Skayt55 писал(а):
Всім привіт!
Я б також хотів взяти 20 штук.
І я прочитав про укр. версію газети... то скажіть на якій мові вона буде?
Сообщение, не относящиеся к теме
я тільки недавно зареєструвався, поясніть будь ласка куди гроші принести і де забирати
Привіт!
Вітаю в нашій команді. Ну постараюсь про все по порядку.
Якщо можете киньте ссилочку на тему де Ви прочитали про українську версію. Поки що вийшло 4 номери газети, і наскільки я пам’ятаю, вони були двомовними (але в основному на російській мові). Я так розумію, що деякі журналісти пишуть статті на російській мові, а деякі на українській - от в такому вигляді їх в журнал і включають. Назва газети на російській мові "Дорожный контроль". Про видання газети на різних мовах говорилося, але тираж в 2000 примірників не дозволяє поки що зробити два різних видання... Це те, що знаю я...
Газета №5 вийде в попередньому форматі, тобто 8 сторінок - 1,5 грн. (+ доставка)
З наступного випуску очікується перехід на формат 20 сторінок - 3 грн. (+ доставка)
Щоб було менше платити за доставку - я збираю замовлення від усіх активістів, замовляю за свої гроші, а потім коли газета приходить - робимо збори, де і роздається газета (хто скільки замовляв...) слідкуйте за темою
viewtopic.php?f=58&t=1860&start=525 (При бажанні можна зустрітись в Центрі чи на БАМі, тоді кидайте листа з телефоном мені в приват).
Вартість доставки рівномірно розподіляється на усі екземпляри газети - тобто якщо зараз я замовив 150 примірників і за доставку заплачу 15 гривень - то один примірник вийде по 1,6 грн. (Розрахунки приблизні).
Газету можна замовити і самому - перерахувавши гроші та написавши листа головному редактору. Читайте відповідні теми в рубриці Газета "Дорожный контроль"
Ситуація по замовленнях на сьогодні
Wladsz - 30 примірників
dadia_taras - на 50 грн.
protonn - 20 примірників
Skayt55 - 20 примірників
Nik4779 - 30 примірників
Всього 130 примірників