Текущее время: 16 ноя 2024, 01:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 20:42 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
сидів...чекав дві сутки....

Вместо того чтоб писать это, лучше бы узнали когда я в следующий раз посещу Тернополь , дабы вместе прокатится и потролить гаишников!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 20:48 
Постоялец

телефон для зв'язку ви маєте - будете в Тернополі дзвоніть :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 21:18 
Новобранец

а от ПОТРОЛИТЬ їх би не мішало, а то вопше страх потіряли!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 22:08 
Постоялец

....через день на ремінь... це думаю внятно.а просто поговорити немає часу.новачки щось пропонують в приваті чи на зборах.думаємо , обговорюємо,приймаємо рішення і ДІЄМО.що Вам потрібно і чого Ви прагнете?ВНЯТНІШЕ... дізнатися про нашу структуру і скільки внас активістів і що ми робимо??? дивіться ЮТУБ там ВСЕ є і читайте пости в гілці ДК...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 19:20 
Новобранец

панове не сваріться - давайте спрямуємо зусилля в позитивне русло - на ГАЙдонів!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 22:59 
Постоялец

МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
....через день на ремінь... це думаю внятно.а просто поговорити немає часу.новачки щось пропонують в приваті чи на зборах.думаємо , обговорюємо,приймаємо рішення і ДІЄМО.що Вам потрібно і чого Ви прагнете?ВНЯТНІШЕ... дізнатися про нашу структуру і скільки внас активістів і що ми робимо??? дивіться ЮТУБ там ВСЕ є і читайте пости в гілці ДК...

Шановний депутат Віталій Крутиголова, судячи з вашої відповіді слід розуміти наступне - що якщо я не писав вам в лічку і не був на ваших зборах то я "Новачок"!? Але я думаю ви глибоко помиляєтеся, а ваші "фанати" лайки ставлять будь кому і будь за що але тільки не учаснику ДК Тернопіль)))
Сьогодні зайшов все таки подивитися ваш канал на ютубі і дуже багато для себе побачив лишнього, поза чергові сесії мені просто не цікаві !!!
А якщо ви проаналізуєте форум ДК то я про себе ніде не заявляв що я активіст, я в першу чергу читач цього форуму ...
Віталій до вас прохання, все ж ви модератор і будьласка відстежуйте дії активістів у вашій гілці і питання типу ось ці, де ви теж поставили лайк
Цитата:
Kroulin так тяжко спылкуватися на українській, чи може "вЕЛІКІЙ рУССКІЙ язиик" став рідним

ЧИ для вас Віталій теж має значення якою мовою пише форумчанин ДК!??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 23:04 
Постоялец

DRONTUS писал(а):
панове не сваріться - давайте спрямуємо зусилля в позитивне русло - на ГАЙдонів!

Да по сути то никто и не ругается ;) Просто мне очень не приятно когда мне пытаются навязать на каком языке мне писать на форуме ДК!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 23:33 
Новобранец

nicoolin писал(а):
DRONTUS писал(а):

Да по сути то никто и не ругается ;) Просто мне очень не приятно когда мне пытаются навязать на каком языке мне писать на форуме ДК!

I can communicate with you in English if you want)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 07:49 
Борец

DRONTUS писал(а):
nicoolin писал(а):
DRONTUS писал(а):

I can communicate with you in English if you want)

Poso parlare italiano con te, pero no mi piace la lingua russa.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 14:05 
Постоялец

шановний нікулін тут не цирк і не кіно... ДК це серйозна організація яка працює і показує результат,а якщо Ви тільки поговорити "поржняк поганяти" то ви помилилися адресом...Вам потрібно на "КРАПКУ" ....http://forum.te.ua/.... там говорять про все і про нічо... от там Вам місце розводити теревені НІ ПРО ЩО
Шановні форумчани ДК не звертайте уваги тому що внас були і будуть ТАКІ люди які хочуть про щось поговорити-навчити а по суті навіть не взмозі висловити свою думку...
щодо мого життя і мого депутатства, і до мого каналу на Ютубі то це є МОЄ ПРИВАТНЕ ЖИТТЯ , і тільки МОЯ справа що там розміщати ,і що мені робити... дані речі аж НІЯК не стосуються ДК і ВЗАГАЛІ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ до Вас невідомого і безіменного ... нехватало щоб заробітчани повертаючись "сквозняком" на Україну вказували мені як жити...
є телефон,є приват,є збори ,є бажання здійснити рейд будь ласка завжди раді. До прикладу вчора член ДК разом з такими як Ви нікулін (людьми які вважають роботу ДК потрібною) здійснювали рейд з 23.30 до 06.30.. СІМ ГОДИН !!!!!! от про я... ЦЕ РОБОТА а не пусті балачки...
думаю що тема закрита...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 17:42 
Новобранец

До прикладу вчора член ДК разом з такими як Ви нікулін (людьми які вважають роботу ДК потрібною) здійснювали рейд з 23.30 до 06.30.. СІМ ГОДИН !!!!!! - а є якісь результати? може якесь відео? наразі (на мою думку) вважаю vitalino1980 найактивнішим ДКвцем, шкода що в Тернополі немає когось схожого на нього...приємно дивитись за реакцією ГАЙдонів коли до них під"їжджає віталіно))) вибачте за оффтоп

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 ноя 2012, 22:55 
Постоялец

все нормально(((((....вважаю vitalino1980 найактивнішим ДКвцем, шкода що в Тернополі немає когось схожого на нього...приємно дивитись за реакцією ГАЙдонів коли до них під"їжджає віталіно))) вибачте за оффтоп....)))). :D . внас немає величі манії,чи ще щось в тому роді.... ми ОДНА КОМАНДА....а це велике...пояснення тому лишень одне- особиста зайнятість. ВІТАЛІНО,РОСТ,ДЗИНДЗЯ,ЛЬОША і ще декілька активу ДК займаються цією НЕ легкою роботою ПРОФФФФЕСІЙНО (від слова проФФесор) :lol: ...а ми,і я в тому числі,займаємось у вільний від роботи час так що потрібно заробляти гроші на сімю і дітей..... наша робота ДК-Тернопіль тільки на власному інтузіазмі і власних коштах...так що робіть висновки...
а щодо результату рейду 7 годинного то скажу що відео вже обробляється і результат рейду скоро зможете оцінити :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа