MrJerry2981 писал(а):
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України «Про дорожній рух», п2.14 «в» ПДР, знати причину зупинки, задав це питання працівнику ДАЇ, то отримав відповідь: «Перевірка документів»
згідно ч. 1 ст.16 Закону України «Про дорожній рух», п2.14 «в» ПДР, я поцікавився причиною зупинки, на що співробітник ДАІ відповів: «Перевірка документів».
MrJerry2981 писал(а):
Після трьох хвилинної дискусії з даним інспектором до нас підійшов його напарник. Представитись він відмовився.
хоча згідно ст. 5 Закону України "Про міліцію" при звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення.
MrJerry2981 писал(а):
Повідомивши його що, я незгідний з даною причиною зупинки, відразу
почув погрозливий тон інспектора який до нас підійшов. Побоюючись за своє життя та здоров’я, я замкнув автомобіль, після чого він почав ламати дверну ручку мого автомобіля, та почав обзивати мене нецензурними словами, погрожував мені розправою.
хоча згідно ст. 7 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ, кожна особа зобовязана дотримуватися законодавства; поважати людську гідність, виявляти турботу про громадян; дотримуватися норм професійної та службової етики; виявляти повагу до громадян, бути ввічливим.
згідно ст. 5 Закону України "Про міліцію" у
взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
MrJerry2981 писал(а):
Під час цієї дискусії інспектор Гоголь М.М. стояв в стороні і не прийняв ніяких дій щоб зупинити це беззаконня.
вважаю таку бездіяльність інспектора ДПС Гоголя М. М.протиправною і такою, що поршує ст. 7 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ,
Цитата:
ст. 7 Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України = У разі виявлення порушень законодавства, зловживань чи інших правопорушень у службовій діяльності особа рядового або начальницького складу повинна вжити заходів щодо припинення цих порушень та доповісти про це безпосередньому або старшому прямому начальникові.
MrJerry2981 писал(а):
Прошу провести службове розслідування, щодо даної особи, ідентифікувати особу, а також до наряду ДАЇ в цілому.
це з загального тексту я б перенесла у прохальну частину окремим пунктом