МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
коротше.... важко щось комусь поряснювати і навіть НЕ хочу.... роблю висновок із зверненням ДК на яке відреагували МИТТЄВО + керівництво НЕ сержант на дорозі і НЕ лейтенант в адмін.практиці,а посилають вас,і не реагують адекватно тому що ви приходити на справу НЕ ПІДГОТОВЛЕНІ !!! Розмову ви маєте побудувати не на емоціях а на знанні ЗАКОНУ .... який в нас ОДИН ДЛЯ ВСІХ... так що моя вам порада... ВЧІТЬ МАТ.БАЗУ і все стане на свої місця... ви вважаєте що членство в ДК дає вам всюди "зелене світло"?
... знання ЗАКОНУ от в чому сила ...
коротше УДАЧІ.... хочу бачити РЕЗУЛЬТАТ....
А я щось не доганяю, ми тут тіпа кожен за себе??? то навіщо нам тоді ДК??? Тіпа один в полі воїн.
Тут готуйся не готуйся, ім всім насрати з великої гори на мат. часть., і на права які нам тіпа дала конституція. Вони Боги, а ми всі для них лайно!!! Тому дійсно емоції тут не допоможуть, но наша сила в допомозі один одному, ми маємо стояти горою за кожного активіста, який потребує допомоги, а не роздавати домашні завдання, і дивитись що з цього вийде.
Я на Крушельницького був перший раз, і був там сам, ніхто мене не підтримав,а їх там було чотири шакала, і коли ти кажеш слово, то ці підараси тебе навіть не слухають, а тупо всі четверо нагружають ВИНОВАТИЙ!!!!!!!
І членство в ДК тут не причім, доречі вони незнали, що мають справу з активістом ДК, чомусь немаю такої звички тріпатись, що мол я з ДК і вам всім піздец.