romkom писал(а):
MrJerry2981 писал(а):
Багато пояснювати не хочу, бо це вже робилось 10000000000 разів.
Да, ми були в ДК-Тернопіль і не були проти організації. Мета роботи ДК-Тернопіль не мала відрізнятись від мети роботи ДК. З часом все більше і більше ми починали розуміти, що ДК-Тернопіль працює не в тому напрямку. ДК має боротись з неправомірними діями даі. А ДК-Тернопіль працює по принципу нас не чіпають, і ми не чіпаємо!!!
Тому я думаю це логічне завершення нашої діяльності в ДК-Тернопіль.
Якщо Віталік хоче так працювати, то нехай так і працює, ми так працювати більше не будемо.
А тобі рішати що для тебе правильно.
Нам не потрібна провладна організація.
MrJerry2981, я писав дещо про інше..
Я якраз і вирішую, що для мене правильно. Стосовно того, що ти пишеш, то поки ми ще були разом у всіх незадоволених була можливість перед всіма піднімати ці питання. Та всі ж нормальні люди і ніхто нікому (тим більше перед всіма, рот не закривав. Особисто я не можу сказати, що робота будувалася чи зараз є на такому принципі ("нас не чіпають, і ми не чіпаємо"). Та і
навіть якщо б це мало місце, то провладною організацією її зробити ніхто б не дав. Наприклад я і ще ряд людей був би проти.
Ти кажеш піднімати ці питання? Де на зборах? Де Віталік, якщо щось не по його відразу тиче ФАК, або затикає рот?
Ти зрозумій, в нас таке рішення виникло не миттєво, а воно назрівало, но ми все надіялись, що все зміниться, но ми помилились.
Коли я просив написати скарги на даі від ТОГО, Віталій відповів, що від ТОГО скарг не буде, пиши від свого імені...
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, а він тобі заявляє:" Чого ти до...бався, я зараз подзвоню до Віталіка і все порішаю"
Коли ти вставляєш мозги ДАЮ, щоб той працював згідно закону, і мент подзвонивши до Віталіка говорить :" у вас телефон дзвонить, підніміть це Віталік", а потім Віталік з матами в слухавку кричить:" Чого ти до...вся до ДАЯ, лиши його в спокої йому пів року до пенсії лишилось"
І писати можна багато чого, але скажу чесно, мені це вже надоїло.
Я не підтримую ці методи.