Цитата:
Ну і ще мені цікаво скільки людей проголосує на зборах у вівторок..
тільки не кажіть, що вас не буде, бо нема з ким говорити. Прошу всіх незадоволених прийти і пояснити (довести) свою думку тим хто за"
відповідь...
Цитата:
"...Хочу уточнити , що Тернопільська обласна громадська організація «Дорожній контроль-Тернопіль» є самостійною, незалежною, нікому не підпорядкованою організацією, яка має свій власний Статут (засновницькі і документи, печатку) і здійснює свою діяльність на законних підставах. І не є філією, клоном чи «от ростком» Ростислава Шапошникова, так як і багато інших ДК по Україні ""
і ще...
Цитата:
і ми жодним чином не дозволимо цим провокаторам знищити те, що я особисто починав, і будувалось немалими зусиллями інших активістів.
Ніхто його за язик не тянув, сам сказав, що ДК немає ніякого відношення до вас, так нафіга нам збиратись, і щось виясняти???
Наприклад я не вважаю себе членом ТОГО ДК-Тернопіль, і хочу нагадати, що посвічення я віддав ще на зборах. А оскільки я не є членом ТОГО, а активістом ДК, нам немає про що розмовляти.
Я не Юра Роговик, як та по...я, сьогодні зніміть мене з посади, а завтра я зам.
І вам я раджу обдумати те, якщо ви не з ДК, то нафіга воно вам взагалі це потрібно.
Працюйте надалі в такому дусі, удачі вам!!!
А ми якось самі вже тут розберемся.