romkom писал(а):
І відео у вас є, де ви гаішникам пропонуєте допомогу (дотягнути до СТО)..
Так ви теж зрадник ДК?
Дай посилання на подію, бо щось не пригадую ....
А зрада полягає в наступному - той хто співпрацює з цією владою, а МВС частина її, той , можливо, і несвідомо, допомагає їй гнобити наш і без того нещасний народ. Інструментів у них достатньо. І
вафанкуло писал(а):
От це мене цікавить найбільше!
Яка доля цього водія? Наказали? Відпустили? Чи це було награно на камеру?
є яскравим прикладом цього.
Писати про це можна довго.
Але головне, хлопцям з ДК-Тернопіль, що мені не подобається, що ви пробуєте регулювати не свій Форум. Призначаєте якихось
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
керівник protonn
,
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
керівник MrJerry2981
,
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
керівник kroulin
,
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
керівник mobikkom
.
Що це??????
Не ви створювали цей форум.
МИРОТВОРЕЦЬ96 лише Модератор, за що йому дякую. Але це форум. Для всіх. В кожного є своє бачення того, що зараз відбувається навколо. Кожний бажаючий має право на свою думку, яку хоче донести до всіх. А це і є однією з цілей створення форуму. А агресія деяких дописувачів, як і модератора, неприпустима, якщо ви вважаєте себе цивілізованими молодими людьми.
Мені соромно в принципі за цей "базар" на гілці Тернопільської області. Це на руку лише недругам ДК (читай - ментам).
Рекомендації, якщо бажаєте, наступні.
Не лийте бруд один на одного привселюдно.
Стосунки виясняйте виключно по "приватному".
Ні за яких умов не співпрацюйте з існуючим режимом, якою би метою це не виправдовувалося.
І головне - необхідно почути всіх небайдужих, а не слухати. Зарозумілість - це шлях до загибелі.
Беріть приклад із сусідньої Львівської області. Там успіхи у ДК вражаючі. Хоча організацій і не створювали, а йдуть під одним прапором.
А в нас, на жаль, повний пшик, якщо не брати до уваги сумнозвісний "спільний рейд".
Жодних відео, гідних хоч якої уваги, я на цій гілці не зустрічав. Одні "пацанячі" розборки, хто в чию пісочницю накакав. І скільки.