти, що ДК-Тернопіль працює не в тому напрямку. ДК має боротись з неправомірними діями даі. А ДК-Тернопіль працює по принципу нас не чіпають, і ми не чіпаємо!!!
Якщо Віталік хоче так працювати, то нехай так і працює, ми так працювати більше не будемо.

MrJerry2981, я писав дещо про інше..
Я якраз і вирішую, що для мене правильно. Стосовно того, що ти пишеш, то поки ми ще були разом у всіх незадоволених була можливість перед всіма піднімати ці питання. Та всі ж нормальні люди і ніхто нікому (тим більше перед всіма, рот не закривав. Особисто я не можу сказати, що робота будувалася чи зараз є на такому принципі ("нас не чіпають, і ми не чіпаємо"). Та і навіть якщо б це мало місце, то провладною організацією її зробити ніхто б не дав. Наприклад я і ще ряд людей був би проти.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 15:05 
Новобранец

MrJerry2981 писал(а):
Цитата:
то Миротворець зробив "нову-свою" організацію,

Деяка поправка - не Миротворець робив організацію " свою", а ми всі приймали участь в створенні організації, вона створювалась не для Миротворця, не для його політичної карєри, як ми бачимо, а для того, щоб ми мали більший захист. Як час показав, ми помилялись.

- я спеціально виділив слово "свою", щоб було зрозуміло, що це на думку деяких наших форумчан так є.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 15:37 
Борец

romkom писал(а):
MrJerry2981 писал(а):

MrJerry2981, я писав дещо про інше..
Я якраз і вирішую, що для мене правильно. Стосовно того, що ти пишеш, то поки ми ще були разом у всіх незадоволених була можливість перед всіма піднімати ці питання. Та всі ж нормальні люди і ніхто нікому (тим більше перед всіма, рот не закривав. Особисто я не можу сказати, що робота будувалася чи зараз є на такому принципі ("нас не чіпають, і ми не чіпаємо"). Та і навіть якщо б це мало місце, то провладною організацією її зробити ніхто б не дав. Наприклад я і ще ряд людей був би проти.

Ти кажеш піднімати ці питання? Де на зборах? Де Віталік, якщо щось не по його відразу тиче ФАК, або затикає рот?
Ти зрозумій, в нас таке рішення виникло не миттєво, а воно назрівало, но ми все надіялись, що все зміниться, но ми помилились.
Коли я просив написати скарги на даі від ТОГО, Віталій відповів, що від ТОГО скарг не буде, пиши від свого імені...
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, а він тобі заявляє:" Чого ти до...бався, я зараз подзвоню до Віталіка і все порішаю"
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, і мент подзвонивши до Віталіка говорить :" у вас телефон дзвонить, підніміть це Віталік", а потім Віталік з матами в слухавку кричить:" Чого ти до...вся до ДАЯ, лиши його в спокої йому пів року до пенсії лишилось"
І писати можна багато чого, але скажу чесно, мені це вже надоїло.
Я не підтримую ці методи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 15:47 
Новобранец

Так тут все заплутано..
Ми тут перемішали все, що можна і я, таки, нічого не розумію. dolphin, може ви мені поясните? Ви десь там говорили, що вам все зрозуміло.
Давайте не будемо плутати три різні теми:
1 тема. Миротворець "редиска", бо створив "ДК-Тернопіль".
2 тема. Миротворець "покриває" ДАЙ.
3 тема. Все решта.
Так?
А то виходить так, що ми починаємо обговорювати тему №1 - кричать, що Миротворець кришує ДАЙ, просимо надати на це конкретні аргументи - кричать, що він редиска, бо присвоїв бренд ДК.
Обговорення йде в стилі "Сам дурак!". Так розмовляють гопники, що хочуть домахатися! І в такому випадку, дійсно, краще нічого не говорити, бо все, що ти скажеш потім перекрутять і використають проти тебе.

Стосовно теми №1, то я питаю тих, хто тепер "правовірний": Чого було кричати, що Миротворець "редиска", якщо сам такий?
Стосовно теми №2, то я особисто так і не побачив аргументів. Той ролик, що був виставлений на "20хв." просто кинув тінь на весь рух ДК. І в мене виникає питання хто від цього виграв? І в мене є відповідь - ДАЙ! Та може це не миротворець працює на них, а хтось інший?
Складається враження, що "робота" була в стилі "лайно на вентилятор".
Всі, що робили подібні заяви тільки заплямували бренд ДК. Весь ДК, а не тільки тернопільський.
Я не розумію, чому не можна було все це обговорити по тихому?!
Чого ви добилися?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 15:55 
Борец

З всією повагою до тебе, я закриваю для себе ці теми.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 окт 2013, 16:05 
Постоялец

MrJerry2981 писал(а):
Да, ми були в ДК-Тернопіль і не були проти організації.
Мета роботи ДК-Тернопіль не мала відрізнятись від мети роботи ДК. З часом все більше і більше ми починали розуміти, що ДК-Тернопіль працює не в тому напрямку. ДК має боротись з неправомірними діями даі. А ДК-Тернопіль працює по принципу нас не чіпають, і ми не чіпаємо!!!

MrJerry2981, дозвольте запитати.

Ви кажете, що "З часом все більше і більше ми починали розуміти, що ДК-Тернопіль працює не в тому напрямку. " .

Тобто, Миротворець ВАМ ЗАВАЖАВ ПРАЦЮВАТИ В ТОМУ НАПРЯМКУ?

На сайті є ваші відео, невже Миротворець вам забороняв працювати в тому напрямку?

Якщо ви мали якісь претензії до того чи іншого інспектора, то чи ви написали скаргу в ДАІ? (Навіть від себе, не від орагнізації?) Чи може Вам Миротворець перешкоджав це робити? Скільки таких звернень було в ДАІ від ВАС особисто?

Чи ви не можете простити, що Миротворець один раз не написав вам Позовну заяву?

Ви приводите приклади, зібрані з розповідей усіх ваших товаришів, інших активістів (не розбираючись в кожній конкретній ситуації, пишете, а повіривши на слово вашим знайомим), а ми ХОТІЛИ б вияснити САМЕ ПРО ВАС, MrJerry2981.: То ж: заважав, забороняв, перешкоджав Миротворець ВАМ ОСОБИСТО?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 86 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа