МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
говорив (при нагоді) з якимось старшим ДАЙЙЙ і запитував як це (вище написаний процес ) має вирішуватися? каже ДАЙЙЙ що відео і заяву-звернення від організації і вони накажуть і нам дадуть відповідь...Так що ВПЕРЕД... чекаю.. телефон знаєте...
Ще одна спільна спецоперація? Можете назвати її: "Покарай власника ТЗ і байдуже хто був за кермом".
МИРОТВОРЕЦЬ96 писал(а):
+ казав не тягнути часу бо там мають бути якісь строки...
Строки там не якісь, а передбачені КУпАП.
Hit писал(а):
Пропозиція для членів ДК-Тернопіль, бажаючих захистити себе і своїх близьких від таких "їздунів" - допоможіть нейтралізувати їх.
Знаєте, є такий чудовий пункт ПДР - 1.3, особливо його друга частина. Думаю, що в умовах, де нема узбіч, тротуарів, де від центру до текстильника нема жодного місця де можна було б безпечно і згідно ПДР висадити пасажира, зупинка на сім (!!!) секунд (!!!) аж ніяк не може бути причиною для "ташожтакоєдібілвисажуєпринцесу".
Щодо другого епізоду, є в мене один знайомий, який любить сигналити і кричати: "дебіл! придурок! куди преш?! права купив! дожену, морду наб'ю!", правда, тих криків ніхто не чує крім його ж пасажирів. А коли сам затупить, і йому посигналять, то він знов кричить, але вже: "чого сигналиш?! дебіл! ну не побачив я, нічо ж не сталось!".
На жаль, на наших "дорогах", з нашими знаками, розміткою і т.д. затупити дуже легко. Просто дайте знати тому, хто затупив, щоб був уважніший: легенько посигналив, осудливо глянув, пальцем "но-но" помахав і поїхав собі далі.
А карати в нас і так є кому, і по причині і без.