МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
....через день на ремінь... це думаю внятно.а просто поговорити немає часу.новачки щось пропонують в приваті чи на зборах.думаємо , обговорюємо,приймаємо рішення і ДІЄМО.що Вам потрібно і чого Ви прагнете?ВНЯТНІШЕ... дізнатися про нашу структуру і скільки внас активістів і що ми робимо??? дивіться ЮТУБ там ВСЕ є і читайте пости в гілці ДК...
Шановний депутат Віталій Крутиголова, судячи з вашої відповіді слід розуміти наступне - що якщо я не писав вам в лічку і не був на ваших зборах то я "Новачок"!? Але я думаю ви глибоко помиляєтеся, а ваші "фанати" лайки ставлять будь кому і будь за що але тільки не учаснику ДК Тернопіль)))
Сьогодні зайшов все таки подивитися ваш канал на ютубі і дуже багато для себе побачив лишнього, поза чергові сесії мені просто не цікаві !!!
А якщо ви проаналізуєте форум ДК то я про себе ніде не заявляв що я активіст, я в першу чергу читач цього форуму ...
Віталій до вас прохання, все ж ви модератор і будьласка відстежуйте дії активістів у вашій гілці і питання типу ось ці, де ви теж поставили лайк
Цитата:
Kroulin так тяжко спылкуватися на українській, чи може "вЕЛІКІЙ рУССКІЙ язиик" став рідним
ЧИ для вас Віталій теж має значення якою мовою пише форумчанин ДК!??