Текущее время: 23 ноя 2024, 20:22

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 531 ]  На страницу Пред.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 36  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: балачки про РІЗНЕ
СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 10:49 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
ТИ ПРОСТО ХВОРИЙ

МИРОТВОРЕЦЬ96 - перестань.
Твої амбіції просто зашкалюють. Бридко читати. В семидесятих подібні тобі через трупи лізли до будь яких посад, тільки щоб відчувати себе керівником інших. І ставали секретарями організацій, комсомольських і партійних. А самі як були "гімном", такими і залишилися.
І ніякої організаціїї ти не створював. Просто тупо використав популярний і вшановуваний нами бренд ДК і зареєстрував однойменну громадську конторку.
Перестань заважати іншим робити корисні і необхідні суспільству справи.
А на твій пост я поскаржився!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 11:00 
Постоялец

візьми собі проблискові маячки раз вже так тебе "заповажали"

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 14:19 
Постоялец

якиісь мудак витирае повідомлення.
небудем показувати пальцем хто це,і так знаем...

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 14:37 
Постоялец

На привиликій жаль ТООДК (Тернопільською Обласною Організацією Дорожній Контроль)-це нікчемна пародія на ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ,до тогож,шей завдяки певним людям,конкретно ІЗВРАЩЕНА суть руху Дорожній Контроль.
ПРОСТО ІЗВРАЩЕНЦИ.
Пацани мають свою громадську організацію,працюють-непрацуюють питання спірне.А тут рішили шей примкнутися до ДК.Журналісти-пофігісти,депутати без мандата,,якісь непонятні статті в газетах виходять,вродеби і фамілія проскочила в СМІ а написано ніпрошо,начебто гімно в ступі колотять .
Час все покаже і подивимся чим все закінчеться....

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 15:40 
Новобранец

dadia_taras писал(а):
На привиликій жаль ТООДК (Тернопільською Обласною Організацією Дорожній Контроль)-це нікчемна пародія на ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ,до тогож,шей завдяки певним людям,конкретно ІЗВРАЩЕНА суть руху Дорожній Контроль.
ПРОСТО ІЗВРАЩЕНЦИ.
Пацани мають свою громадську організацію,працюють-непрацуюють питання спірне.А тут рішили шей примкнутися до ДК.Журналісти-пофігісти,депутати без мандата,,якісь непонятні статті в газетах виходять,вродеби і фамілія проскочила в СМІ а написано ніпрошо,начебто гімно в ступі колотять .
Час все покаже і подивимся чим все закінчеться....

Слухайте "дядя", мені набридло читати ваш "потік свідомості".
Мало того, що безграмотно, то ще й змісту "0".
Я тішуся, що ви вже не з ДК, бо нічого, окрім позору для організації від вас не було б.
Ну і якщо ви вже не з нами, то що ви тут робите?!

P.S.
Хоч перед тим, як відправити свій витвір в ефір проганяйте вордом перевірку орфографії!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 16:22 
Постоялец

romkom не погоджуся з тобою в тому. ДК це не Тернопільська організація і не Тернопільський проект і не Тернопільський форум, а тому казати що хтось в ДК або ні це не вірно! Тим більше коли йде мова про позор для якоїсь організації з Тернополя. Чи можливо Миротворець Тернопільську область в лотерею виграв? Тому забороняти писати на форумі НЕ ПРАВИЛЬНО. Кожен має право сказати свою точку зору, і не важливо чи з помилками написано чи ні. А зміст там є, і навіть не прихований!
Все! Чекаю критики, матів в свою сторону і можливого БАНУ за точку зору СВОЮ.
P.S. Надіюсь в мене помилок менше ;)

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 17:51 
Постоялец

Дончанин писал(а):
Так а че то я не понял.....а когда в правилах появилось понятие, такое как пропускать 104 и ДСО ????

Коли включений синій проблисковий маячок,водій зобов"язаний знизити швидкість до 40 км,та прийняти в право :!: :!: :!: .104 і ДСО мають на оперативних автомобілях сині маячки.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:16 
Борец

dadia_taras писал(а):
На привиликій жаль ТООДК (Тернопільська Обласна Організація Дорожній Контроль)-це жалка пародія на ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ,до тогож ще,завдяки певним людям,КОНКРЕТНО ІЗВРАЩЕНА! Просто ізвращенци.
P.S.Пацани состоять в якісь громадській організаціі ну і ше походу до РУХУ ДК приписалися.Журналісти-пофігісти,депутати без мандата.....
ПОДИВИМСЯ ЧИМ ВСЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ.

Саспокойся будеш не ти вирішувати хто ізвращенец!!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:18 
Борец

Wladsz писал(а):
romkom не погоджуся з тобою в тому. ДК це не Тернопільська організація і не Тернопільський проект і не Тернопільський форум, а тому казати що хтось в ДК або ні це не вірно! Тим більше коли йде мова про позор для якоїсь організації з Тернополя. Чи можливо Миротворець Тернопільську область в лотерею виграв? Тому забороняти писати на форумі НЕ ПРАВИЛЬНО. Кожен має право сказати свою точку зору, і не важливо чи з помилками написано чи ні. А зміст там є, і навіть не прихований!
Все! Чекаю критики, матів в свою сторону і можливого БАНУ за точку зору СВОЮ.
P.S. Надіюсь в мене помилок менше ;)

А хто ти такий?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:21 
Борец

andr.l
dadia_taras
Wladsz
Ви хто такі? хочу побачити вашу роботу !! бачу сильно голос прозізався!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:23 
Борец

Wladsz
цу твій проект?! http://tpg.org.ua/ ТО ЗАЙМАЙСЯ СВОІМ ПРОЕКТОМ А НЕ ЧІПЛЯЙСЯ ДО МИРОТВОРЦЯ !!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 18:46 
Постоялец

daikontrol, тепер введені якісь суттєві обмеження в користуванні форумом для людей які не хочуть терпіти образи і приниження від модера Миротворця? він мене обізвав нехорошими словами безпідставно, до того обзивав на зборах ДК-Тернопіль - після чого я сказав що не хочу мати нічого спільного з таким "головою".
Але ж це не означає що я не можу користуватись форумом ДК і що ми не можемо подавати спільні заяви чи скарги і давати про це оголошення в Тернопільській гілці...
daikontrol, фактично всі теми які не влаштовують Миротворця він видаляє або переносить в тему Балачки про різне - хоча ніяких правил форуму дані дописи не порушують...
Зрештою якщо Миротворець влаштовує ДК-глобал, то може є можливість і мені користуватись форумом ДК в межах правил і мої дописи не будуть кидати в смітник чи в балачки про різне просто так.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 22:46 
Постоялец

АІ я знайшов ДК форум приблизно рік назад,звязувався з тобою і РШ щоб зарееструватися на форумі і приеднатися до ДК Тернопіль.На перших же зборах,де я був присутній,нам дали зрозуміти відкритим текстом що політика дій Киіва,Херсона,Харькова нам непреемлена,вона дуже агрессивна і можуть бути проблеми зі сторони ментів-це слова миротворця.Оказуеться що в него була негласна домовленість з тодішнім керівником даі(колегували вони),тіпа мол ви в ютюб нічого невиставляети а ми ваших нечіпаем.Десь на 4 чи 5 зборах,в той момент якраз мінявся начальник даі,миротворець підняв тему домовлятися з ментами про мир чи ні,ну всі вирішили що нІ.і дальше говорим про дела,а він знову-ну знаети може домовимся,і так на протязі 2 годин він цю тему піднімав разів 6-7,настирливо обьясняя чим це може закінчитися поганим,гнув вот таку проментовску лінію.Після цих зборів я вирішив для себе що під таким керівництвом я небуду.На нашій гілці місяцями небуло повідомлень,навіть небуло в кого попросити допомого,скорше свою поміч придлагали киівські і донецькі пацани. Ну і ще якщо всі нюанси скласти до купки вимальовуеться картина така-невдалий депутат піариться як може.
Я поважаю рух ДК,і багато чому навчився,тепер я сам хочу щоб мене спинили і прополоскати ім мозги.
Но якщо наше керівництво согласовувало всі своі діі з вами,тоді готовий вибачитися.
Робота?робота була переважно по парковках,і Wladsz матеріали відправляв і Азарову,і в мерію,він докладніше розкаже.Всі своі роліки видалив з ютюба тому що був такий період шо я думав ну его все,мені шо більше всіх треба.А після того як купив DOD 900 в Красного Авешка так менти неспиняли місяців 8,до середини грудня 2012.За цей час підівчився і зарас даю відсіч,навіть документи непоказую.Можливо для когось це ніщо но для мене це показник.
Найближчим часом постараюся виложити всі своі роліки на канал,і нові які назбиралися.По мірі можливості бо роблю сам капітальний ремонт своі семерочки,і зварювальні роботи,і ходову і решта.
Всім удачі.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 23:14 
Постоялец

я просто плачу :cry: ... Я поважаю рух ДК,і багато чому навчився,тепер я сам хочу щоб мене спинили і прополоскати ім мозги..... :lol: казок начитався,як ІВАН ДУРАК на печі їздив з ДАЙЙЙ "двіжувати"...... АІ я знайшов ДК форум приблизно рік назад... РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ (роліки,заяви,звернення,пропагування ДК) ДЕ !?!?!?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 07 мар 2013, 23:18 
Постоялец

я замучився від ПУСТИХ балачок.... покажіть любителі поговорити свою РОБОТУ на підняття рейтингу ДК і своє вміння спілкуватися з ДАЙЙЙ....ПОКАЖІТЬ на власному прикладі а потім рівняйтеся на іншиш (наших членів ДК)....

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 531 ]  На страницу Пред.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 36  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа