Текущее время: 23 ноя 2024, 04:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 18:27 
Борец

mustafor писал(а):
Пьяный водитель - не друг ДК.

ой-ли...в контексте данного видео я бы так категорично не утверждал :?
а может появиться здесь тот самый дон-петро и прояснит ситуёвину :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 19:25 
Постоялец

ні,я поїхав і недав щоб людей,тобто пасажирів в наручники вдівали,доказів вони немали,тобто хто керував ТЗ,вони вибачились і всі роз"їхались.Тут спрацювала презумція невинності.Ось так треба відстоювати дивіз Закон Один Для Всіх.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 19:58 
Постоялец

mobikkom писал(а):
ні,я поїхав і недав щоб людей,тобто пасажирів в наручники вдівали,доказів вони немали,тобто хто керував ТЗ,вони вибачились і всі роз"їхались.Тут спрацювала презумція невинності.Ось так треба відстоювати дивіз Закон Один Для Всіх.

ТАКИ ПОЇХАВ?
А стверджуєте, що тільки МИРОТВОРЕЦЬ їздить по ночах.
Тоді поясніть, як розуміти:
mobikkom писал(а):
вони разом патрулюють,або видзвонюють одні одних,до мене вночі даї дзвонили,бо миротворець дав їм мій номер.....
Це називається співпраця.

Виходить, у вас ТЕЖ співпраця?

А щодо девізу: "Закон один для всіх".....то як ви його виконали тут:
http://www.youtube.com/watch?v=t_8-Djha0cw

P.S. Комент цікавий:

Круто здороваться с ДАЙ за руку?!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 20:05 
Постоялец

ви вникніть в чому суть,а потім пишіть,вам давали запитання,де ваше відео,відповідь Тишина

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 21:06 
Постоялец

хотілобся почути петра що він на це скаже

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:02 
Постоялец

Slavik754 писал(а):
хотілобся почути петра що він на це скаже

я так розумію поки мене не було тут розгорілись серйозні баталії

Дозвольте внести ясність в це відео.

-Стосовно моїх зв'язків в цією особою: я його бачив два рази в житті перший http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KzV9BkvTuk коли ми намагалися діяти згідно занону, а працівники ДАІ склали адміністративний протокол без жодного доказу по справі.
Ми хотіли допомогти оскаржити йому протокол та постанову в встановленому законом порядку (тоді я його бачив другий раз коли робили копію постанови і протоколу). Через деякий час від відмовився від нашої допомоги і прийняв рішення вирішити це питання сам. ("Насильно милим не будеш"). Тому він має мій номер телефону. ЦЕ ВСЕ!!! БІЛЬШЕ Я ЙОГО НЕ БАЧИВ!!!

-Стосовно дзвінка до мене в 4 ранку. Дзвонить телефон, піднімаю слухавну, представляється, в трубці схвильований голос, каже що спішить до мами (тьощі) в лікарню, вона присмерті, порушив правила, хоче протокол, а якийсь .... не дає можливості ДАІцям складати протокол, а йому їхати. мама тим часом помре поки я доїду. Що мені робити? прошу передати слухавку щоб вияснити що сталось.

"...каже дай йому трубку і намагається ще щось "втирати" !!!"
-чую голос вітальки, кажу що це я (навіть не встиг нічого спитати чи сказати по суті справи), а у відповідь чую - Ти провокатор, покриваєш пяньць. я поклав слухавку.
Крутиголова ще продовжував говорити після того як я поклав слухавку. віталька ще продовжував говорити (це чути на відео, сам до себе, щоб додати драматичності цьому відео). після того я ще раз передзвонив на цей номер до водія і запитав в нього чи він вживав алкоголь, він не дав однозначної відповіді, але дав зрозуміти що щось вживав. я йому сказав: що в мене принцип НЕ ДОПОМАГАТИ ВОДІЯМ, ЯКІ ВЖИВАЮТЬ АЛКОГОЛЬ СІДАЮЧИ ЗА КЕРМО І ВІЧЛИВО ПОПРОЩАВСЯ З НИМ. після цього дзвінка я більше ніколи не чув про цю людину. про близькість моїх з ним стосунків може свідчити те, що він навіть незнає марки моєї машини.
питання до Крутиголови ЩО Я ТОБІ ВТИРАВ? хіба що як мене звати?

Я НІКОЛИ НЕ ЗАЙМАЮСЬ ПОКРИВАННЯМ П'ЯНИЦЬ!!! ЦЕ БУЛА ПЕРША МОЯ УМОВА ПРИ ВСТУПІ В ДК!!! ВОНА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕЗМІННОЮ І ДО ЦЬОГО ЧАСУ.

тепер що стосується відео
- В дописі під відео Віталька написав: "...і диктує мій ДНЗ!?" скільки разів на відео ти озвучив мої персональні дані? і нічого!?!? чому!?!?

- Для чого Віталька дає ДАІцям нашу характеристику. "Він є ніхто і звати його ніяк (07.10-07.12 хв на відео), ця людина паклюжить дорожній контроль 07.12-07.14 хв відео (ЧИМ???), робить з нього посміховисько 07.14-07.17 хв відео (ти сам робиш з нього посміховисько і всою передвиборчу кампанію), провокує працівників ДАІ (07.28-07.29) це напевно вони тобі самі розказали? звідки в тебе така інформація. і чому ти неодноразово дзвонив до мене щоб я їхав з тобою в рейди якщо я такий провокатор viewtopic.php?f=58&t=36715 (на цьому відео 11.28-11.30 чітко чути, що інспектор служби не несе, а віталька розпинається перед ним...)

- Для чого моя і тараса хараткеристика ДАІцям? хіба вони твої друзі!!! ("я хочу щоб ви знали" 09.04-09.06 хв відео)

- водія зупинили за перевищення швидкості, а чим вони ту швидкість міряли і де показники його швидкості? Віталіку це не цікаво він на стороні ДАІців. ( 07.56-07.58 хв відео).

- ми хочем вам допомогти щоб вас не пресували (З УХМІЛКОЮ).(08.45-08.47 хв відео) ЧИМ ДОПОМОГТИ? (ДРАГЕР З РОЗПЕЧАТАНИМ МУЙШТУКОМ, ПОКАЗНИКІВ ПРИЛАДУ ВИМІРЮВАННЯ ШВИДКОСТІ НЕМА... )

-грубо порушують правила дорожнього руху виходять і кажуть що ви нам нічого не зробите, ви нічого не докажете? (09.29-09.35 хв відео). А звідки в тебе така інформація. Напевно жаліються ДАІці тобі, біда з ними, нема управи...і напевно радяться, що робити далі... (якщо є докази прошу в студію, які порушення, коли і чому не було протоколів)

-на відео собисті дані техпаспорту водія (11.36-12.50 хв відео). закон один для всіх, чи не зовсім? неговорячи про держ номер автомобіля на початку відео.

-затухання звуку на відео 16.10-16.12 хв (хто що не так сказав?)

-як їдуть в наркодиспансер без направлення? направлення пишуть вже в наркодиспансері?

-де на відео (чи на аудіо) підготовка апарата в лікарні?

-де протокол, чи він всетаки порішав? якщо протоколу немає, то результат вашої роботи НУЛЬ. Якщо є то чому цієї інформації немає на відео. чи ти преслідував якісь інші мотиви викладаючи його?

ПОВТОРЮСЬ, АЛЕ Я НІКОЛИ НЕ ЗАЙМАЮСЬ ПОКРИВАННЯМ П'ЯНИЦЬ!!! ЦЕ БУЛА ПЕРША МОЯ УМОВА ПРИ ВСТУПІ В ДК!!! ВОНА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕЗМІННОЮ І ДО ЦЬОГО ЧАСУ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:12 
Постоялец

на найближчих зборах ми обговоримо дане питання і врахуємо твою сповідь. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:15 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
на найближчих зборах ми обговоримо дане питання і врахуємо твою сповідь. :)

ти дай відповідь на мої запитання. чи тобі сказати нічого. треба подумати, придумати щось. і бажано щоб правдоподібне було.

ДАЛІ БУДЕ...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:17 
Постоялец

на зборах ...на зборах. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:17 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):

от і сказав що хотів. молодець. тепер все зрозуміло...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 окт 2013, 22:21 
Постоялец

protonn писал(а):
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):

от і сказав що хотів. молодець. тепер все зрозуміло...

на зборах не буде людей з інших регіонів України, а їм також цікаво.
Чи ти на зборах приведеш всоїх пацанів, підрозкажеш і обізвеш всіх хто думає не так як ти і все?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 окт 2013, 10:53 
Борец

Бачу треба до вас на збори треба іхати !!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 окт 2013, 11:23 
Постоялец

:lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 окт 2013, 11:36 
Постоялец

daikontrol писал(а):

І не треба, а гостро необхідно! Тому що в ДК Тернопіль реально склалась складна ситуація. Це коли самопіар підміняє реальну роботу. І замість висвітлювання незаконних діянь ДАІ йде співпраця із ними. А паралельно паплюжаться члени ДК, не згідні із стилем роботи голови. Я спочатку 2 рази сходив на збори, але почувши цікаві висловлювання голови про методи роботи з ДАюнами, перстав відвідувати зібрання. Але уважно слідкую за всіма подіями в ДК Тернопіль. Справа до кращого не йде...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 окт 2013, 12:18 
Постоялец

daikontrol писал(а):

А чо тільки Київ? :shock:
Правильніше було б зробити Зліт голів ДК, бодай, Західного регіону.(Закарпаття, Львів,Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницький, Вінниця, Волинь, Чернівці)!

Можливо ті люди, які особисто знають Голову ДК-Тернопіль, так само хотіли б висловити свою думку?!
То чо тільки Київ? :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 59 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа