Текущее время: 18 фев 2025, 14:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: травень
СообщениеДобавлено: 27 май 2010, 12:47 
Прохожий

Поясніть будь ласка детально і покроково що потрібно робити коли бачиш, що працівники ДАІ порушують ПДР.
Що потрібно робити зі свідками ? Куди надавати фото-відео ??

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 май 2010, 13:46 
Постоялец

1.зробити фото , а ще краще відео самого порушення(прив"язку до місцевості+авто ДАЙЙЙ з номерами+покази свідків з озвученням дати,прізвища,суті порушення)
2.підходимо до ДАЙЙЙ і просимо пред"явити сл.посвідчення(при собі необхідно мати документ що засвідчує Вашу особу) переписуємо дані.
3.вказуємо на порушення ПДР і вимагаємо складення протоколу на водія ДАЙЙЙ....вних зразу ШОК :shock: ...і починається "мороз".бувають випадки що їдуть з місця події.
4.телефонуємо на "гарячу лінію" і фіксуємо порушення.
5.йдемо в чергову частину і пишемо заяву-скаргу на даних працівників у двох примірниках і ОБОВ"ЯЗКОВО реєструємо в канцелярії!!!!!!.в заяві просимо повідомити про результат письмово. :)
6.якщо відповідь не отримали то пишемо скаргу в прокуратуру і додаємо усі копії заяви...
от звідси починається саме інтересне.... :D :D :D ..усі метушаться і намагаються ЗАЛАГОДИТИ ПОЛЮБОВНО...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2010, 21:16 
Прохожий

Ну от сьогодні наприклад стояли біля піш переходу.
Сказали, що для заберзпечення безпеки дор руху мають право ставати хоч на середині дороги.
Крім того працюють по перекриттю дороги - там свята якісь намічались з приводу випуску.
Тобто цікавить перелік випадків, коли вони справдя мають право стояти з порушенням ПДР.
Також цікаво, які листи приходять у відповідь на подібні скарги.

Мені кілька разів Прокуратура писала, що передала справу на розгляд УДАІ. А УДАІ не бачить у справі порушення і присилає відповідного листа.

Також цікавить чи маю право вимагати предявити маршрутний лист на чергування (чи як воно там назива) та документи відповідності та перевірки на фото-відео техніку ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2010, 21:17 
Прохожий

Гаряча лінія зобовязана фіксувати порушення по дзвінках ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2010, 11:07 
Постоялец

обов"язково!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2010, 15:32 
Прохожий

Сказали, що для заберзпечення безпеки дор руху мають право ставати хоч на середині дороги.
Крім того працюють по перекриттю дороги - там свята якісь намічались з приводу випуску.
Тобто цікавить перелік випадків, коли вони справдя мають право стояти з порушенням ПДР.

Мені кілька разів Прокуратура писала, що передала справу на розгляд УДАІ. А УДАІ не бачить у справі порушення і присилає відповідного листа.

Також цікавить чи маю право вимагати предявити маршрутний лист на чергування (чи як воно там назива) та документи відповідності та перевірки на фото-відео техніку ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 13:15 
Постоялец

ПДР діють як на автолюбителів так і на працівників ДАЙЙЙ....існує доповнення коли пацівникам ДАІ дозволяється відступати від ПДР тоді вони мають включити проблискові маячки синього коліру.згідно наказу №111 18. забороняється використовувати технічні засоби які не сертифіковані і не пройшли перевірку+ відпвідь з Департаменту ДАІ д.Сірий який чітко вказує що забороняється користуватися фото-відео пристроями працівникам ДАІ які не сертифіковані і не пройшли перевірки в органах ДАІ....власні фотокамери це порушення як ПДР так і конституційних Ваших прав згідно ст.32...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 13:49 
Прохожий

1. Отже, якщо машина ДАІ стоїть на місці аварії без маячків забезпечуючи безпеку руху, то вона порушує правила ?
2. Про камери. Певне таки громадяни не мають повноважень на перевірку локументів на камеру. Такі порушення маються фіксуватись відповідними органами. Чи я не правий? Якщо подавати скаргу чи в суд, як довести, що інспектор користувався саме несертифікованим пристроєм. Адже у них в упр-нні певне є черговий пристрій, який має всі документи і який таскають з собою на суди. Як довести, що тебе фоткали іншим ?
3. Чи є фото та відео кадри аргументом у суді ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 14:28 
Постоялец

1.так....але не вважається порушенням коли місце ДТП обгороджують аварійними "ствбцями" тоді на автомобілі ДАІ може не бути увімкнуто проблискових маячків.
2.сертифікованим пристроєм відео фіксації є лишень "ВІЗИР" інші пристрої типу "SONY" вважаються не сертифікованими ,і не видавалися в органах ДАІ...перевіряти ми маємо право на любий пристрій фіксації.в ПДР чітко сказано що працівник ДАІ зобов"язаний довести причину зупинки і суть порушення...згідно статті 32 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ми в суді оскаржуємо свої права на ..втручання в особисте життя без нашої згоди....
3.наші фото відео ЄЄЄЄ...а ДАЙЙЙ суддя запитує Вас чи враховувати свідчення фото-відео фіксації особистим приладом ДАЙЙЙ? Ваша відповідь НІ !!!! І їхні докази не враховуються.... :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 20:41 
Новобранец

Cьогодні мав цікавій випадок з даїшніком. Їду біля Джерман-авто, піджджаю до пішоходного переходу пропустив пішохода, далі за ним спинив даїшнік, підійшов до мене, не зрозуміло представився спитав мої документи, я йго питаюсь: спочатку скажіть причину зупинки, він відповів: заскоро пропустив пішохода :), я спитався: який пункс порушив ПДР, він відповів: зарас придумаєм :).
Так в мене не було часу з ним говорити, дав йому документи. Він пригласив підійти до машини, я відмовився. Пройшло 10хв. підходить він до мене питається адрес, я йому сказав спочатку протокол почитаю що він написав. Аж потім він сказав що він просто записував на бумагу дані машин з немісцевими номерами.
Цікаво чи це є законно тримати водія 15 хв, без всяких підстав?
Мав б камеру під руками записав.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 20:45 
Постоялец

от і в тому вся наша біда,що ДАЙЙЙ придумують на ходу порушення!!!!! КАМЕРА це наше спасіння,бо без неї ми нічого не доведемо.....НЕ ДЕРЖАВА А БОЛОТО!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 20:55 
Новобранец

коли вони бачуть камеру вони зовсім по іншому говорять

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 21:27 
Постоялец

Я колись хотів знімати "сенсації" на сьогоднішній день ставлю рекорди по найскорішому "вшиванні" ДАЙЙЙ

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 21:30 
Новобранец

треба в машині вмонтувати скриту камеру хіба, тоді буде на що подивитися

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 май 2010, 21:38 
Постоялец

Я ДАВНО ЩОСЬ ТАКЕ ШУКАЮ...... ТІЛЬКИ ЦІНА ЗА 700 БАКСІВ ПЕРЕСКАКУЄ :x

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 38 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа